parvati funda kekik ve biberiye otlarına bir de yeşil çay ekle
bunları bir fincanda kaynamış suyla yaklaşık bi 5 dk demlendir ve limon sıkarak iç
ruşeyme gelince ruşeymi yemeklerden 15 dk önce alman gerekiyor
mide de şişkinlik yaparak daha az yemeni sağlıyor
keten tohumunu da yoğurda katarak yiyebilirsin genelde bu şekilde tüketiliyor
kabızlığı önlüyor inşallah netice alırsın arkadaşımyerimseniben
iyi yapmışsın gülüm yarasın inşallahkaydirigubbakcemile3ay bugün yaptım demlikte suyu kaynattım hepsinden 1.5 tatlı kaşığı koydum demledim. soğuyunca pet şişeye doldurdum şimdi yanmda içiyorum.
çok teşekkürler canm :) ben yeşil çay'ı deniyordum ama faydasını görmeyince bıraktım. belkide düzenli olarak kullanmadığımdandır. yeşil çayıda mı akatrdan aliyim yoksa normal poşetleride kullanabilirmiyim?
ruşeym'i hemen önce alıyordum yüh ya sabahları zamanım olmuyor o yüzden hemen yutup ardından da yemek yiyodum. neyse artık dikkat ederim :)
ruşeym'in çok yararı oldu bana ya acayip tok hissediyorum kendimi...
keten tohumunu daha kullanmadım ama activia gibi yoğurtların içine katarım artık :)
çok saolasın bilgiler için teşekkürler arkadaşım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 :hulya:
iyi yapmışsın gülüm yarasın inşallahkaydirigubbakcemile3
yeşil çayı marketlerde çaykurun burcum markası var yeşil çay bergamut aromalı
ondan al hem içimi kolay hem de hakiki yeşil çay genel de o kullanılıyor kullananlar çok memnun bende ondan kullanıyorum
2buçuk lira çok da ucuz içimi de kolay
bence onu al
keten tohumunuda yoğurda kat kabızlığı da engelliyor
spor hocam özellikle keten tohumu tavsiye ediyordu
yeşil çayı ayrıca günde 3 defa demleyip iç
bende düzensiz kullanınca fayda görememiştim
lakin 3 gündür düzenli içiyorum çok fazla işe yarıyor zaten kabızlık problemim yoktu ama
şimdi daha aktif durumdayım:kedi: devam et gülüm kolay gelsin
kişiye göre değişiyor etkileri gülüm yafunda biberiye kekik yeşilçay ve mateyle oluşan 5 i biyerde çay içtim geçen ramazandan önce aşırı terletiyodu beni
sende beniim gibi şanssızlardansın demek bende çok fazla etki göremiyorumBu 5 lİ karıŞımı ben de 15 gÜndÜr kullanıyorum hİÇbİr faydasını gÖrmedİm... Sıradakİ...?
ruşeymi aktarlardan hatta değirmenlerden tedarik edebilirsinBu ruşeym nasıl kullanılıyo ve nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim benim acil diyete başlamam lazım ve araştırma yapıyorum
hadi hayırlı olsun bakalım sevindim canımarkadaşlar düzensiz kullanmama rağmen etkisini görmüşüm
2 haftada 2 kilo verdim biliyorum az gelicek ama
diyetisyenimin bana hazırladığı programda amaç bir ayda 3 kilo vermekti.
ona göre kalorisi diğer diyetlere göre fazla olan bir diyet ayarlamıştı. ve ben resmen 1 aylık hedefe 2 haftada ulaştım yani gerçekten işe yarıyor. hadi bakalım!!
çoğunu da yağdan kaybetmişim kiloların azını kastan:)
her zaman diyorum canım spor ve diyet olmadan hiç bir ot ilaç vs etki etmez sadece vücutta ki fazla su atılır o da zamanla geri alınırfunda çayının işe yaradığını biliyorum bir arkadaşım funda artı sporla müthiş zayıfladı
evet esmacım aynı bibeberiye gibi fında otunu da isteyince veriyorlarArkadaşlar Bu funda çayını aktardan nasıl alıyorsunuz mesela ben biberiye ıstedım paket ıcınde bıberıyeyı verdı ben bı tutam koyup cay gb demlıyorum her aksam funya çayıda oyle bısey mı ? yoksa bu hazır form cayları gbmi ?? banada yardım edermısınız
segacım tiroid rahatsızlığın olmasına göre 5 kilo vermen 1 ayda muhteşem bi olaymerhaba arkadaşlar bende biberiye çayı ve soda elma sirkesi ve limon içerek bir ayda 5 kilo verdim ki ben tiroidit hastasıyım yani yemediğim halde kilo alnlardan önce kalkar kalkmaz sıcak suya limon damlatıp içiyorum kahvaltıda salatalık domates ve maydonoz yiyorum salatalığı haydariyle yiyorum inanılmaz tok tutuyor sonrada bu biberiye çayını içiyorum günde üç kere yemeklerden sonra akşam yemeğinden sonra hem biberiye çayını hemde soda limon ve elma sirkeli karışımı içiyorum akşam sekizden sonra hiç birşey yemiyorum ekmek yok kırmızı ette yemiyorum sadece çok az köfte ara sıra ben çok zor kilo vermeme rağmen beş kilo verdim böyle siz daha çabuk verirsiniz ayrıca birde biber hapını tavsiye etti aktarcı fakat korkuyorum onu kullanmaya ben yıllardır bitki çayları içerek kilomu muhafaza ediyorum herhangi bir zararını görmedim bitki çaylarının ama zayıflama hapları biraz düşündürüyor beni bu konuda bir bilginiz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?