• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Raıdunes canım neler yapıyorsun? Transfer sonrası nelere dıkkat edıyorsun? Beklemek cok zor ya !!

Tedavisine yenı baslayacak butun arkadaslara Allah kolaylık versın... Psıkolojık acıdan zor bır surec hepınız ıcın dua edıyorum..
Sızde benım ıcın dua edın olur mu??

Denniiz canım tedavıne baslamıssın sonunda :DD Hadı bakalım beklıyoruz haberlerını senınde :) Bu arada senın doktorun Mustafa Bahcecı'ydı dı mı?
Kendısı mı yapıyor kontrollerı?

Bu konuyu bende Mustafa Bey'le görüştüm bana ben burada olduğum sürece hastalarımın işlemlerini ben yaparım dedi. Tabiki acil bir işim çıktığında ben olmayabilirim dedi. Ki zaten ben hep kendisiyle görüştüm ve muayene oldum.Şu anda onunla tedavime başladım.Gelişmeleri sizlere aktarırım :) Pazartesi tekrar kontrolüm var :)

Transferi olan arkadaşlarımın hepsine bol şans diliyorum,inşallah hayırlısıyla bebeiş haberi verirsiniz bize :49::49:

Tedavin hayırlı olsun denizciiim :81:
Sorunsuz, rahat ve stressiz bir tedavi olur inşallah ve güzel sonuca tez zamanda kavuşursun

Raıdunes canım neler yapıyorsun? Transfer sonrası nelere dıkkat edıyorsun? Beklemek cok zor ya !!

Tedavisine yenı baslayacak butun arkadaslara Allah kolaylık versın... Psıkolojık acıdan zor bır surec hepınız ıcın dua edıyorum..

Denniiz canım tedavıne baslamıssın sonunda :DD Hadı bakalım beklıyoruz haberlerını senınde :) Bu arada senın doktorun Mustafa Bahcecı'ydı dı mı?

Bekleme sürecindeki arkadaşlara Allah sabır versin.İnşallah güzel sonuca ulaşırsınız.
Kızlar transferden sonra ne kadar yatmayı düşünüyorsunuz.?İlk birkaç gün önemli, sonraki günlerde çok yorulmadan normal hayata devam edilebilir diye biliyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz.?

Bekleme sürecindeki arkadaşlara Allah sabır versin.İnşallah güzel sonuca ulaşırsınız.
Kızlar transferden sonra ne kadar yatmayı düşünüyorsunuz.?İlk birkaç gün önemli, sonraki günlerde çok yorulmadan normal hayata devam edilebilir diye biliyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz.?

Canım ben onu sordum Aytun hanım aynen senın dedıgın gıbı dedı.Zaten bende oyle dusunuyorum,ınsan sureklı yatınca daha cok stres oluyor zaman da gecmek bılmıyor oyle..En ıyısı kafanı baska seylerle meskul etmeye calısmak..Aramızda ilk Raıdunes sonuc alacak pztsı haberını beklıyorum canım,hayırlı haberler ver bıze :D

Bu arada Aylın hemsıre galıba hem sızın hem bızım hemsıremız :)))

Transfer sonrası gerçekten bu sürecin en zor kısmı, sürekli bir tedirginlik hali, ben sürekli olmasa da uzanarak geçirmeye çalıştım bu zamanı tabi yemek falan yaptım haliyle, kimsenin gelip bana hastaya bakar gibi bakmasını istemediğim için, evimize 200 metre mesafedeki kliniğe iğnelerimi yaptırmak için yürüyerek gidip geldim, açıkhavada 10,15 dk yürü demişti doktor.Ev işi hiç yapmadım bulaşıkları bile makinaya koymadım eşime bıraktım, bol bol meyve yedim, süt peynir ve et türlerini tükettim, kuru kayısı, kavun gibi kabızlığı önleyebilecek gıdalar tükettim bana verdikleri şurubun tadından nefret ettiğim için içmedim çok şükür kabız da olmadım, büyük güne az kaldı...

