canlarım ben bugün diyetisyene kontrole gittim sordum yeşil çay funda yaprağı biberiye bunlar kilo vermeye faydası olur mu diye doğrudan etkisi yok dedi sadece rahatlatır bunlar iştaha veya yağ yakımına fayda etmez dedi ben de almamaya karar verdim
kullanmak isteyen veya kullanan arkadaşlara kullanmayın demiyorum aman yanlış anlaşılmasın
ya bir yerde yemek sonrası yazıyordu..ama ben 2 aydır yemek öncesinde alıyorum.her yemekten yarım saat önce...ben deneyimledim sonuçta herkes farklı bişi sölüyor...:uhm:
arkadaşlar funda bağırsak çalıştırır sinameki gibi fazla çalışan bağısak kurur ve bağırsak düğümlenmesine sebep olur dikkat edin fazla tüketmeyin:bbo:
senin yaptığın gibi funda yapraklı yeşil çayı günde 1 defa yemekten önce alıyorum. 2 defaya çıkartmam gerekir mi fayda sağlaması için?
Arkadaşlar ben de 4 gündür yeşil çay+funda yaprağı karışımını içiyorum..Yeşil çayın herşeye faydası olduğu için ne zamandan beri başlayacaktım..Kilo problemim yok ama 1-2 kilo daha giderse ne ala.. Ama bende tembellik yaptı ya kendimi şiş hissediyorum.. Çok düzenliydi ama şimdi ıı ıhh ..sizce sorun ne?
çikolatam ben funda yaprağını yşil çay ve toz tarçınla karıştırıp içiyorum şimdi yanında da kuru kayısı.daha önce bunun metabolizma hızlandırdığını okumuştum.umarım işe yarar .ben çok çabuk kilo alıyorum.
Aktardan aldım bu gün funda yapragını ama ufak toz halinde falan degil bildigimiz yaprak şeklinde..aktar vunu yemeklerde etlerde tat versin diye kullanıldıgını söyledi...acaba ben yanlış yaprakmı aldım CADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?