⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kizlar geldim. :KK50:

Kasimi aldirdim, kiz da fena almadi hani. Iki yuzuk aldim. Biri renk degistiren , biri moonstone tasindan. Kutuphanede gonullu ise basliycam bir is bulana kadar. :işsiz:

Diyorum ki sonraki odevler kisisel gelisim ve guzellik uzerine olsun. Numara yine onemli. Zamani gelince ogrenirsiniz.

Simdi tek tek basliyorum okumaya 70. sayfadan.. :KK53:

Kasimi aldirdim, kiz da fena almadi hani. Iki yuzuk aldim. Biri renk degistiren , biri moonstone tasindan. Kutuphanede gonullu ise basliycam bir is bulana kadar. :işsiz:

Diyorum ki sonraki odevler kisisel gelisim ve guzellik uzerine olsun. Numara yine onemli. Zamani gelince ogrenirsiniz.

Hoşgeldin ve Allah yardımcın olsun okurken:KK70:

Hoşgeldin :)
Kolay gelsinnn :KK70:

Bak seeennnn numero 2den başlıyormuş bir dee :KK70:
Yok öyle şeyy, al bakim paspasııı :p senin gününnn:KK70:

Numero 2 iyiydi ya paspas icin. :temizlik:

Benim odam nerede geçeyimm:KK49:

13 numara kapildi , iki kati 26 olabilir. :rapci:

29 yaşındayım bankacıyım kova burcuyum ve k.k 'ne ünlü enişte getirme olabilitesi en yüksek hatunum numaramı isterim :KK53:

Listeye 27 numaradan giris yaptin. :kahve: Arada kacirdiklarim oluyor dogrudur ama sen bir tek selam yazdin ciktin. Nasil yazsaydim seni listeye. :KK66:

Bende isterim :KK66: yalnız odam deniz manzaralı olsun

Hosgeldin. 28 numara. Burcunu alalim.

Gel sen de bir oda sec Arzum :KK66:lucky arada odev verecekmis , kazananlara Odul verecek galiba :dondurma:

Kizim ben senden pintiyim. Uste para vermeyin de. :KK70:

-------------------

Daha bitmedi miladrenin konusunu okuyorum. Ona ayri cevap vericem.

Numero 2 iyiydi ya paspas icin. :temizlik:

13 numara kapildi , iki kati 26 olabilir. :rapci:

Listeye 27 numaradan giris yaptin. :kahve: Arada kacirdiklarim oluyor dogrudur ama sen bir tek selam yazdin ciktin. Nasil yazsaydim seni listeye. :KK66:

Hosgeldin. 28 numara. Burcunu alalim.

Kizim ben senden pintiyim. Uste para vermeyin de. :KK70:

-------------------

Daha bitmedi miladrenin konusunu okuyorum. Ona ayri cevap vericem.
Burcum balık konak sahibeesi:dondurma:

X