- 31 Ocak 2013
- 7.172
- 44.552
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.041
Vay ne jonnymis arkadas. Seven sevene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse benim gibi sevemez onuVay ne jonnymis arkadas. Seven sevene.
Anammm yolarımmmm Johnny benim
Instagramda özel hesabım bile var Johnny için
Ben Johnny olaydım Amerikayı sıradan geçirirdim adam gene insaflıAnlamam Jonny monny, birşey anlatasıya kadar aklım gitti vallahi. O her hatunu alıp verip yeniyi bir yandan ayarlıyor.. ah o az değil mi oooooo
Afiyet olsun hoşgeldin :))Napisiiz benim sofra hala duruyii yediklerimi anca sindirdim
Yaaaa
Hoşgeldin ve Allah yardımcın olsun okurkenKizlar geldim.
Kasimi aldirdim, kiz da fena almadi hani. Iki yuzuk aldim. Biri renk degistiren , biri moonstone tasindan. Kutuphanede gonullu ise basliycam bir is bulana kadar.
Diyorum ki sonraki odevler kisisel gelisim ve guzellik uzerine olsun. Numara yine onemli. Zamani gelince ogrenirsiniz.
Simdi tek tek basliyorum okumaya 70. sayfadan..
Kizlar geldim.
Kasimi aldirdim, kiz da fena almadi hani. Iki yuzuk aldim. Biri renk degistiren , biri moonstone tasindan. Kutuphanede gonullu ise basliycam bir is bulana kadar.
Diyorum ki sonraki odevler kisisel gelisim ve guzellik uzerine olsun. Numara yine onemli. Zamani gelince ogrenirsiniz.
Simdi tek tek basliyorum okumaya 70. sayfadan..
Napisiiz benim sofra hala duruyii yediklerimi anca sindirdim
Vay ne jonnymis arkadas. Seven sevene.
Hiç te bilemA AklinYolu1 hoşgeldin ve kolay gelsin
lingen he he sen o olaydın saçlar rapünzel olayına dönerdi bence
Neyine giriyoruz diye soracağım lakin sen ve jonny amca olmak? Turşu kurarken tuz yerine şeker ilave etmekten üstün olurHiç te bilem
Sağol canım teşekkür ederim.inşallah basarmaktan başka ihtimalim yok :)Denk değil o karma karma
Canımm bravo vallahi azmine hayran kaldım... Başaracağından eminim böyle azim olduktan sonra:))
Hakkında hayırlısı
Ben de öperim bebişlerin gözlerinden
Sağol canım.günaydın sultanlar
akşamdan bu yana yazılanları okumak bayaaaaaa zamanımı aldı almış başını gitmiş buralar
@yasamak__guzeldir hayırlı olsun canım umarım işleriniz rast gider
Denas14__ beni kovalar ben @zey-mur 'u ooo neşeli günler bizi bekler
Bak seeennnn numero 2den başlıyormuş bir dee
Yok öyle şeyy, al bakim paspasııı senin gününnn
Benim odam nerede geçeyimm
29 yaşındayım bankacıyım kova burcuyum ve k.k 'ne ünlü enişte getirme olabilitesi en yüksek hatunum numaramı isterim
Bende isterim yalnız odam deniz manzaralı olsun
Gel sen de bir oda sec Arzum lucky arada odev verecekmis , kazananlara Odul verecek galiba
Burcum balık konak sahibeesiNumero 2 iyiydi ya paspas icin.
13 numara kapildi , iki kati 26 olabilir.
Listeye 27 numaradan giris yaptin. Arada kacirdiklarim oluyor dogrudur ama sen bir tek selam yazdin ciktin. Nasil yazsaydim seni listeye.
Hosgeldin. 28 numara. Burcunu alalim.
Kizim ben senden pintiyim. Uste para vermeyin de.
-------------------
Daha bitmedi miladrenin konusunu okuyorum. Ona ayri cevap vericem.
Hoşgeldin ve Allah yardımcın olsun okurken