• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Beren_berat ben Aytun hanıma gıdıyorum ve coook memnunum kendısınden...ama dıger arkadaslarımızda doktorlarından cok memnun Mustafa BAHCECI ,Halıt Bey,Guvenc Bey burada bahsedılen doktorları o nedenle gıdıp bır gorusmenı tavsıye ederım ona gore doktorunu secersın...Klınıktekı doktorları bıraz arastır sıtesınden hepsı cok tecrubelı zaten :)) Hadı aramıza hos geldın

çok teşekkür ederim ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.
:49::49::49:

Aramıza hoşgeldin canım,
benim doktorum Güvenç bey, kendisini memorialda tanıdım.Başarılarını ve ilgili oluşunu duyduğum için kendisini tercih ettim..Gerçekten de işinde çok başarılı ve güleryüzlü bir dr.
ilk olarak memorialda ön görüşme yaptım ve bahçeciye geçtiği için tedavimi burada yapmaya karar verdim.
bahçeci grubundaki diğer doktorların da başarılı olduğunu duydum.içine sinmesi için sen de araştır ve hangi dr. da için rahat edecekse onunla başla derim.
Dilerim hepimiz için herşeyin iyisi ve hayırlısı olsun..

hoş bulduk teşekkürler ben aslında prof.mustafa beyi düşünüyorum ama bi kaç kişiden prof ler artık operasyonları stajerlere yaptırdıkları için dr ların daha iyi oldugunu duydum o yüzden kararsızım prof mu yoksa dr mu duydugum bütün doktorları araştırdım ama tek bu konuda kararsızım.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Aramıza hoşgeldin canım,
benim doktorum Güvenç bey, kendisini memorialda tanıdım.Başarılarını ve ilgili oluşunu duyduğum için kendisini tercih ettim..Gerçekten de işinde çok başarılı ve güleryüzlü bir dr.
ilk olarak memorialda ön görüşme yaptım ve bahçeciye geçtiği için tedavimi burada yapmaya karar verdim.
bahçeci grubundaki diğer doktorların da başarılı olduğunu duydum.içine sinmesi için sen de araştır ve hangi dr. da için rahat edecekse onunla başla derim.
Dilerim hepimiz için herşeyin iyisi ve hayırlısı olsun..

merhaba aranıza yeni katıldım, ben de Güvenç Bey'e tavsiye üzerine gittim ama yeri değişeceği için beklemeye karar verdik. Önümüzdeki hafta muayeneye gitmeyi sonra da tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız. :)

merhaba aranıza yeni katıldım, ben de Güvenç Bey'e tavsiye üzerine gittim ama yeri değişeceği için beklemeye karar verdik. Önümüzdeki hafta muayeneye gitmeyi sonra da tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız. :)

Aramıza hoşgeldiiin :3:
Tedavin hayırlı olsun, bizi bilgilendirmeyi unutma
Buradan hep beraber, destekle sorunlarımızı aşacağız inşallah :34:

Selam kızlaaarr :3:
Dün dikişlerimi aldırmak için bahçeciye gittim.Bekleme salonunda herkesi süzdüm acaba bizden kimler vardır diye :44: Aranızda dün bahçeciye giden var mı yoksa ben boş yere mi bakındım :1:

ben transfer gunumu beklıyorum hergun bılgılendırıyor hemsırem.Buyuk ıhtımal yarın olur transferınız bız sızı yarın arayacagız dedıler.
Yanı buyuk gun yarın galıba :66::66::66:

Raıdunes senın test tarıhın ne??

Benim test günüm 3 ekim yani önümüzdeki pazartesi, bekle bekle çok zor geçiyor bu süreç yanlış birşey yapmamak için neredeyse düşünerek nefes alıyorum, 5 gün sonra öğrenicez sonucu:18:
Transferin yapıldığı ameliyathanede bilgisayarda transfer yapılacak embriyoları ve tabi diğerlerini de göstermişlerdi bana inanılmaz heyecanlı bir an, mucizenin ilk görseli gibi hiçbir ağrı acı hissetmiyosunuz rahat olun, 5 dk lık bir işlem, ben tüm o 5 dakikayı dua ederek geçirdim, hatta eğer istersek embriyoların gelişim sürecini bize cd ye kaydedip verebileceklerini söylediler, kesinlikle almak istiyorum, ama önce sonucu öğreneleim...

Son düzenleme:
ben transfer gunumu beklıyorum hergun bılgılendırıyor hemsırem.Buyuk ıhtımal yarın olur transferınız bız sızı yarın arayacagız dedıler.
Yanı buyuk gun yarın galıba :66::66::66:

Raıdunes senın test tarıhın ne??

İnşallah senin için de herşey çok güzel geçer, bu arada çok su içip git kliniğe tuvalete sıkışık olman gerekiyo işlem sırasında

Son düzenleme:
Dün dikişlerimi aldırmak için bahçeciye gittim.Bekleme salonunda herkesi süzdüm acaba bizden kimler vardır diye :44: Aranızda dün bahçeciye giden var mı yoksa ben boş yere mi bakındım :1:

Ben hala evden dışarıya pek çıkmıyorum, sadece Progynex iğnemi yaptırmaya çıkıyorum evin hemen altındaki kliniğe kadar.Ekimin 3 de test yaptırıcam artık o gün biraz olsun evden uzaklaşmış olucam, bu süreç tüm o iğnelerden ve gel git günlerinden daha zor allah hepimize sabır versin, sende adım adım ilerliyosun ne güzel, olumlu düşün hep sakın kötü şeyler geçirme aklından...

