Funda Suyu Kekik Suyu ve Biberiye Suyu Kür

zeynep215

edep ya Hu!!!
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
2.426
17
156
Umarım konu daha önce açılmamıştır öyle ise affola
FUNDA SUYU:
Şişmanlık rahatsızlıklarında kullanılan funda suyu çok etkili bir zayıflatıcıdır. Ayrıca iltihap giderici, romatizmal ağrı kesici olarak da kullanılmaktadır. Funda suyu idrar yolları dezenfektanı, idrar sökücü ve kabızlığı giderici özelliğe sahiptir. Altını ıslatan çocuklarda faydalıdır.

KEKıK SUYU:

Mikrop öldürücüdürü özelliği en önemli kekik suyu faydası olarak belirtilebilir.

Antikanser etkinliği vardır.

Kekik in Kolesterol ve şekeri azaltıcı özelliği bulunur.

Ağız ve diş sorunlarında gargara şeklinde fayda sağlar.

Hazım sorunu için kekik ten faydalanılabilir.

Spazm çözücüdür.

Başağrıları için kekik suyu kullanılabilir.

Kan dolaşımını düzenler.

Kekik suyu cilt temizliği için de kullanılabilir. Kekik suyu ile cilt temizliği pamuk üstüne damlatılmak suretiyle olur.

Bağırsak parazitlerinin düşürülmesi kekik suyu yararları arasındadır.

Eklem ağrılarının tedavisinde kekik suyu banyosu tavsiye edilmektedir.

Kekik suyu zayıflatırmı ?

ıdrar söktürücü etkisi ile kekik suyu vücuttaki fazla suyun atılmasına katkıda bulunarak zayıfamaya yardım eder. Diyet programlarında sıkça karşılaşılan kabızlık sorunu için faydalıdır. Ama idrar yolu ile vücuttan yağların atılmasını sağlamaz.

Kekik suyu kullanımı

Bir çay bardağının dörtte birini dolduracak kadar kekik suyu konulur ve geri kalan kısım içinde su ya da meyve suyu eklenerek içilir.

Kekik suyu zararları var mıdır?

Hamile bayanlar ve guatrı olanlara tavsiye edilmez

BıBERıYE SUYU:
Etki ve Kullanılışı: Dahilen zayıflatıcı özelliği vardır.Kabız, hazım sistemi uyarıcı, safra arttırıcı ve idrar söktürücü olarak haricen de cerrahi yaraların tedavisinde kullanılır. Adet söktürücü, ağrı kesici, bronşit, öksürük, astım, sarılık, gaz söktürücü, böbrek ve mesane kumlarını döktürücü, akciğer – dalak tıkanıklıkları, hazımsızlık, uykusuzluk, sinir yatıştırıcı olarak faydaları vardır.

Kullanma Talimatı: 1/4′ü Biberiye Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz. Günde üç çay bardağı içilir.

arkadaşlar bu saydığım bitki suları
uygun bi diyetle beraber zayıflamayı kolaylaştırdığı kanıtlanmış
hepsi tek başına tüketilebileceği gibi
bu 3 suyun beraber tüketilmesi tesiri daha da fazla artırmaktaymış
bugün aktardan bu 3 suyu almayı düşünüyorum
aranızda bu sulardan herhangi birini kullanan ve fayda gören varsa
hep beraber burada paylaşalım
tabi öncelikli olarak diyet ve spor şart lakin bunların sadece zayıflama destekli ürünler olduğunu unutmayıp diyet ve spor olmadan sadece bu ürünlerle bi zayıflamanın mümkün olmayacağını da unutmamak gerekyerimseniben
eveeet paylaşımları bekliyorum dostlar

Son düzenleme:
Ömer Coşkun uygun diyetle beraber funda suyunu içerseniz idrarınız dan yağların aktığını bile göreceksiniz demiş
ben bu gün aldım aktardan deneyip görücez bakalım doğru çıkacak mı

bilgi için tşkler kullanma talimatında sadece biberiye suyunun kullanımını yazmışsınız bu üç ürünü birlikte kullanmak istersek nasıl olucak karışım felanmı oluyormuş hepsi bilginiz varmı acaba

rica ederim canım :)
hepsi için aynı kullanma talimatı geçerli tatlım
ben bu gün arka arkaya üçünüde içtim
yalnız ben bir tatlı kaşığı koydum bu sulardan üstünü suyla tamamlayıp içtim
hepsini sırayla aynı şekilde arka arkaya içtim bakalım ne olacak

merhaba arkadaslar bir ay boyunca funda suyu kullandım pek bi faydasını görmedim aldıgım aktara sordum uzun süre kulanınca etkili oldugunu söyledi bende aktardan funda ve biberiye aldım cay olarak denycem birde kekigide ekliyeyim bari belki daha etkili olur

bu sulardan olsa gerek inanılmaz lavaboya gider oldum
heralde sıkı ödem atıyorlar
gerçi ben sudan değil yağdan kaybetmek istiyorum bakalım zamanla neler değişecek
1buçuk aydır haftada 3 gün yoğun spor yapıyorum çok çazla yiyen birisi değilim zaten
buna rağmen sadece 1buçuk kilo vermiştim
bide bu sular eklendi değişen bişey olursa eklerim dostlar
şimdilik 1 defa kullanımla inanılmaz tuvalet gereksinimi oluyoryerimseniben

faydasını gören varmı arkadaşlar her bünyede farklı etki yapar ama en azından kilo verdirdimi die merak ettim doğrusu evde kekik var akşam demliyim yeşil çayla karıştırıp bi içim bakalım diğerlerini alıncaya kadar

