- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.501
@hilos_lalis dünürüm nerdesin yavvbak hastayım koltuğa çakıldım çocuklara koltuktan Direktif veriyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dombiliyim ama kiskanc degilim hele seni hic kiskanmam. Ama arkadas yanlis anladi diye gercekten uzuldum.Uyuzsun kıskanc dombili
Yok canim sana saka yapmislar.oyle bir durum yokki . Kimse eglenmeye calismiyor basit espri sadece .öyle mi kendi aranızda bir şaka varsa bimiyorum ama ben anlamadım ben konuyu
bende bu niyetle konuştuğumuzu zannediyordum ama farklı bir şey var galiba neyse
A AklinYolu1 sence ben mi alınganlık gösteriyorum ama burada av mı oluyorum
hayır yani yeni üye filanda değilim ki keklemeye çalışsınlar beni
ben bu topicte biraz vakit geçiririm kafamı dağıtırım diye düşünmüştüm
ama insaların eğlencesi olacaksam almayım
alınganımdır biraz her kafadan bir ses çıkması beni çok rahatsız etti
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam
3 yıldır üyeyim kims eile tartışmama çalışırım
ama av kelimesi bana ters geldi sanki.
Gecmis olsun canim neyin var?@hilos_lalis dünürüm nerdesin yavvbak hastayım koltuğa çakıldım çocuklara koltuktan Direktif veriyom
Saol canım midem kötü sabah beri oruçyken biraz daha zorlanıyorumGecmis olsun canim neyin var?
Sen bi araya girmesen bz çok güzel anlasacagizBence bu tarz espirileri yapma arkadasa. Senle ben alismisiz kendi aramizdaki muhabbete de herkese gore degil sanirim.
Ben buralardayim balim . Oraya yazma bosver onlarin topiklerini
Kizim 7/24 burdamisin git eltine kahve yap yoldan geldi kadinCanim sanirim ev sahibimiz gelene kadar burda oluruz. Oradanda konisuriz farketmez.
Aman dikkat kahve fincanini sana yedirmeye kalkismasin simdiKizim 7/24 burdamisin git eltine kahve yap yoldan geldi kadin
Cok gecmis olsun canim.yedigin birsey mi dokundu acaba. İftardan sonra Talcid cigne gecerSaol canım midem kötü sabah beri oruçyken biraz daha zorlanıyorum
Iyi be al anlas.Sen bi araya girmesen bz çok güzel anlasacagiz
OruckenCok gecmis olsun canim.yedigin birsey mi dokundu acaba. Talcid cigne gecer
Onlarin topigi derkenBen buralardayim balim . Oraya yazma bosver onlarin topiklerini
Gorusuruz canim iyi haftasonlari opuyorum
Cok gecmis olsun canim.yedigin birsey mi dokundu acaba. Talcid cigne gecer
Saane be. Yemek yapcam simdi. Bebelerimi uyuttum. Sen herseye ne karisiyon. Karnindaki bebene bak senKizim 7/24 burdamisin git eltine kahve yap yoldan geldi kadin
Hahay:) ben ona fincan takimini yediririm canim merak etme.Aman dikkat kahve fincanini sana yedirmeye kalkismasin simdi
Sen daha bana lazimsin
İftardan sonra yaziyor orda gormedin miOrucken
Sende körsün demekKiz sen oruc degilsi de millet oruc. Verdigin oneriye bak:))))
Hih be.Saane be. Yemek yapcam simdi. Bebelerimi uyuttum. Sen herseye ne karisiyon. Karnindaki bebene bak sen