⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

sorun değil kendi aranızdaki espriyi beni katınca tabi ki anlamadım ama av değilim olmam da
size iyi dostluklar Mazef

evet zaten bu topiğinde amacı yeni dostlar elde etmek A AklinYolu1 olduğunu düşüenerek gelmiştim.

Tabiki oyle canim bak gercekten bi kez daha ozur dilerim. Kirilmani istemem. Seni tanimaya calistigi icin seni dahil ettim olaya. Zaten burda kim kime ne icin av olabilir ki.

Tabiki oyle canim bak gercekten bi kez daha ozur dilerim. Kirilmani istemem. Seni tanimaya calistigi icin seni dahil ettim olaya. Zaten burda kim kime ne icin av olabilir ki.
yok olaya dahil etmedin ben sohbetleri okurken gördüm kimse etiketlememişti beni
neyse sorun yok

sohbete kaldığımız yerden devam etmeye çalışalım

havalar sicaksa burda kac gundur yagmur , bulutlar.
neyse seninde az kalmis, sonra ver elini haftasonu (ay sanki haftasonu dinlenilebiliyormus gibi ... )
birazcık sıcak gibi ama sebebi omu bilmiyorum ofis gayet iyi aslında evet gelsin de uyuyalım birazz

6 aylik falan galiba. Tamda bilmiyorum.
yani altın çağını yaşıyo uyku yapmaması lazım ama

birazcık sıcak gibi ama sebebi omu bilmiyorum ofis gayet iyi aslında evet gelsin de uyuyalım birazz

yani altın çağını yaşıyo uyku yapmaması lazım ama
Aman naz yapiyodur. Pek bi tatlidir cani. Gecenlerde parmagini kesmis. Kocasina sarilip parmagimi cok aciyo diye aglamisti. Oda ufacik bi siyrik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…