- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.461
burda oruc 22.03 te aciliyor , nerden yaziyorsun canim? nerde oturuyorsunuz TR de ?Bugün hava çok sıcak bugüne kadar iyiydi bundan sorasi biraz zorlar orucu ama inşallah az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda oruc 22.03 te aciliyor , nerden yaziyorsun canim? nerde oturuyorsunuz TR de ?Bugün hava çok sıcak bugüne kadar iyiydi bundan sorasi biraz zorlar orucu ama inşallah az kaldı
Peki ne is yapiyorsun. Kac yasindasin?Evet çalışıyroum
Aman naz yapiyodur. Pek bi tatlidir cani. Gecenlerde parmagini kesmis. Kocasina sarilip parmagimi cok aciyo diye aglamisti. Oda ufacik bi siyrik yani.
Yazik ama dimiAh canımmm kıyamadım şimdi
burda oruc 22.03 te aciliyor , nerden yaziyorsun canim? nerde oturuyorsunuz TR de ?
Yok canim. Benim bi sozumu yanlis anladi arkadasta. Ozurumu diledim. Oda kabul etti sagolsun. Sanirim bi sorun kalmadi artik. Neysesakinim ?zey-mur yav birakin gerginligi, yeterince dünya boyu gerginlik yasiyor duyuyor görüyoruz birde biz aramizda tatsizliklara sahit olmayalim.
Birde Ramazan ayi insan gergin de olabilir, orucun hali malum istemeyerek bir tepkide verebilir. Ben bile yasiyorum bunu. Misal; Anam gelmis, ve ben uyuyorum gece bas agrisindan gözüme uyku girmemis gidiyor Jaluzileri aciyor, birde iki huysuz virjin gibi muhabbet kuslarim var onlarin üstünü aciyor basliyorlar "cacacacacacacacca".
Valideye diyorum ki, yav egitimi bitirmisim bir is bulana kadar yorgunlugumu atamayacak miyim? Ben ne yaptim simdi, Kuscagizlar karanlikta kaldi onlara yazik degil mi oysaki, kuslari oturma odasina saldigimda biraz haraket edebilsinler diye bir girisimde bulunsamda, vay her yer pisleniyor diyen bir cins gacidir bu. Oruc haliylede alinganligi da olusuyor acken.
Böylelikle halimiz belli, büyük bir sinav ve direnme gücü isteyen bir dönemde birbirimizi kirmayalim.
Sen beyenmeyeceksinde kim beyencek hiii???Allah razı olsun canım avatar harika çok beğendim
He tamam dövüsmeyin sevisin der anam hepYok canim. Benim bi sozumu yanlis anladi arkadasta. Ozurumu diledim. Oda kabul etti sagolsun. Sanirim bi sorun kalmadi artik. Neysesakinim ?
ayyy , ben olsam o durumlara cok gülerim . Gercegin ne oldugunu biliyorsun, bu kendini-neye-dayanarak-kendisininde-bilmedigi-bir-zeka-kirintisina güvenerek yalan söyleyeni ni görüyorsun , aslinda hem sinir edici , fakat eglencelide . tipik kiskanc. (derinlerde muhakkak kiskancliktir onu yalana iten , bec ya)Yalanciligi gina getirdi artik. En son artik bardagi tasirdi.
HayırYok canim. Benim bi sozumu yanlis anladi arkadasta. Ozurumu diledim. Oda kabul etti sagolsun. Sanirim bi sorun kalmadi artik. Neysesakinim ?
İstanbul =) sen ??burda oruc 22.03 te aciliyor , nerden yaziyorsun canim? nerde oturuyorsunuz TR de ?
Nick mi eleveriyo beniSen beyenmeyeceksinde kim beyencek hiii???
Ne el vermesi o da nereden cikti simdi ? Bizdeki mevzu smilie degil miydi?Nick mi eleveriyo beni
Hollandadan canim , baya gec oluyor burda . cok zorlaniyorum diyemem elhamdllh. Allah yardim ediyormaşallah sen nerdesin tatlım? istanbulda 8:45 de açıyoruz
Bilmiyorum artik nedeni ne. Sanki ortaya cikmayacak gibi yalan soyleyip bide inandiricilik katmak icin bagirip cagirip aglayinca iyice bi itici oluyo. Simdi konusmuyorum kafam rahat. Kime ne yalan soyluyosa soylesin.ayyy , ben olsam o durumlara cok gülerim . Gercegin ne oldugunu biliyorsun, bu kendini-neye-dayanarak-kendisininde-bilmedigi-bir-zeka-kirintisina güvenerek yalan söyleyeni ni görüyorsun , aslinda hem sinir edici , fakat eglencelide . tipik kiskanc. (derinlerde muhakkak kiskancliktir onu yalana iten , bec ya)
Yok kız ben hiç bişi anlamadım malligim üstümde bugünNe el vermesi o da nereden cikti simdi ? Bizdeki mevzu smilie degil miydi?
ihollandadayim canim ne guzel, istanbullusun, seviomusun bari?İstanbul =) sen ??