Transfer sonrası gerçekten bu sürecin en zor kısmı, sürekli bir tedirginlik hali, ben sürekli olmasa da uzanarak geçirmeye çalıştım bu zamanı tabi yemek falan yaptım haliyle, kimsenin gelip bana hastaya bakar gibi bakmasını istemediğim için, evimize 200 metre mesafedeki kliniğe iğnelerimi yaptırmak için yürüyerek gidip geldim, açıkhavada 10,15 dk yürü demişti doktor.Ev işi hiç yapmadım bulaşıkları bile makinaya koymadım eşime bıraktım, bol bol meyve yedim, süt peynir ve et türlerini tükettim, kuru kayısı, kavun gibi kabızlığı önleyebilecek gıdalar tükettim bana verdikleri şurubun tadından nefret ettiğim için içmedim çok şükür kabız da olmadım, büyük güne az kaldı...

seni bekliyoruuuzz hadiii müjdeli haberi ver artık çatlıycam meraktaaannn :66::52:

aynen ben de merakla bekliyorum inşallah hayırlı haberler gelsin :70:

aynen ben de merakla bekliyorum inşallah hayırlı haberler gelsin :70:

Bu sabah stresten karnımda kramplarla gittim ve kan verdim, çıkan sonuç ''0,1'' testin referans aralığı ''0-5'', yani 5 in üstü gebelik belirtisi, bu da hamile değilim demek, az önce doktorumu aradım ama müsait olmadığı için görüşemedim, ona henüz sonucu bildirmedim ama bildiğim kadarıyla bizim için sonuç negatif, umarım sizin için herşey yolunda gider, bundan sonra izleyeceğimiz yolu doktorla konuşup karar vericez.:14:
Birdahaki sefere inşallah...

Bu sabah stresten karnımda kramplarla gittim ve kan verdim, çıkan sonuç ''0,1'' testin referans aralığı ''0-5'', yani 5 in üstü gebelik belirtisi, bu da hamile değilim demek, az önce doktorumu aradım ama müsait olmadığı için görüşemedim, ona henüz sonucu bildirmedim ama bildiğim kadarıyla bizim için sonuç negatif, umarım sizin için herşey yolunda gider, bundan sonra izleyeceğimiz yolu doktorla konuşup karar vericez.:14:

hayırlısı olsun canım ama üzüldüm, inşallah ikinci denemede tutar :70:
bakalım Güvenç bey ne dicek:59:

Bunun tesellisi yok, bilirim.Ama herşey Allahtan canım, demek ki hayırlısı buymuş..Demek ki minişinin gelme zamanı gelmemiş.inşallah bu sınavda, sabrımız tükenmeden başarıya erişiriz.
Birdaha ki sefere inşallah, çok üzme kendini canımmm çok öptüm seniii :127:

Yarın Güvenç beyle görüşücez konuşucaz, sorunun kaynağını bilsemde yine de çözüm önerilerine ihtiyacım var, bizim sorunumuz azospermiydi, 2 yıl önce eşime Varikosel teşhisi kondu ve sperm sayısı 2 000 000 iken bu yıl çıkan sperm sayısı 3 tü bizde, bende yumurta toplama işlemi yapılırken eşime de Tese yapıldı ve canlı hücre bulunamadı, normal yolla elde edilen sperm hücreleri ile yapılan döllenme sonucu 5 embiyodan 3 ü iyi gelişmişti ve 2 tanesi transfer edildi, kalanlarda sanırım yeterli gelişme oluşmadığı için dondurma işlemine gidilemedi.Eşimin ameliyatını yapan Emre Bakırcıoğlu, tese ameliyatından sonra eşimin varikoselinin ilerlediğini ve eğer eşim varikosel ameliyatı olursa normal yolla bile çocuk sahibi olabileceğimizi söylemişti tüm bu ihtimalleri tekrar konuşup değerlendirip yola devam edicez bunun başka bir yolu yok.
Benim sıram geçti, sıra sizde kızlar hadi sizden güzel haberler bekliyorum bana olumlu motivasyon olsun inşallah sizden gelecek müjdeli haberler
Bu arada çok üzülmüyorum çünkü bu yaşadığımız deneyimin iki sonucu olabilirdi zaten bunların dışında birşey değil aldığımız sonuç, ama olana kadar devam ve yıkılmak yok

