• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Funda Suyu Kekik Suyu ve Biberiye Suyu Kür

parvati funda kekik ve biberiye otlarına bir de yeşil çay ekle
bunları bir fincanda kaynamış suyla yaklaşık bi 5 dk demlendir ve limon sıkarak iç
ruşeyme gelince ruşeymi yemeklerden 15 dk önce alman gerekiyor
mide de şişkinlik yaparak daha az yemeni sağlıyor
keten tohumunu da yoğurda katarak yiyebilirsin genelde bu şekilde tüketiliyor
kabızlığı önlüyor inşallah netice alırsın arkadaşımyerimseniben

ay bugün yaptım demlikte suyu kaynattım hepsinden 1.5 tatlı kaşığı koydum demledim. soğuyunca pet şişeye doldurdum şimdi yanmda içiyorum.
çok teşekkürler canm :) ben yeşil çay'ı deniyordum ama faydasını görmeyince bıraktım. belkide düzenli olarak kullanmadığımdandır. yeşil çayıda mı akatrdan aliyim yoksa normal poşetleride kullanabilirmiyim?
ruşeym'i hemen önce alıyordum yüh ya sabahları zamanım olmuyor o yüzden hemen yutup ardından da yemek yiyodum. neyse artık dikkat ederim :)
ruşeym'in çok yararı oldu bana ya acayip tok hissediyorum kendimi...
keten tohumunu daha kullanmadım ama activia gibi yoğurtların içine katarım artık :)
çok saolasın bilgiler için teşekkürler arkadaşım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 :hulya:

ay bugün yaptım demlikte suyu kaynattım hepsinden 1.5 tatlı kaşığı koydum demledim. soğuyunca pet şişeye doldurdum şimdi yanmda içiyorum.
çok teşekkürler canm :) ben yeşil çay'ı deniyordum ama faydasını görmeyince bıraktım. belkide düzenli olarak kullanmadığımdandır. yeşil çayıda mı akatrdan aliyim yoksa normal poşetleride kullanabilirmiyim?
ruşeym'i hemen önce alıyordum yüh ya sabahları zamanım olmuyor o yüzden hemen yutup ardından da yemek yiyodum. neyse artık dikkat ederim :)
ruşeym'in çok yararı oldu bana ya acayip tok hissediyorum kendimi...
keten tohumunu daha kullanmadım ama activia gibi yoğurtların içine katarım artık :)
çok saolasın bilgiler için teşekkürler arkadaşım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 :hulya:
iyi yapmışsın gülüm yarasın inşallahkaydirigubbakcemile3
yeşil çayı marketlerde çaykurun burcum markası var yeşil çay bergamut aromalı
ondan al hem içimi kolay hem de hakiki yeşil çay genel de o kullanılıyor kullananlar çok memnun bende ondan kullanıyorum
2buçuk lira çok da ucuz içimi de kolay
bence onu al
keten tohumunuda yoğurda kat kabızlığı da engelliyor
spor hocam özellikle keten tohumu tavsiye ediyordu
yeşil çayı ayrıca günde 3 defa demleyip iç
bende düzensiz kullanınca fayda görememiştim
lakin 3 gündür düzenli içiyorum çok fazla işe yarıyor zaten kabızlık problemim yoktu ama
şimdi daha aktif durumdayım:kedi: devam et gülüm kolay gelsin

iyi yapmışsın gülüm yarasın inşallahkaydirigubbakcemile3
yeşil çayı marketlerde çaykurun burcum markası var yeşil çay bergamut aromalı
ondan al hem içimi kolay hem de hakiki yeşil çay genel de o kullanılıyor kullananlar çok memnun bende ondan kullanıyorum
2buçuk lira çok da ucuz içimi de kolay
bence onu al
keten tohumunuda yoğurda kat kabızlığı da engelliyor
spor hocam özellikle keten tohumu tavsiye ediyordu
yeşil çayı ayrıca günde 3 defa demleyip iç
bende düzensiz kullanınca fayda görememiştim
lakin 3 gündür düzenli içiyorum çok fazla işe yarıyor zaten kabızlık problemim yoktu ama
şimdi daha aktif durumdayım:kedi: devam et gülüm kolay gelsin

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saolasın canm kaydirigubbakcemile5
ya ben çok düzensiz kullandım bunları ama bugün diyetisyende randevum var orda tartılıcam. başka tartıda tartılma sakın dedi ki bizim tartıda bozuk zaten
sonuçları yazıcam arkadaşlar nasıl etkilemiş bakarız o zaman :) opuyorumnanaktan

funda biberiye kekik yeşilçay ve mateyle oluşan 5 i biyerde çay içtim geçen ramazandan önce aşırı terletiyodu beni

