⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

hade bakalim, esin ne dio peki?
Esim en basta demisti cok samimi olma diye. Benden onceki vukatlari saymakla bitmez. Ama ben dedim 1 tane eltim olacak. Iyi olsun aramiz. Ama 1 3 5 derken gittikce dozaji artti yaptiklarinin. Konusmadigimizi bildigi halde esim 1 kere sormadi neden konusmuyorsun diye. Sormazda. Cunku benide taniyor eltimide. Sonuna kadar arkamda esim.

ihollandadayim canim ne guzel, istanbullusun, seviomusun bari?
bazen hani kalabalik , trafik , diye sikayet eden olur hani, ondan sordum.
Doğma büyüme burdayım başka bi şehire gidince otobüs yollar restoranlar bi komik geliyo bana =)

Çok kalabalık oldu ist artk insanın kafası kaldırımiyo iş burda olmasa başka bi şehire yerlesirdim şu durumda pek mümkün görünmuyo

Seviomusun diye sorsan evet çok güzel yerler var ve istanbula has yerler

Oda biz vakit bulup gezmiyöz o ayrı geçen Beykoz.a gittim yok böle bi yer cennetten bi parça sanki

Kısacası istanbul gezince güzel

cok iyi, en azindan destekliyor seni. ama keske eltin bu tip olmasaydi . ona karsi sabirli olmanda bi nevi sevaptir heralde

Ay istanbul dedinizde. Bahcelievlerden gündüz vakti Havalimanina gitmem gerekiyordu. Gelde sor taksiciler almak istedimi? Bir Istanbul'a kuzenlerin yanina gideyim ona göre de inis kalkis i TAV dan yapayim dedim ..breeeeh birdaha Ankaraya bari gideyim ben.

Artık o taksicileri şikayet edebiliyorsunuz kısa mesafe yolcu ayrım yapmak yasak diye biliyorum

aghh , ben yasamadigim halde seviyorum . ne mutlu sana canim

Artık o taksicileri şikayet edebiliyorsunuz kısa mesafe yolcu ayrım yapmak yasak diye biliyorum
Ha bilgilendirdigin icin tesekkürler, bari kuzenlere söyleyeyimde akillarinda bulunsun. Hadi Taksi duraklarini aradigimizda Taksi bulunamamasi dogal da. Yoldan 3 Taksici gecer, eh malum gidicek yerimizde belli yanimizda 2-3 bavul da var. Hemen piiiiiirrrr ucup gittiler. Artik sanki cingene tipli biri vardi ama ic anadoludanmis kendisi, aldi bizi eletti bende misal 60 lira yerine tikadim 100 lirayi eline. Cünkü zaman kisitliydi ve yanlis yola girip yinede bizi yetistirmeye cabaladi. Baska memleketin Insani bu kadar telasa kapilmaz veya kapilmaktan öte önemsemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…