Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Kizlar buralar bi sessizlesmis napiyosunuz tatildemi herkes hala tedaviler nasil gidiyor

Evet canım onunla başladım onunla devam etmek istiyorum çokta memnunum zatenbakalim hayırlısı cnm
canım çok geçmiş olsun haklısın bnde olsam başladığm doktrola devm etmk isterim ki mustafa hocada tedavi olmak için insanlar ne kadr ugrasiyor sen çok şanlısın ki teavini o yaapcak dilerm en kısa sürede sağlığına kavuşursnda denersn anne olmayı

Bizler bebeğimiz olması için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıoruz ama takdir Allahın..Doktor kim olursa olsun ancak Allah ol derse olur..Bende Mustafa bahçecinin hastasıyım evet btn kontrollerimi o yapmadı ama ne zmn istesem kendisiyle görüştüm.Daha önce hiçbi hastaneye gitmedim..Ve ilk tüp bebek denememizde Bahçecide çok şükür hamile kaldım ve şu an 8 haftalık hamileyim ve hala Bahçeciye gidiorum.Biraz karnım ağrısa oraya gidip kontrol oluorum ve hiç para ödemedim ilk muayeneden snra 5 kere gittim.Yani olucağı varsa oluo bunu kişi yada kurumlara bağlamak çokta etik değil..Dilerim ki sizlerde Allahın izniyle bebek sahibi olursunuz..Umudunuzu yitirmeyin bence Bahçeci tüp bebekte en iyi klinik...

Tesekkur ederim. Umudumu yitirmedim ama yapilanlarin hepsini burada yazmadim. Tabi ki takdir Allahin ol derse olur. kurumlar onemli olmasa bahceciye neden gidelim. devlet hastanesinde de doktorlar var onlara gideriz. bahceciyi sectim cunki professor, labratuari iyi.
O kadar cok tahlil yapildi ki bana gida toleransi dahil. sonucun olumsuz olmasini kendileri dahi aciklayamadilar, takdiri ilahi dediler.

Son düzenleme:

ZehMes cnm sende mustafa hocanın hastasiydin demi bnde onda tedavi görüyorum gerçi bnm biraz farklı ama yaptığın uyguladığın özellikle tavsiye edebilecegn bisey varmi

ZehMes cnm sende mustafa hocanın hastasiydin demi bnde onda tedavi görüyorum gerçi bnm biraz farklı ama yaptığın uyguladığın özellikle tavsiye edebilecegn bisey varmi
Evet mustafa beyin hastasıyım Hangi konuda yardımcı olayım sana,istediğini sorabilirsin :)

Canım özellikle yaptığın birşey varmiydi tedavi döneminde soğan kuru fln deniyo insanlar o tarz birşey mesela ZehMes

Canım özellikle yaptığın birşey varmiydi tedavi döneminde soğan kuru fln deniyo insanlar o tarz birşey mesela ZehMes
Ben hiç öyle şeyler yapmadım.Doktorum ne derse dinledim tedaviye hiç müdahale etmedim.Protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım çok su içtim günde 3 litre su içiodum ve bol bol dua ettim sen ne aşamadasın başladınmı?

Anladım canım hayırlısı olsun..Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah..

Selam kızlar Mustafa Bahceci izindemi bi arkadaşımız öyle yazmış sanki.ben haftaya tedaviye başlıyacamda hocanın izinde olduğunu bilmiyordum

Selam kızlar Mustafa Bahceci izindemi bi arkadaşımız öyle yazmış sanki.ben haftaya tedaviye başlıyacamda hocanın izinde olduğunu bilmiyordum
Canım BN yzdim evet bnde bu hafta olacaktm ameliyatı ama izinde olduğu için haftaya kaldı 3'unde geliyormus

Canım naptin ulasabildin mi mustafa beye? Dondu tatiden kendisi BN muayene gittim bu hafta

Merhaba
Arkadaşlar yasım ılerlemıs olup gec evlenenlerdeyım ve 45 yasındayım tup bebek dusunuyorum tavsıyelı almak ısıyorum bıraz burdan arastırdım dr.Mustafa beyı oldukca ıyı yorumlar gordum ve kararsız kaldım ve cok uc bır rakkamlar verecegımın dedıler yenı tup bebek olan varmı aranızda bana malıyet bıldırmı ve tavsıye edermı ılk deneyım olacagı ıcın ıyı bır yer olsun dıyorum.Teşekkurler

Canim butun iyi merkezler fiyat olarak hemen hemen ayni sen bence parayi ikinci plana at bu merkez gerçekten iyi mustafa bey bi tane tam sirin baba inşallah senin hayallerini de gerçekleştirir

Merhaba kislar bu merkezde hamilelik orani %kac veriyorlar birde ucretleri hakkinda bilginiz var mi

Merhaba kislar bu merkezde hamilelik orani %kac veriyorlar birde ucretleri hakkinda bilginiz var mi
Canım bu merkezin hamilelik oranı kaç bilmiyorum ama merkezde tanıştığım herkes memnun ayrılmış buradan bende mustafa beyde tedavi görüyorum bu foruma girdigim günden beri aldığım hamile haberleri beni hep motive etti merkezle bi görüş anlarsın ne demek istediğimi

Merhabalar kızlar bende mersin tüp bebek merkezinde 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm sonuncusu dondurulmuş embriyo transferiydi ve malesef 3 negatif sonuç aldım ordan ve suan hem maddi hem manevi büyük bir çöküş içindeyim okadar berbat bir merkezki mersin tüp bebek merkezi asla kimseye önermiyorum tek amacları para ve tamamen ilgisizler hasta psikolojisi onlar için hiç önemli değil düşünün paranın ufak bir meblasını bigün sonra vercez diye 1 aylık tedavimi hiçe saydılar okadar hormon ilaçları aldım hepsi boşa gitti transfer yapılacagı gün baan para yoksa bidahaki ay gelin dediler ve daha neler neler diyecegim oki sakın ha çevrenizden birileri merinde bu işi yapmaya kalkışır engel olunben yandım başkası yanmasın..ve şimdi araşturma yaptım bahçeci tüp bebek merkezlerini çok öven oldu sizden ricam bana deneyimlerinizi yazarmısınız nereyi önerirsiniz hangi doktoru önerirsiniz çok yoruldum artık güvenebilecegin bir merkez istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…