Bu ruşeym nasıl kullanılıyo ve nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim benim acil diyete başlamam lazım ve araştırma yapıyorum

arkadaşlar düzensiz kullanmama rağmen etkisini görmüşüm
2 haftada 2 kilo verdim biliyorum az gelicek ama
diyetisyenimin bana hazırladığı programda amaç bir ayda 3 kilo vermekti.
ona göre kalorisi diğer diyetlere göre fazla olan bir diyet ayarlamıştı. ve ben resmen 1 aylık hedefe 2 haftada ulaştım yani gerçekten işe yarıyor. hadi bakalım!!
çoğunu da yağdan kaybetmişim kiloların azını kastan :D :)

funda çayının işe yaradığını biliyorum bir arkadaşım funda artı sporla müthiş zayıfladı

funda biberiye kekik yeşilçay ve mateyle oluşan 5 i biyerde çay içtim geçen ramazandan önce aşırı terletiyodu beni
kişiye göre değişiyor etkileri gülüm ya
kimini terletiyo kimi çok fazla idrara çıkıyor kiminin kabızlığını kaldırıyor
herkeste ayrı bir sonuç çıkıyor

Bu 5 lİ karıŞımı ben de 15 gÜndÜr kullanıyorum hİÇbİr faydasını gÖrmedİm... Sıradakİ...?
sende beniim gibi şanssızlardansın demek bende çok fazla etki göremiyorum
düzensiz kullandım ondanmı ki acep

Bu ruşeym nasıl kullanılıyo ve nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim benim acil diyete başlamam lazım ve araştırma yapıyorum
ruşeymi aktarlardan hatta değirmenlerden tedarik edebilirsin
kullanabilirsen süper bişey insanı acaip tok tutuyor ama ben kullanamadım
astımım var yerken nefes alamadım sanki ruşeym unlu bi karışım
aktara sor verir sana

arkadaşlar düzensiz kullanmama rağmen etkisini görmüşüm
2 haftada 2 kilo verdim biliyorum az gelicek ama
diyetisyenimin bana hazırladığı programda amaç bir ayda 3 kilo vermekti.
ona göre kalorisi diğer diyetlere göre fazla olan bir diyet ayarlamıştı. ve ben resmen 1 aylık hedefe 2 haftada ulaştım yani gerçekten işe yarıyor. hadi bakalım!!
çoğunu da yağdan kaybetmişim kiloların azını kastan :D :)
hadi hayırlı olsun bakalım sevindim canım
aslına bakarsan bende 1 kilo verdim 5 günde
üstelik rahatsızlığımdan dolayı sporu bıraktığım halde verdim ama
bi türlü düzenli kullanamadım bide su içemiyorum suyuda bi içsem bişeyler olacak ama olmuyor işte aksilikler bi türlü bitmedi
ama sana sevindim devam et bari

funda çayının işe yaradığını biliyorum bir arkadaşım funda artı sporla müthiş zayıfladı
her zaman diyorum canım spor ve diyet olmadan hiç bir ot ilaç vs etki etmez sadece vücutta ki fazla su atılır o da zamanla geri alınır
ama sporla ve uygun bi diyetle desteklenince gerçekten işe yarıyor etrafım da baya faydasını gören oldu
sadece biraz sabıra.s.

Arkadaşlar Bu funda çayını aktardan nasıl alıyorsunuz mesela ben biberiye ıstedım paket ıcınde bıberıyeyı verdı ben bı tutam koyup cay gb demlıyorum her aksam funya çayıda oyle bısey mı ? yoksa bu hazır form cayları gbmi ?? banada yardım edermısınız

merhaba arkadaşlar bende biberiye çayı ve soda elma sirkesi ve limon içerek bir ayda 5 kilo verdim ki ben tiroidit hastasıyım yani yemediğim halde kilo alnlardan önce kalkar kalkmaz sıcak suya limon damlatıp içiyorum kahvaltıda salatalık domates ve maydonoz yiyorum salatalığı haydariyle yiyorum inanılmaz tok tutuyor sonrada bu biberiye çayını içiyorum günde üç kere yemeklerden sonra akşam yemeğinden sonra hem biberiye çayını hemde soda limon ve elma sirkeli karışımı içiyorum akşam sekizden sonra hiç birşey yemiyorum ekmek yok kırmızı ette yemiyorum sadece çok az köfte ara sıra ben çok zor kilo vermeme rağmen beş kilo verdim böyle siz daha çabuk verirsiniz ayrıca birde biber hapını tavsiye etti aktarcı fakat korkuyorum onu kullanmaya ben yıllardır bitki çayları içerek kilomu muhafaza ediyorum herhangi bir zararını görmedim bitki çaylarının ama zayıflama hapları biraz düşündürüyor beni bu konuda bir bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar Bu funda çayını aktardan nasıl alıyorsunuz mesela ben biberiye ıstedım paket ıcınde bıberıyeyı verdı ben bı tutam koyup cay gb demlıyorum her aksam funya çayıda oyle bısey mı ? yoksa bu hazır form cayları gbmi ?? banada yardım edermısınız
evet esmacım aynı bibeberiye gibi fında otunu da isteyince veriyorlar
aynı şekilde ikisini beraber katup demleyip içebilirsin
ama konu başlığında belirttiğim gibi funda suyunun daha çok işe yaradığını söylüyorlar bilmiyorum ben düzenli kullanamadım ama çevremde kullananlar çok fayda gördüler