Yarın Güvenç beyle görüşücez konuşucaz, sorunun kaynağını bilsemde yine de çözüm önerilerine ihtiyacım var, bizim sorunumuz azospermiydi, 2 yıl önce eşime Varikosel teşhisi kondu ve sperm sayısı 2 000 000 iken bu yıl çıkan sperm sayısı 3 tü bizde, bende yumurta toplama işlemi yapılırken eşime de Tese yapıldı ve canlı hücre bulunamadı, normal yolla elde edilen sperm hücreleri ile yapılan döllenme sonucu 5 embiyodan 3 ü iyi gelişmişti ve 2 tanesi transfer edildi, kalanlarda sanırım yeterli gelişme oluşmadığı için dondurma işlemine gidilemedi.Eşimin ameliyatını yapan Emre Bakırcıoğlu, tese ameliyatından sonra eşimin varikoselinin ilerlediğini ve eğer eşim varikosel ameliyatı olursa normal yolla bile çocuk sahibi olabileceğimizi söylemişti tüm bu ihtimalleri tekrar konuşup değerlendirip yola devam edicez bunun başka bir yolu yok.
Benim sıram geçti, sıra sizde kızlar hadi sizden güzel haberler bekliyorum bana olumlu motivasyon olsun inşallah sizden gelecek müjdeli haberler
Bu arada çok üzülmüyorum çünkü bu yaşadığımız deneyimin iki sonucu olabilirdi zaten bunların dışında birşey değil aldığımız sonuç, ama olana kadar devam ve yıkılmak yok

sağol canım inşallah, 2000000'dan 3'e nasıl düşüyor anlamıyorum. Bu sperm sonuçları da çok çeşitlilik gösteriyor aslına bakarsan hastaneden hastaneye ay farkı ile bile değişiyor...:44:

Canım ne desem boş biliyorum ama bende 2 kere negatif sonuç aldım. Çok zor olduğunu biliyorum ama şunu da anladım yıkılmamak toparlanıp ne yapacağına bir an önce karar vermek gerekiyor.Ben zaman kaybettim :( zaman kaybedince yumurta da kaybediyorsun... Mesela bugün kontrolüm vardı eskiden 13-16 arası olan yumurtalar şimdi 6-8 arası...Sabah moralim bozulmuştu ama doktorum sağolsun düzeltti :D

Bakalım biz ne netice alacağız??

Bu arada sevgickmk senin ne zaman testin??

Bugün doktorumla yeni hareket planımız ne olucak diye görüştük, şimdilik eşimin geçirdiği tese ameliyatından dolayı 3,4 ay beklememizin en doğru karar olacağını söyledi bize, çünkü iyileşme sürecinde sperm üretimi en aza iniyormuş, ki zaten 3,4 tane canlı sperm bulmuşlardı bizde, o yüzden kızlar gücümüzü toplayıp 4 ay sonra tahminen yeniden sahalara dönücez :1: bu arada sizlerden gelecek güzel haberler hepimize moral olacak sakın gelişmeleri paylaşmayı ihmal etmeyin, o bebeği ya da bebekleri alıcaz kucaklarımıza bu kadar çok istenen birşeyin gerçekleşmemesi mümkün değil allah büyük...
hepinize sevgilerimi gönderiyorum şansınız bol olsun, embriyolarınız güçlü olsun ve tutunsun inşallah

