bu şey gaz yapıyo mu ben valla motorsiklet gibi dolaşıyorum ortada :tomato:
kağıtta yazıyordu ve de ben içmeye başlayalı kasıklarım acıyor ve akabinde kokulu akıntı geliyor,hatta böbreklerimde de bir acı oluyor,kağıtta kum döktürdüğünü de yazıyordu,amanin dedim ne çok haztalığım varmışiltihap nasıl söktürüyo idrar yolları mı yoksa kadınsal hastalıklarmı ben yeni hastalık geçirdimde
Arkadaslar Bende Yesil Cay Bergamutlu Kullaniyorum 1 Cay Kasigi Yesilcay,1 Cay Kasifi Funda Uzerine Sicak Su Demlendirip Ictim Limon Da Ama Cok Aci Oldu Neden Sizdede Boylemi Oluyor
canım ayrıca 1 çay kaşığı yeşil çay ve fundayı büyük bi bardakta demlemelisin.belki bardağın küçük gelmiştir o yüzden tadının acı olması normaldir..olabildiğince büyük bardakta iç çayını arkadaşım...
canım belki uzun süre demlemişsindir ondan olmuştur..5 dk yeterli demlenmesi için..
çiçeğim döndüm tamamen inşallah kocamın kıskançlık krizleri bitti şükür bende daha iyiyim kilolarda gidiyo pıtır pıtır böyle işte bende stepera çıkcam inşallah birazdan
arkadaşlar...bu demleme yeşil çayı ben de kullanıyorum 2 aydır ve sonuç gerçekten çok iyi...faydasını gördüğüme eminim. fakat sizlere bir tavsiyem olacak,ben aynı zamanda o demleme esnasında 1 tatlı kaşığı funda yaprağı atıyorum suya ve öyle içiyorum..şuanda diyet adına hiçbir şey yapmamama rağmen 2 ayda 5 kilo verdim.az belki ama inanın yasak olan ne varsa dayanamayıp yediğim halde...funda yaprağını çok kişiden duymuştum,ihtimal vermiyordum "amaaann herkes bişey söylüyor,hepsini denemeye kalksak..."diyordum ama bir kaçkişiden daha duyunca yaklaşık 1 aydır da onu deniyorum. nasıl içiyorum : her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 tatlı kaşığı funda yaprağını sıcak suya koyuyorum,yaklaşık 10 dak demlenmeye bırakıyorum,sonra süzüyorum ve içine bir kaç damla limon sıkıyorum ve içiyorum..deneyin,gerçekten sonuç şaşırtıcı...hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?