Maalesef ben yoktum :( Ama gecmıs olsun canım sana ,hayırlısıyla sende basla da bıraz senı dınleyelım

Benımde bugun transferım oldu :):))
Hersey cok rahat gectı dedıgım gıbı zaten oradakı herkes senı rahatlatmaya calısıyor. Aytun hanım zaten tansferde de cok bızı guldurdu :)
Heyecanlı bır bekleyıs basladı :)

Raıdunes canım senın ıcın bol bol dua edıyorum!!!! ALLAH yardımcın olsun

Son düzenleme:
hoş bulduk teşekkürler ben aslında prof.mustafa beyi düşünüyorum ama bi kaç kişiden prof ler artık operasyonları stajerlere yaptırdıkları için dr ların daha iyi oldugunu duydum o yüzden kararsızım prof mu yoksa dr mu duydugum bütün doktorları araştırdım ama tek bu konuda kararsızım.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

Bu konuyu bende Mustafa Bey'le görüştüm bana ben burada olduğum sürece hastalarımın işlemlerini ben yaparım dedi. Tabiki acil bir işim çıktığında ben olmayabilirim dedi. Ki zaten ben hep kendisiyle görüştüm ve muayene oldum.Şu anda onunla tedavime başladım.Gelişmeleri sizlere aktarırım :) Pazartesi tekrar kontrolüm var :)

Transferi olan arkadaşlarımın hepsine bol şans diliyorum,inşallah hayırlısıyla bebeiş haberi verirsiniz bize :49::49:

Benim test günüm 3 ekim yani önümüzdeki pazartesi, bekle bekle çok zor geçiyor bu süreç yanlış birşey yapmamak için neredeyse düşünerek nefes alıyorum, 5 gün sonra öğrenicez sonucu:18:
Transferin yapıldığı ameliyathanede bilgisayarda transfer yapılacak embriyoları ve tabi diğerlerini de göstermişlerdi bana inanılmaz heyecanlı bir an, mucizenin ilk görseli gibi hiçbir ağrı acı hissetmiyosunuz rahat olun, 5 dk lık bir işlem, ben tüm o 5 dakikayı dua ederek geçirdim, hatta eğer istersek embriyoların gelişim sürecini bize cd ye kaydedip verebileceklerini söylediler, kesinlikle almak istiyorum, ama önce sonucu öğreneleim...

umarım müjdeli haber alırız hep beraber, yumurtaların toplanması ve yerleştirilmesi sırasında anestezi alıyor muyuz? Almıyorsak can yakan bir işlem mi?:18:

en az senin kadar merakla bekliyorum, müjdeli haberler ver bizeeeeeeee :66:

Hoşbulduk arkadaşlar hepinizden hayırlı haberlerini bekliyorum.Ben 8 eylülde gitmiştim Dr.Aytun hanma daha önceki tahlillerimi filmlerimide götürdüm bir sorun olmadığını syledi ve bu ay kendiliğinden olabilir dedi ama malesef olmadı
şimdi yumurtaları kontrol altına almak için doğum kontrol hapı kullanıyorum.büyük ihtimal ekim ortalarında tekrar gidecem ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla inşşlh.Allah hepimizin yardımcısı olsun

umarım müjdeli haber alırız hep beraber, yumurtaların toplanması ve yerleştirilmesi sırasında anestezi alıyor muyuz? Almıyorsak can yakan bir işlem mi?:18:

Yumurtalar toplanırken genel anestezi yapılıyor hem hastanın hemde doktorun daha rahat olabilmesi için, anestezi kısa süreli oluyo en fazla 1 saat uyuyup uyanma süresi, uyanınca da biraz ağrın olucak ama öyle dayanılmaz bir ağrı değil ve daha sonraki birkaç gün boyunca şişkinlik hissedebilrsin bu çok normalmiş.Embriyoların yerleştirilme süreci çok kısa ve ağrısız bir işlem, anestezi yapılmıyor, vajinal muayene gibi bir işlem en fazla 5 dk sürüyor rahat ol :3:

Yumurtalar toplanırken genel anestezi yapılıyor hem hastanın hemde doktorun daha rahat olabilmesi için, anestezi kısa süreli oluyo en fazla 1 saat uyuyup uyanma süresi, uyanınca da biraz ağrın olucak ama öyle dayanılmaz bir ağrı değil ve daha sonraki birkaç gün boyunca şişkinlik hissedebilrsin bu çok normalmiş.Embriyoların yerleştirilme süreci çok kısa ve ağrısız bir işlem, anestezi yapılmıyor, vajinal muayene gibi bir işlem en fazla 5 dk sürüyor rahat ol :3:

Çok teşekkür ederim radiunes, içimi rahatlattın :34:

Back
X