Bugün doktorumla yeni hareket planımız ne olucak diye görüştük, şimdilik eşimin geçirdiği tese ameliyatından dolayı 3,4 ay beklememizin en doğru karar olacağını söyledi bize, çünkü iyileşme sürecinde sperm üretimi en aza iniyormuş, ki zaten 3,4 tane canlı sperm bulmuşlardı bizde, o yüzden kızlar gücümüzü toplayıp 4 ay sonra tahminen yeniden sahalara dönücez :1: bu arada sizlerden gelecek güzel haberler hepimize moral olacak sakın gelişmeleri paylaşmayı ihmal etmeyin, o bebeği ya da bebekleri alıcaz kucaklarımıza bu kadar çok istenen birşeyin gerçekleşmemesi mümkün değil allah büyük...
hepinize sevgilerimi gönderiyorum şansınız bol olsun, embriyolarınız güçlü olsun ve tutunsun inşallah

Amiiiinn canım, inşallah...hadi artık birileri öncülük etsin de hamile haberleri ard arda gelsin inşallah :49::49::49:
sana da boool şans diliyorum canım bu arada kendine iyi bak, sağlığına dikkat et, moralini yüksek tut ve nasıl olsa ara verdim diye sakııın ola buralara girmemezlik yapma...birbirimize sonuna kadar destek olacağız ve bugünleri mutlulukla hatırlayacağız.belki de birgün çocuklarımız hakkında paylaşımlarda bulunacağız...benimki diş çıkarıyo, bu akşam gazı vardı falan diycez.Moralimizi yüksek tutalımmmm, herşey güzel olacakkkk :29:

evt Sylmz'e katılıoyrum inşallah her şey çok güzel olacak.
Biz de dün gittik Güvenç Bey'e bu ayın sonunda başlayacağız tedaviye. Dün yumurta çatlatma iğnesi yaptırdık. İşe yararsa ne âlâ, yoksa tedavi yolları göründü bize..:93:

Canım sakın moralını bozma,4 ay sonra mutlu haberi alacagını dusunuyorum ben.Zaten her negatıf pozıtıfe daha da yaklastırıyor bızı dıye dusunuyorum.
Sen sadece saglıgına dıkkat et,moralını yuksek tut kendını hazırla hersey guzel olacak...

Bende haftaya carsamba gıdıyorum testımı yaptırmaya ve cok korkuyorum :/

Son düzenleme:
Canım sakın moralını bozma,4 ay sonra mutlu haberi alacagını dusunuyorum ben.Zaten her negatıf pozıtıfe daha da yaklastırıyor bızı dıye dusunuyorum.
Sen sadece saglıgına dıkkat et,moralını yuksek tut kendını hazırla hersey guzel olacak...

Bende haftaya carsamba gıdıyorum testımı yaptırmaya ve cok korkuyorum :/[/QUO

Teşekkürler canım, bu süreyi işime sarılarak geçiricem, zaten çok ihmal etmiştim, bende inanıyorum istediğimiz sonucu eninde sonunda alacağımıza sadece zamanı belli değil.
Test konusunda ne desen haklısın en zor anı bu tedavinin, ama birde şöyle düşün ya bebek ordaysa ne büyük bir mutluluk anı olucak, test gününü bekliyor olmak çok stresli bir duygu ama düşünmemeye çalış haberlerini bekliyorum...

Bende haftaya carsamba gıdıyorum testımı yaptırmaya ve cok korkuyorum :/

Rahat olalım kızlar, korkmak veya gerilmek sonucu iyiye çevirmez ama rahat olursak olumlu sonuçlar almamız kolaylaşır. :81:
Dualarım seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz :49:

Kızlar ancak eve gelebildim öyle bir trafik vardı ki...Ama yumurtalarım gelişiyormuş...:) Mustafa Bey gayet güzel geliştiklerini söyledi çok sevindim biliyorum kendimizi çok umutlandırmamalıyız ama işte elimde değil...

Bu aralar kliniğe gelen başka hangi arkadaşlar var?? Belki klinikte karşılaşırız,hepinizi çok merak ediyorum gittiğimde hep salona bakıyorum :))

Back
X