merhaba arkadaşlar bende biberiye çayı ve soda elma sirkesi ve limon içerek bir ayda 5 kilo verdim ki ben tiroidit hastasıyım yani yemediğim halde kilo alnlardan önce kalkar kalkmaz sıcak suya limon damlatıp içiyorum kahvaltıda salatalık domates ve maydonoz yiyorum salatalığı haydariyle yiyorum inanılmaz tok tutuyor sonrada bu biberiye çayını içiyorum günde üç kere yemeklerden sonra akşam yemeğinden sonra hem biberiye çayını hemde soda limon ve elma sirkeli karışımı içiyorum akşam sekizden sonra hiç birşey yemiyorum ekmek yok kırmızı ette yemiyorum sadece çok az köfte ara sıra ben çok zor kilo vermeme rağmen beş kilo verdim böyle siz daha çabuk verirsiniz ayrıca birde biber hapını tavsiye etti aktarcı fakat korkuyorum onu kullanmaya ben yıllardır bitki çayları içerek kilomu muhafaza ediyorum herhangi bir zararını görmedim bitki çaylarının ama zayıflama hapları biraz düşündürüyor beni bu konuda bir bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
segacım tiroid rahatsızlığın olmasına göre 5 kilo vermen 1 ayda muhteşem bi olay
bence devam et başka yollara başvurma
hele ki zayıflama ilacı adı altında satılan içeriğinde ne olduğumeçhul olan şeylere sakın yönelme
kaldı ki zaten tiroid problemi yaşıyosun hormonal bi hastalığın var bide bu tür zararlı ürünleri vücuduna sokma
her gün daha korkunç şeyler duyuyoruz bu zayıflama ilaçlarıyla ilgili
sen bitki kürüne ve diyetine devam et gülüm bence çok güzel vermişsin
umarım aynen devam eder kolay gelsin

arkasalar bende 1 ay boyunca kekiksuyu ictim bende gizli seker tespi edilmisti
doktora gitdim seker falan kalmadi sende dedi

peki arkadaşlar bu çayları (funda ve biberiyeyi)aynı çaykurun yeşil çayı gibi hazır alıp poşetlerde içsek aynı olur mu?Çnk ben çalışıyorum Sabah git akşam gel baya yoğun iş yerinde demlemem sorun sallama olursa çok pratik .O şekil kullanan var mı merak ettim?

bende biberiye içiyim bari 5 i biryerde bitkilerinden içtim bişey olmadı sadece su attım. biber hapı demiş bir arkadaş sakın almayın ben aldım halt ettim. hap olan bişey almayın işe yaramıyor . karaciğerde birikme yapıyormuş onlar. sıkıntı yani. bir ara funda ve mate denedim ama çalıştığım için sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum da o yüzden zor oldu biberiyeyi de akşamları bari içiyim 76 kiloyum idealim 59 benim. dietisyene gitmiştim. giderken haftada 1 kilo vermiştim ve bütün vücüttan gidiyordu . verdiği listede fena değildi. günde 4 dilim kepek ekmeği vardı. sabah 5 zeytin yağsız peynir. domates salatalık biber . 2 dilim ekmek. öğlen 1 dilim ekmek ve susuz sebze yemeği. arada kayısı 3 adet grisini. veya yourt yada ayran. akşam salata çorba bir dilim ekmek .gece yatmadan önce 2 meyve vermişti. demiştim bunları yersem kilo alırım ama düzene girmiştim ya .ramazanda bi bıraktım hepsini geri aldım. diete başlancaksa en az 6 ay peşini bırakmican en azından vücut oturana kadar kilo verilse bile hemen alınıyo dikkat edersen almıyosun. bi versem şu kilolar da almasam :(((

Aynı kür saçlarda muhteşem etki yapıyomuş gercekten o sularla saçı yıkadınmı uzatıyomuş

Aslında 5 i bir yerde çayıda aynı onun içinde de kekik,funda yapragı,yeşilçay,mete ve biberiye var bence bu çayıda kullanabılırız
ben günde 2 büyük bardak içiyorum çok fazla idrara çıkıyorum ama kilo verdirmedi hiç bana :(

arkadaşlar bu biberiye çayını evdeki kuru biberiyelerden yapabiliyormuyuz?ben dün akşam yaptım ilk defa bir bardağa 2 çay k. bberiye koydum sıcak su koydum demleyip içtim.sizler nasıl yapıyorsunuz günde kaç kere içiyorsunuz?

Back