kızlar günde kaç bardak içiyorsunuz bu karışımı bende funda ,yeşilçay ,mate, kekik içiyorum ama sabahları 1 bardak sadece çok sık da tuvalete gitmiyorum...
merhabalar bugün aktara gittim ve koca koca kekik suyunu biberiye suyunu görünce afalladım pahalıydıda nasıl alıcam dayııı dedim kaydirigubbakcemile3
neyse sonra funda kekik ve biberiye aldım sularını ben çıkarıvericem gariii
nassı yaıpıcağımı pek bilmiyorum ama denicem hadi bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile3
aynı zamanda şu ruşeyn bilmemnesini kiraz sapını ve keten tohumuda aldım bakalım ne faydasını görücez
sonuçları yazıcam :) ayyy midem blender'dan geçmiş gibi olacak ama napem!
Merhabalar
Ben suan biberiye cayi ve yesilcay karisimini heraksam 3 fincan olarak iciyorum.Tabii diyet ve spor da yapiyorum.6 ay olmadan 40 kilo verdim.Daha devam ediyorum vermeye.Biberiye cayini mutlaka icin arkadaslar.Butür seylerin faylari var zararlari yok.
verirsin inşallah gülüm lakin emziriyorsan biraz daha sabret derim benbende kullanmak istiorum bu karışımı yeşil çayı zaten sürekli içiorum biberiye ve fund ayaprağınıda haftasonu alıcam inş aktardan gelişmeleri yazarım hanımlar doğum sonrası kilolarımı vermem lazımda
nası ya dalgamı geçiyosunuz.şaka bi yana 6 ay olmadan 40 kg naptınız kuzum siz anlatın da sevaba girinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?