- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.521
Yapar vallaAman dikkat kahve fincanini sana yedirmeye kalkismasin simdi
Sen daha bana lazimsin
Anlamamissin be kadin... senin eltinden bahseden yok hani ben seninle dalga gectim ya bana diyor sana fincani gecirmesin simdi diye sen bana lazimsin diyor ben seni seviyorum diyor ay benim canimmm diyorHahay:) ben ona fincan takimini yediririm canim merak etme.
He ondan heAnlamamissin be kadin... senin eltinden bahseden yok hani ben seninle dalga gectim ya bana diyor sana fincani gecirmesin simdi diye sen bana lazimsin diyor ben seni seviyorum diyor ay benim canimmm diyor
Di mimiladre
Vay be sende sattin beni. Pekuuuu.He ondan he
nese-li_hilos dünürüm nerdesin yavv bak hastayım koltuğa çakıldım çocuklara koltuktan Direktif veriyom
Benim kafa kendini off moduna almisAnlamamissin be kadin... senin eltinden bahseden yok hani ben seninle dalga gectim ya bana diyor sana fincani gecirmesin simdi diye sen bana lazimsin diyor ben seni seviyorum diyor ay benim canimmm diyor
Di mimiladre
Benmi dogru anladim o mu ben yine anlamadim. Kisa devre yapiyo beynimHe ondan he
Bunlar hep eltinin yuzunden:/Benim kafa kendini off moduna almis
BencedeBunlar hep eltinin yuzunden:/
Ona dami dadandinPiisstmiladre napiyosun canım yazamadim bugün sana
Sizin kiskancliginozda beni bitirecekOna dami dadandin
Saka kiz aman sende cok alingansin gebe neymisin kiziamSizin kiskancliginozda beni bitirecek
Tövbe de kizSaka kiz aman sende cok alingansin gebe neymisin kiziam
Niye satmisim gramin kaca geliyormus? Deydi mi satmaya bari?Vay be sende sattin beni. Pekuuuu.
pssst pssst,.. ne yapayim Eczane ye ucarak geri geldim, benimkine az naz cektim döndüm buraya. Sen neler yaptin?Piisstmiladre napiyosun canım yazamadim bugün sana
Yok ayrı buyusunler bisey olmazsaNiye be beraber buyuturduk.
Basımda iki deli onlarla uğraşıyorum napim.kocalari başlarında değil ya bana sardılar.pssst pssst,.. ne yapayim Eczane ye ucarak geri geldim, benimkine az naz cektim döndüm buraya. Sen neler yaptin?