selam kızlar bende çok zor bir hastayken başardım.fulya ahçeci Güvenç beyin sihirli dokunuşuyla ilk denemede pozitif ama hikayem uzun..gerçekten bende kendi hikayemde neler yaşadım şöyle bir düşündümde ....bu benim ilk tedaviye başladığımda şubatta olan yumurtamdan dondurulan 2 hücrelim Can'ım benim biliyorsun.o Zaman deneseydik hemen ne olurdu bilinmez? 8 ay boşamı denedik oldu şimdi,o kadar manevi ve maddi eziyet ...varsa hiçbiri gözümde değil şu an.bizde böyle yaşayacakmışız.kısmet işte...ilk tedavim de,tek embriyomun tutmasına Allah'ımın mucizesi diyorum sadece,tek taşım benim.inşallah devamı gelir sağlıkla.heerbiriniz dualarımdasınız ayrı ayrı.gerçektende beni bilenler k.kadınlar klübünde sizlerle beraber yaşadım sürecimin her anını,gel gitlerim oldu,umutsuzluk,yıkılmışlık,umut,bitmek bilmeyen sorularım ...benim durum yaş 36,0,42 amh ile,o 22.50 fsh ile,usg de çıkmayan yumurtalarla,çıksada defalarca boş çıkanlarla,döllenmeyenlerle ,kistti,aspireydi,hiç ara vermeden bir fiil ,gerçekten benimle aynı sorunu yaşayan tüm arkadaşlarıma UMUT olsun ,hep okurdum bu sözü buradan ama kendimin yazacağına hiç ihtimal vermiyordum, Güvenç Bey ve hemşirem dün itiraf ettiler biz umudumuzu kestik,sen kesmedin ,senin Azminle bu işi başardın dediler...Güvenç beyde en az bizim kadar sevindi,şok geçirdi inanamadı.ama temkinli tabi önce bir kalp atışı duyalım biraz daha sabır dedi.Deniz,Sevil çok çok güzel bir andı öğrendiğim an .onların sayesinde....çok çok duygusaldı ...
14.gün değerim 134 dü,bugün 16.gün 427 olmuş şükür.dr 4 ocakta kalp atışı için çağırdı inşallah duyarız,o zamana dek test istemedi bidaha,kese içinde çağırmadı erken mi ki daha.
Lütfen ama lütfen ümidinizi hiç kaybetmeyin benim durumumu hatırlayın ve gülümseyip olacak bu iş diyin.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.