Bu arada sizlerin tedavileri nasıl gidiyor kızlar??
Beren_berat ben Aytun hanıma gıdıyorum ve coook memnunum kendısınden...ama dıger arkadaslarımızda doktorlarından cok memnun Mustafa BAHCECI ,Halıt Bey,Guvenc Bey burada bahsedılen doktorları o nedenle gıdıp bır gorusmenı tavsıye ederım ona gore doktorunu secersın...Klınıktekı doktorları bıraz arastır sıtesınden hepsı cok tecrubelı zaten :)) Hadı aramıza hos geldın
Aramıza hoşgeldin canım,
benim doktorum Güvenç bey, kendisini memorialda tanıdım.Başarılarını ve ilgili oluşunu duyduğum için kendisini tercih ettim..Gerçekten de işinde çok başarılı ve güleryüzlü bir dr.
ilk olarak memorialda ön görüşme yaptım ve bahçeciye geçtiği için tedavimi burada yapmaya karar verdim.
bahçeci grubundaki diğer doktorların da başarılı olduğunu duydum.içine sinmesi için sen de araştır ve hangi dr. da için rahat edecekse onunla başla derim.
Dilerim hepimiz için herşeyin iyisi ve hayırlısı olsun..
Aramıza hoşgeldin canım,
benim doktorum Güvenç bey, kendisini memorialda tanıdım.Başarılarını ve ilgili oluşunu duyduğum için kendisini tercih ettim..Gerçekten de işinde çok başarılı ve güleryüzlü bir dr.
ilk olarak memorialda ön görüşme yaptım ve bahçeciye geçtiği için tedavimi burada yapmaya karar verdim.
bahçeci grubundaki diğer doktorların da başarılı olduğunu duydum.içine sinmesi için sen de araştır ve hangi dr. da için rahat edecekse onunla başla derim.
Dilerim hepimiz için herşeyin iyisi ve hayırlısı olsun..
merhaba aranıza yeni katıldım, ben de Güvenç Bey'e tavsiye üzerine gittim ama yeri değişeceği için beklemeye karar verdik. Önümüzdeki hafta muayeneye gitmeyi sonra da tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız. :)
ben transfer gunumu beklıyorum hergun bılgılendırıyor hemsırem.Buyuk ıhtımal yarın olur transferınız bız sızı yarın arayacagız dedıler.
Yanı buyuk gun yarın galıba
Raıdunes senın test tarıhın ne??
ben transfer gunumu beklıyorum hergun bılgılendırıyor hemsırem.Buyuk ıhtımal yarın olur transferınız bız sızı yarın arayacagız dedıler.
Yanı buyuk gun yarın galıba
Raıdunes senın test tarıhın ne??
Selam kızlaaarr
Dün dikişlerimi aldırmak için bahçeciye gittim.Bekleme salonunda herkesi süzdüm acaba bizden kimler vardır diye :44: Aranızda dün bahçeciye giden var mı yoksa ben boş yere mi bakındım
Selam kızlaaarr
Dün dikişlerimi aldırmak için bahçeciye gittim.Bekleme salonunda herkesi süzdüm acaba bizden kimler vardır diye :44: Aranızda dün bahçeciye giden var mı yoksa ben boş yere mi bakındım
hoş bulduk teşekkürler ben aslında prof.mustafa beyi düşünüyorum ama bi kaç kişiden prof ler artık operasyonları stajerlere yaptırdıkları için dr ların daha iyi oldugunu duydum o yüzden kararsızım prof mu yoksa dr mu duydugum bütün doktorları araştırdım ama tek bu konuda kararsızım.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
Selam kızlaaarr
Aramıza hoşgeldiiin
Tedavin hayırlı olsun, bizi bilgilendirmeyi unutma
Buradan hep beraber, destekle sorunlarımızı aşacağız inşallah
Benim test günüm 3 ekim yani önümüzdeki pazartesi, bekle bekle çok zor geçiyor bu süreç yanlış birşey yapmamak için neredeyse düşünerek nefes alıyorum, 5 gün sonra öğrenicez sonucu:18:
Transferin yapıldığı ameliyathanede bilgisayarda transfer yapılacak embriyoları ve tabi diğerlerini de göstermişlerdi bana inanılmaz heyecanlı bir an, mucizenin ilk görseli gibi hiçbir ağrı acı hissetmiyosunuz rahat olun, 5 dk lık bir işlem, ben tüm o 5 dakikayı dua ederek geçirdim, hatta eğer istersek embriyoların gelişim sürecini bize cd ye kaydedip verebileceklerini söylediler, kesinlikle almak istiyorum, ama önce sonucu öğreneleim...
canım ben vardım :)))
Benim test günüm 3 ekim yani önümüzdeki pazartesi, bekle bekle çok zor geçiyor bu süreç yanlış birşey yapmamak için neredeyse düşünerek nefes alıyorum, 5 gün sonra öğrenicez sonucu:18:
Transferin yapıldığı ameliyathanede bilgisayarda transfer yapılacak embriyoları ve tabi diğerlerini de göstermişlerdi bana inanılmaz heyecanlı bir an, mucizenin ilk görseli gibi hiçbir ağrı acı hissetmiyosunuz rahat olun, 5 dk lık bir işlem, ben tüm o 5 dakikayı dua ederek geçirdim, hatta eğer istersek embriyoların gelişim sürecini bize cd ye kaydedip verebileceklerini söylediler, kesinlikle almak istiyorum, ama önce sonucu öğreneleim...
Iyiki sende oradaydın,kader işte nerden nereye,canım taksime rahat gittim,dolastim istiklalde biraz,sonrada havalimanı,yarın inşaallah yine ordayım:))iyi ki vardın böylece tanışmış olduk
rahat gidebildin mi, yolculuk nasıl geçti ?
umarım müjdeli haber alırız hep beraber, yumurtaların toplanması ve yerleştirilmesi sırasında anestezi alıyor muyuz? Almıyorsak can yakan bir işlem mi?:18:
Yumurtalar toplanırken genel anestezi yapılıyor hem hastanın hemde doktorun daha rahat olabilmesi için, anestezi kısa süreli oluyo en fazla 1 saat uyuyup uyanma süresi, uyanınca da biraz ağrın olucak ama öyle dayanılmaz bir ağrı değil ve daha sonraki birkaç gün boyunca şişkinlik hissedebilrsin bu çok normalmiş.Embriyoların yerleştirilme süreci çok kısa ve ağrısız bir işlem, anestezi yapılmıyor, vajinal muayene gibi bir işlem en fazla 5 dk sürüyor rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?