⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

:KK70:

Ya sansima Organizatör pasta bizden olsun ne lazimsa haber et dedi. Simdi iste Maddi yönden en cok manevi degeri ve ileride de misal yaslandigimizda bodrum katindan cikarip anilarimiza bakabilecek birseyler düsünüyorum. Explosing Box yapacak oldum resim collage li, gel de sor elim yatkin mi. Muhabbet kuslarim bile daha iyisini yapar :KK76:
Tabi guzel anilar birikir..
Ya burda album hazirlayan var. Ama nasil guzeldi . Okadar yaratici seyler yapmiski.. birine de yaptirabilirsin. Yazilarini ve fotograflarini sen koyarsin.

Tabi guzel anilar birikir..
Ya burda album hazirlayan var. Ama nasil guzeldi . Okadar yaratici seyler yapmiski.. birine de yaptirabilirsin. Yazilarini ve fotograflarini sen koyarsin.
Yurtdisina Kargo yapan biri varsa vallahi süper olur. Davetiyeleri bile Türkiyeden getirttirecek oldum cok farkli ve degisik davetiye modellerine ayri bir ilgi besliyorum ki hangi siteye baksam yurtici kargodan ötesi yok.

Yurtdisina Kargo yapan biri varsa vallahi süper olur. Davetiyeleri bile Türkiyeden getirttirecek oldum cok farkli ve degisik davetiye modellerine ayri bir ilgi besliyorum ki hangi siteye baksam yurtici kargodan ötesi yok.
Bilmem belki yapar. Burda taninan biriydi. Kk el isleri bolumundeydi. Bi bak bakalim bulamazsan ben bakayim.

Bilmem belki yapar. Burda taninan biriydi. Kk el isleri bolumundeydi. Bi bak bakalim bulamazsan ben bakayim.
Tamam yarin bir sakin kafayla bir bakarim olmadi sana haber ederim tekrar. Su an kaslarim ile savas alanina girdim. 1 Hafta oldu alali ancak ama ormanlik mübarek. Ayilar armutlarini bile kayip ederler o karisikligin icerisinde düsün :KK70:

Tamam yarin bir sakin kafayla bir bakarim olmadi sana haber ederim tekrar. Su an kaslarim ile savas alanina girdim. 1 Hafta oldu alali ancak ama ormanlik mübarek. Ayilar armutlarini bile kayip ederler o karisikligin icerisinde düsün :KK70:
Ay kolay gelsin. Pasakli :p Ben simdi bir bakindim da bulamadim ya:KK43: cok guzeldi.
Neyse sende bakarsin.

Tanistigimizda daha kendimizi pek tanimazdik 3. bulusmada ikimiz hem eski görücü usulu hemde macera dolu bir iliskiye adim attik. 11. 2014 den beri cikiyoruz ve bir yil sonra evlenme karari aldik. Normalde ben söyle 2-3 yil gecipte karar kilan biriyim ama ikimizde catlak cikinca böyle 75 km uzak kalmaktansa hayati paylasmaya adaniriz daha iyi diye düsündük. Sonucta sadece ask mesk ve sevgi doyurmaz insani, önemli olan anlasabilmek ve bir kusur ve gerginlik oldugunda bunu cözebilmek bunu da basariyoruz. Hadi bir sefer bayagi trip cekti ayagina kadar ilk kez o mesafe icin trene binmisim "niye geldin" diye ayaklari oldu, oysa onun adim atmasi gerekirdi ama sonunda ben adimi beklemem gerekirken bunun üstüne basarak olmasini beklemeyide sevmem sonucta finallerimin arasinda müdürü öldürme iskence etme planlari varken birde aklimi ona veremezdim.

Öyle böyle iste edi büdü gibi bir iliski, tom ile jerry, pinky and the brain misali. Leyla ile Mecnun, Kerem ile Asli gibi bir durum bize cok sIkIci geliyor ynai :KK70:
Masallah Allah bahtinizi acik etsin mutlu mesut olun insallah. Seviyorum bile birbirini tamamlayan ciftleri :dondurma:

Masallah Allah bahtinizi acik etsin mutlu mesut olun insallah. Seviyorum bile birbirini tamamlayan ciftleri :dondurma:
Sagolasin gülüm. Cümlemize.. bizler hayatimizda yeri gelir azi dolu dönemlere raslasak ta, icimizdeki ruhu temiz ve cocuk halinde korumaya cabaladigimiz sürece beklenmedik anda hersey olabiliyor.

Anam bazen kafama kakalar; hani evlenmeyecektin sen ne oldu da fikrin degisti diye. :KK70:
Utanmasa basindan ediyor diye zil takip oynayacak. Gecen basladi sik siki göbegini oynatmaya :KK49:

X