Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Canım bnde diğer merkezlerde cani yananlardanim ama simdi dogru yeri buldum ve çok memnunum burada önce laparoskopi ameliyatı oldum sonra tüp bebeğe başladım ve tedavi m herşey çok yolunda gidiyor sende araştırma yaparken gormussundur zaten gidenler genelde memnun zaten

bahçeciden herkes hamile mi :):) huuuuu huuuuu nerdesiniz bayanlar ben 2.tedaviye yine bahçecide ve yine canım doktorum aytun hn.la başlamayı düşünüyorum ,,, 26 aralıkta 2.tedavi için görüşücezzz,,dondurulmuşum yok yaşasın minik tatlı hormon iğnelerimmmm.... yok mu benimle aynı koridorlarda sıra bekleyecek ?? 2 çene çalardık :)

Benimde opum oldu transfer için haber bekliyorum bakalım inşallah embiyolarim 5. Güne gider sen yeni mi basliyosun canim

Benimde opum oldu transfer için haber bekliyorum bakalım inşallah embiyolarim 5. Güne gider sen yeni mi basliyosun canim
ben 2.tedaviye ne zaman başalyabilirimin görüşmesini yapıcam 26 aralıkta aytun hnla bakalım en kısa zamanda başalarım inşallah

Amin canım sen aytun hanimin hastasisin demi bende mustafa bahcecini hastasiyim merkezde bütün doktorlar birbirinden iyi valla

selam kızlar bende çok zor bir hastayken başardım.fulya ahçeci Güvenç beyin sihirli dokunuşuyla ilk denemede pozitif ama hikayem uzun..gerçekten bende kendi hikayemde neler yaşadım şöyle bir düşündümde ....bu benim ilk tedaviye başladığımda şubatta olan yumurtamdan dondurulan 2 hücrelim Can'ım benim biliyorsun.o Zaman deneseydik hemen ne olurdu bilinmez? 8 ay boşamı denedik oldu şimdi,o kadar manevi ve maddi eziyet ...varsa hiçbiri gözümde değil şu an.bizde böyle yaşayacakmışız.kısmet işte...ilk tedavim de,tek embriyomun tutmasına Allah'ımın mucizesi diyorum sadece,tek taşım benim.inşallah devamı gelir sağlıkla.heerbiriniz dualarımdasınız ayrı ayrı.gerçektende beni bilenler k.kadınlar klübünde sizlerle beraber yaşadım sürecimin her anını,gel gitlerim oldu,umutsuzluk,yıkılmışlık,umut,bitmek bilmeyen sorularım ...benim durum yaş 36,0,42 amh ile,o 22.50 fsh ile,usg de çıkmayan yumurtalarla,çıksada defalarca boş çıkanlarla,döllenmeyenlerle ,kistti,aspireydi,hiç ara vermeden bir fiil ,gerçekten benimle aynı sorunu yaşayan tüm arkadaşlarıma UMUT olsun ,hep okurdum bu sözü buradan ama kendimin yazacağına hiç ihtimal vermiyordum, Güvenç Bey ve hemşirem dün itiraf ettiler biz umudumuzu kestik,sen kesmedin ,senin Azminle bu işi başardın dediler...Güvenç beyde en az bizim kadar sevindi,şok geçirdi inanamadı.ama temkinli tabi önce bir kalp atışı duyalım biraz daha sabır dedi.Deniz,Sevil çok çok güzel bir andı öğrendiğim an .onların sayesinde....çok çok duygusaldı ...
14.gün değerim 134 dü,bugün 16.gün 427 olmuş şükür.dr 4 ocakta kalp atışı için çağırdı inşallah duyarız,o zamana dek test istemedi bidaha,kese içinde çağırmadı erken mi ki daha.

Lütfen ama lütfen ümidinizi hiç kaybetmeyin benim durumumu hatırlayın ve gülümseyip olacak bu iş diyin.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.

Bende tüp bebek tedavisine başladım. Erbil hocanın hastasıyım. İğnelerimi oluyorum. Bundan önce bir aşılama geçmişim var bu da ilk tüp bebek denemem.. Çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum kızlar. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Kızlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alirsiniz tedaviniz sorunsuz geçer.

Bende oralardayım bu aralar. Belki karşılaşmışızdır.

Aynen bende oralardayim eminim gormusuzdur birbirimizi bnde mustafa beyin hastasiyim cunku

Canım doktorum mustafa bey ben kesinlikle tavsiye ederim yeni transfer oldum gün sayıyorum negatif bile olsa yine oraya giderim

Merhabalar .. Ben de 5.follilül takibindeyim ama açıkçası umutsuzum da nedensiz infertilite dendi bana ve aşılama ile tüp bebeğe geçmek istiyorum.Bu nedenle de aşılamanın da tüp bebek merkezinde olmasının tüp bebek te başa sarmamak için daha iyi olacağını düşünüyorum. Siz devam ettiniz mi sonucunuz ne oldu acaba ? Yer ve doktor araştırıyorum da yardımcı olabiliriz misimiz ?

Canım cok geçmiş olsun doğru düşünmüşsün aşılamada sans daha az hemde ben suan hamileyim bahcecide basladım suan orda devam ediyorum ama gebe takibi için evime yakın bi yerde devam edeceğiz benim doktorum mustafa beydi inşallah senin için en iyisi olur

bende bahçecide tedaviye başlıyorum vitaminler falan verildi tahliller yapıldı Nisan ayında adetin 2. günü gel dediler ama biz şu doktor olsun bu doktor olsun demedik, nasıl olacak bilmiyorum Hicran hanım arıyor sürekli tahlil sonuçlarıma da erbil bey baktı ama nisan da randevu alırken doktor tercihi yapıcammı yoksa direk erbil beyemi gidicem anlıyamadım. varmı arkadaşlar bahçecide doktor öneriniz???

Âmin İnşaallah iyi dileklerin için Allah razı olsun:) Gözünaydın Allah' ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben de Mustafa bey için pazartesi gününe randevu aldım beklenen adet günüm cumartesi İnşaallah bu takibim işe yarar ve adet olmam pazar günü kapalı olduğu için pazartesi akşam 19.00 için randevu aldım. Acaba ilk adet zamanı test istiyorlar mı? Geç oluyor bir dahaki dönemi beklemem gerekecek ?

Âmin İnşaallah iyi dileklerin için Allah razı olsun:) Gözünaydın Allah' ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben de Mustafa bey için pazartesi gününe randevu aldım beklenen adet günüm cumartesi İnşaallah bu takibim işe yarar ve adet olmam pazar günü kapalı olduğu için pazartesi akşam 19.00 için randevu aldım. Acaba ilk adet zamanı test istiyorlar mı? Geç oluyor bir dahaki dönemi beklemem gerekecek ?

Bir de Doktor Mustafa bey her işlemde yanınızda oluyor mu acaba? Birkaç yorumda onun çok yoğun olduğunu ve işlemi başkasının yapabildiğini söylediler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…