Arkadaşlar, bir doktorun tavsiyesi üzerine Eylül veya Ekim ayında İstanbul Fulya Tüp Bebek Merkezi'nde tüp bebek yaptırıcaz İnşallah.Burada tedavi gören arkadaşlar nasıl bir yer,doktorların ilgisi,başarı oranı ve Dr.Mustafa Bahçeci Bey'in tedaviye kendisinin katılıp katılmadığı konusunda bilgi verirse çok sevinirim.Bu benim son denemem olacak da,o yüzden ayrıntılara fazla takıldım.
Arkadaşlar, bir doktorun tavsiyesi üzerine Eylül veya Ekim ayında İstanbul Fulya Tüp Bebek Merkezi'nde tüp bebek yaptırıcaz İnşallah.Burada tedavi gören arkadaşlar nasıl bir yer,doktorların ilgisi,başarı oranı ve Dr.Mustafa Bahçeci Bey'in tedaviye kendisinin katılıp katılmadığı konusunda bilgi verirse çok sevinirim.Bu benim son denemem olacak da,o yüzden ayrıntılara fazla takıldım.
Allahın izniyle yumurtalar toplanıp,embriyolar oluşunca 24 saat izlenen bir makinaya koyup aralarından en iyilerini seçip oyle transfer ediyorlarmış. Bu habere çok sevindim,en azından şansım biraz daha artacak
Bilgilendireceğimi söylemiştim, bugün Mustafa Bahçeci'ye gittim. Ve tedaviye başlamaya karar verdik, yaşım nedeniyle ben bir an önce başlamak istiyordum zaten. Bir sonraki adetimle birlikte başlayacağız. Allahın izniyle yumurtalar toplanıp,embriyolar oluşunca 24 saat izlenen bir makinaya koyup aralarından en iyilerini seçip oyle transfer ediyorlarmış. Bu habere çok sevindim,en azından şansım biraz daha artacak :)))
Bu arada Bahçeci Bey çok cana yakın. Şirin babaya benziyor :) Yeni bir tedavi yeni umutlar içim pır pır ediyor :)
Herkes bana şans dilesin
bu forumu biraz geç buldum, daha önce okusaydım belki daha önce bu merkeze gelirdim ..
Şu anda bende bahçecideyim ve doktorum Aytun Aktan. belki klinikte karşılaşırız birgün :)
Haydi hayırlısı olsun hepimize.
Merhaba canım,
12/09/11 saat 9:30 da ben de oradaydım..dr.Güvenç Karlıkaya ile ilk görüşme için geldim.Daha önce memorial hastanesinde yine ilk görüşme için gittiğimde başka hastaneye geçeceğini öğrendim ve tedavimi kendisiyle devam etmek istediğimden buraya erteledim.
Hayırlısı ile inşallah burada devam edeceğim.Benim tüplerde sorun olduğu için önümüzdeki hafta laparoskopi ameliyatı olacağım ve tüplerimden biri, duruma göre belki ikisi de alınacak.
Stres bu tedavinin en büyük düşmanı...ama ameliyat olayı ister istemez strese sokuyor.
Benim bir kez normal gebelik oldu ancak kalp atışları olmadığından kürtaj ile alındı.Şimdi biraz da olsa açık olan tüpümün alınmaması için dua ediyorum.Kürtajdan sonra 1,5 sene geçmesine rağmen tekrar hamile kalamadım.
Olsa zaten olurdu ama duygularıma söz geçirmek mümkün değil..artık normal gebe kalma şansım sıfır olacağını bilmek beni çoook üzüyor.
sabahlara kadar kabuslar görüyorum, psikolojim altüst oldu.
Ameliyattan bir ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım..
Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun, sana bol şans diliyorum :) :90:
Merhaba canım,
12/09/11 saat 9:30 da ben de oradaydım..dr.Güvenç Karlıkaya ile ilk görüşme için geldim.
Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun, sana bol şans diliyorum :) :90:
benim randevum 12.30'daydı 3 saar arayla birbirimizi kaçırmışız :)
Operasyonun mükemmel geçer ve tedavine inşallah bir an önce başlarsın inşallah.
İyi dileklerin için çok teşekkur ederim
Bende Bahçeci Fulya da Güvenç Karlıkaya nın hastasıyım, bizim sorunumuz başlangıçta ''Oligospermi'' daha sobnra ''Azospermi'' idi, son yapılan spermiyogramda ise 1,2 tane sağlıklı sperm bulunabildi, yarın bir sonraki adım için kapıyı açan ya da kapatan gün olacak, ya sperm bulunup yumurtalar döllenecek ya da... diğer ihtimali şimdilik düşünmek istemiyorum, umarım herşey yolunda gider:18:
Bence hıc moralını bozma Guvenc Bey'ı bende duydum. Zaten zor bır surecten gecıyoruz daha olmamıs seyler nedenıyle bu surecı daha zorlastırma kendın ıcın. Ne zaman olacak amelıyatın?
Ameliyatım için bugün Dr.Güvenç bey'in sekreteri aradı ve perşembe günü ameliyat için saat sabah sekizde hastanede olmamı söyledi..Acıbadem fulya hastanesinde ameliyatımı Güvenç bey yapacak hayırlısı ile inş.
Haklısın çok çok zor bir süreç..sabır taşı olmamız gerekiyor..sonucu iyi olsun da inşallah birgün bu sıkıntıları unutacak güzel bir sebebimiz olur :)
Biz Güvenç Beyle Bahçeciye geldiğimizde tanıştık başlangıçta tedaviye Mustafa beyle başlamayı düşünmüştük, ama Güvenç beyle yaptığımız görüşmede eşimde bende kendimizi çok iyi ve rahat hissettik bu yüzden onunla devam etmeye karar verdik.Canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ve buradan güzel haberlerini duyarız...Allah bu yolda uğraşanların yardımcısı olsun..dileyen hakeden herkesin evlat hasretinin en yakın zamanda mutlulukla, hayırlısı ile son bulmasını dilerim.
Sen de Güvenç bey'in memorialde hastası mıydın.? Çok ilgili ve işinde başarılı bir doktor.
tedavin hakkında gelişmelerden bizi de haberdar etmeyi unutma...merakla iyi haberlerini bekliyorum.
Biz Güvenç Beyle Bahçeciye geldiğimizde tanıştık başlangıçta tedaviye Mustafa beyle başlamayı düşünmüştük, ama Güvenç beyle yaptığımız görüşmede eşimde bende kendimizi çok iyi ve rahat hissettik bu yüzden onunla devam etmeye karar verdik.
Bugün yumurta toplama işlemim gerçekleşti ve 11 yumurta toplandı, eşime de TESE ameliyatı yapıldı fakat canlı dokuya rastlanamadı, normal yoldan alınan örnekte bir miktar canlı sperm bulundu, bulunanlarla denenecek, yarın döllenme durumu ile ilgili haber alıcaz.Eşimin TESE ameliyatını da Ürolog Emre Bakırcıoğlu yaptı, biyopsi yapıldı, ameliyattan sperm elde edemedik ama en azında biyopsi sayesinde belki eşimin probleminin sebebi açıklığa kavuşur. Her iki doktorumuzdan da çok memnunuz çok ilgililer, her detayı bıkmadan usanmadan açıklayıp bizi biligilendirdiler. İlk önemli aşamayı atlattık adım adım bebeğimize doğru yaklaştığımız hissediyorum, ya da en azından umuyorum...
Haber aldın mı nasılmış embriyoların durumu?? Kendimin gibi heyecanlandım bende 1 hafta içinde hastalanacağım inşallah ..
Stress yapmaya başladım bir an once hastalansam da başlasam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?