Merhabalar

Ben suan biberiye cayi ve yesilcay karisimini heraksam 3 fincan olarak iciyorum.Tabii diyet ve spor da yapiyorum.6 ay olmadan 40 kilo verdim.Daha devam ediyorum vermeye.Biberiye cayini mutlaka icin arkadaslar.Butür seylerin faylari var zararlari yok.

aaa şulecim çok iyi vermişsin maşallah yanlış yazmadın değil mi 40 kiloakannehir
ben ara vermek zorunda kaldım bel fıtığım var yine belimi ağrıttım o yüzden yediklerime de dikkat edemedim spora gidemedim suları da içemedim
bismillah diyip bi başlayabilsem bakalım inşallah bi faydasını görücez

merhaba kızlar ben geçen hafta diyete başladım 4 gün oldu sadece ama bunun yanında funda yaprağı biberiye ve ada çayını içtim bana göre 4 günde 1-1,5 kilom gitti ama bırakmak zorunda kaldım diyeti şuan her akşam yatmadan önce içiyorum azda olsa fayda sağlıyor ben herkese tavsiye ederim umarım fazla kilolarımızdan çar çabuk kurtuluruz

4 günde 1 buçuk kilo çok güzel gelincik umarım devam edebilirsin
ama adaçayı emziren annelere tavsiye edilmiyor emziren anneler dikkat etsin
anne sütünü azaltıyor
uzun süreli kullanımda anne sütünü sonlandırıyor

şu an rahatsızlığımdan dolayı bu kürleri uygulayamıyorum
düzenli şekilde uygulamaya başlayınca oluşan değişimleri
etkisi varmı yokmu yazarım
ama görümcem 1 haftada 3buçuk kilo verdi
üstelik yediklerine çok fazla dikkat edememiş
hem funda suyu
hemde biberiye ve funda otu berberinde yeşil çay içiyor o

merhabalar bugün aktara gittim ve koca koca kekik suyunu biberiye suyunu görünce afalladım pahalıydıda nasıl alıcam dayııı dedim kaydirigubbakcemile3
neyse sonra funda kekik ve biberiye aldım sularını ben çıkarıvericem gariii
nassı yaıpıcağımı pek bilmiyorum ama denicem hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile3
aynı zamanda şu ruşeyn bilmemnesini kiraz sapını ve keten tohumuda aldım bakalım ne faydasını görücez
sonuçları yazıcam :) ayyy midem blender'dan geçmiş gibi olacak ama napem!

kızlar günde kaç bardak içiyorsunuz bu karışımı bende funda ,yeşilçay ,mate, kekik içiyorum ama sabahları 1 bardak sadece çok sık da tuvalete gitmiyorum...

off başladım bakalım inşallah düzenli yapabilirim
etrafımda duydukça bi gaza geliyorum ama
yok bu defa devam edicem inşallah netice alırım
kayınvalidem de görümcem de 4 kilo verdi bakalım
ben de ne olacak
benim bünyem bu tür şeylere pek tepki vermez ama
inşallah bu defa biraz yol alırım
kaldı ki az yiyen ve spor yapan biriyim
lakin kilo veren biri değilim :mymeka:

kızlar günde kaç bardak içiyorsunuz bu karışımı bende funda ,yeşilçay ,mate, kekik içiyorum ama sabahları 1 bardak sadece çok sık da tuvalete gitmiyorum...

minishcim sen şu beşibiyerde çayından falan bahsediyorsun
bazı arkadaşlar onunla çok güzel kilo verdiler
benim görümcem de 6 kilo versi bu karışımla
bundan günde 3 fincana kadar tüketilebiliyor
bu karışım genelde bağırsakları da çalıştırıyor inşallah netice alırsın

parvati funda kekik ve biberiye otlarına bir de yeşil çay ekle
bunları bir fincanda kaynamış suyla yaklaşık bi 5 dk demlendir ve limon sıkarak iç
ruşeyme gelince ruşeymi yemeklerden 15 dk önce alman gerekiyor
mide de şişkinlik yaparak daha az yemeni sağlıyor
keten tohumunu da yoğurda katarak yiyebilirsin genelde bu şekilde tüketiliyor
kabızlığı önlüyor inşallah netice alırsın arkadaşımyerimseniben

bende kullanmak istiorum bu karışımı yeşil çayı zaten sürekli içiorum biberiye ve fund ayaprağınıda haftasonu alıcam inş aktardan gelişmeleri yazarım hanımlar doğum sonrası kilolarımı vermem lazımda

nası ya dalgamı geçiyosunuz.şaka bi yana 6 ay olmadan 40 kg naptınız kuzum siz anlatın da sevaba girinkaydirigubbakcemile3

verirsin inşallah gülüm lakin emziriyorsan biraz daha sabret derim ben
ne olur ne olmaz ama emzirmiyorsan dene bize de yaz tatlım gelişmeleri

nası ya dalgamı geçiyosunuz.şaka bi yana 6 ay olmadan 40 kg naptınız kuzum siz anlatın da sevaba girinkaydirigubbakcemile3

venharcım ben de şaşırdım ve sordum arkadaşa doğru yazdığınıza eminmisiniz diye
6 ayda 40 kilo çok fazla ama cevap vermedi henüz
yeni üyeydi konuya dönüş yapamadı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…