- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.081
Ben de sıkıntıdan patlıyorum
Hadi gelin hep beraber patlayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakikaten yaaa hahahahaha kızlarr gelin isterseniz ben gideyim (dermişim)
Hahahahahaah iyi etmişsin gece uyumazsın sen yine zorun neyse artıkBen galiba yavaştan çatlamaya başladımmm içim şiştii yeminle
Uyumak mıı ?? Bayılmışım sanırımm yastığı görür görmezz
Evliyim ummadığım bir vakit evlendim zaten bekar olsam da olası bi durum derdim bebişimde varMiss Hunt gitti kizlar cikabiliriz.
Hayatindan bir fragman versene. Bekar misin. Bekarsan evlenebilirsin bu sene.
Güümm pat çatBen de sıkıntıdan patlıyorum
Evliyim ummadığım bir vakit evlendim zaten bekar olsam da olası bi durum derdim bebişimde var
Hahahahahah ilahi ya başka balıklar da gelir belki niyeti yoksa da ona baskı yaparızBalik burclari evleniyormus bu sene. Ben bi balik buldum bu engin bilgimi paylasayim dedim.
Hahahahahah ilahi ya başka balıklar da gelir belki niyeti yoksa da ona baskı yaparız
Evet evet ilk farkettigim seydi aslanlar teraziler su grubum eyyy neredesinizBalik yengec fazla yok. Aslanlar kovalar teraziler ele gecirdik konagi.
Yengec hic yok galiba. Jelesec yengecti sanirim ama emin degilim.
Aynen benimki daha yakisikli ki, jonny biraz karta kacmis, hemde bodurBen senin profildeki yakışıklıyı seviyorum jonnyle hiçç işim olmazz
Gerçekten balıkesir mi memlekettBen de balik esirliyim ustume gelmeyin.
Sunu ne zaman gorsem gulerim. Ah bu ne eda Mustafa.
Gerçekten balıkesir mi memlekett
Kızlar bi şey sorucam , benim bulaşık makinem mefta oldu içi çelik kaplamaydı , şimdi yenisini aldık bunun da içi plastik kaplama ve yüksek ısıda acayip koku yapıyo , ne olceek