Canım sonuçta funda yaprağı aynı şey, bizim aldıklarımız belki toz haline getirilmiş olanıdır..
Benim aldıgım bunlar acaba dogrumu...
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonuçta funda yaprağı aynı şey, bizim aldıklarımız belki toz haline getirilmiş olanıdır..
Benim aldıgım bunlar acaba dogrumu...
valla helal olsun ne diyim,gacı resmini bile bulmuş aldığının:))))))) canım o aktar seni niye zora sürüklemiş anlamadım..toz halinde,sivri duran çok minik yapraklar gibi...ben bu resimdeki otu tanıyamadım vallafisfisfis
resimdeki yapraklar bana defne yaprağı gibi geldi.gerçi funda yaprağı henüz görmedim.ayrıca merak ettim bu funda yaprağı madaem zayıflama çayların içinde de var..acaba bağırsakların çalışma sistemini de etkiliyor mu?yani belirgin bir etkisi hissediliyor mu?
resimdeki yapraklar bana defne yaprağı gibi geldi.gerçi funda yaprağı henüz görmedim.ayrıca merak ettim bu funda yaprağı madaem zayıflama çayların içinde de var..acaba bağırsakların çalışma sistemini de etkiliyor mu?yani belirgin bir etkisi hissediliyor mu?
canımm yaa şu metebolizma hızlandırıcı çayın tarifini verirsen çok sevinirimm.a.s.a.s.
sevgiyle kal
selam ye funda çayımı içiyorum .ben içine yeşil çay ve tarçında atıyorum biraz.içimi biraz daha güzelleşiyor.
bugün bi markette yağ ölçen tartıya çıktım.bir de 1 ay sonra çıkmayı istiyorum .umarım sevindirici sonuçlar alırım.
çikolatam kız nerdesin sen olmayınca buralar bomboş canım benim
naber canım,nasıl gidiyor bakalım funda iyi geliyor mu sana da? yararlı olduğunu hissediyomusn..?
6 gündür dzenli içiyorum fundayı yeşil çayla karıştırıp umarım ay sonuna güzel sonuçlar alırım