- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.061
Konaktakilerin yarısı terazi yarısı aslan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursada mi yasiyosun?Sağol canım.
Hayır canım bursada değilim sadece konu açınca bulunduğum yerde küçük olduğu için üniversite okuduğum şehri yazdım.taninmiyayim diye.Bursada mi yasiyosun?
Benim oglanda farkli degilki. Kapida nobet tutuyo. Sanki kanalizasyon borusundan kacacam:) azcik gecikeyim basliyo kapiya vurup anneeeeee diye bagirmaya.Benim wc nin kapısını oğlum her girdiğimde kiriyogirmemeyi tercih ediyom bende
Anladim canim bende memlekitimi gorunce sorayim dedim :)Hayır canım bursada değilim sadece konu açınca bulunduğum yerde küçük olduğu için üniversite okuduğum şehri yazdım.taninmiyayim diye.
Sen bursa damisin
Saol conem beniiimmAnammmm Allah kolaylık versin dişçi işi zor
Ex Bursaliydi aslen.benimde hala irtibat halinde olduğum kişiler var ve gidip geliyorum çok seviyorum Bursa yi.eee şöyle diyim benimde kızanlar Bursa liAnladim canim bende memlekitimi gorunce sorayim dedim :)
Kızlaaar iyi akşamlar
28 kişi mi olmuşuz
Hey maşallah
Ben oglumsuz tuvalete bile giremuyorum.seneyede üç kişi gireriz artık kizimda katılır.Annelik cidden zor ama en güzel zanaat☺Benim oglanda farkli degilki. Kapida nobet tutuyo. Sanki kanalizasyon borusundan kacacam:) azcik gecikeyim basliyo kapiya vurup anneeeeee diye bagirmaya.
Sultanlar naberin napıyonuz
İyilik sağlık , sen napıyosuuunSultanlar naberin napıyonuz
Hakikaten yaaa hahahahaha kızlarr gelin isterseniz ben gideyim (dermişim)Sen geldin sohbet kesildi kuruttun topigi.
O konudan bu konuya atlıyorum ya eşimde cocukta uyudu karanlıkta yapayalnız oturuyorum içim şiştiİyilik sağlık , sen napıyosuuun
Sultanlar naberin napıyonuz
Ruh ikizim misin nesin bende sıkıntıdan çatlıcam şimdi orta yerimden uyudun dimi sabah sende????Hiçbirşeyyyyyyyy
Sıkıntıdan patlamakk varrr
Ruh ikizim misin nesin bende sıkıntıdan çatlıcam şimdi orta yerimden uyudun dimi sabah sende????
Ay evet neyseki bulaşıkları halletim sofrayı kaldırdm üstüm başım mutfak kokii duş alam gelemSofrayı yer yemez topladın topladınn, yoksa sonra sofrayı gören gözü olmuyo insanınn