⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Yeni daha totomun üstüne oturdum =) sabah kalktım çocuklara kahvaltı hazırla yedir sonra ikisinide banyoya soktum yıkadim giydirdim sonra işleri halledip evden çıktık anneme geldim yemeğe şöleee bi el attım sonra avmye gittim büyük oğlana kıyafet kendime elbise aldım şimdi geldim anneme iftar hazırlığı küçüğü yemek yedircem iftardan sonra dişciye gitmem lazım offf:işsiz:

Hee bide tasi taragi toplayıp eve dönücemm:uykucu:

Cok farkli degiliz valla. Okula gittim geldim yemek yaptim. Ortaligi topladim. Kizin karnini doyur oglaninkini doyur bulasiklar falan. Kizi uyuttum. Simdi oglumla sulu boya yapiyoruz. Bakalim ne zaman sadece kendime zaman kalacak. Wc de bi sansim olur mu acep:KK14:

Allah kolaylık versin canlar..
Okuyunca yoruldum ben :KK48:

lingen lingen Jonnyler kovalasın seniiiiii :) :KK31:
Kız kıyamam niye kovalasın yakalasın yakalasın:KK70:
@Denas14__ ben anlamam Jonny falan da herif fena Film çevirmiyor.
Anam mükemmel film çeviriyor fena değili mi kalmış :KK49:
Allahım ortalığı istemeden karıştırdım :KK43: Sanırım anlatım bozukluğu yaptım. Hey Allahım ya.Lingencim sen her yorum yaptığında senin yorumunun altında Johnny Depp in söylediği sözün almancasi çıkıyor. İşte orda ne demiş onu söyler misin anlamında yazmıştım :oops:
Kız öyle desene, beynim yandı benim burda:KK70:
Hemen çevireyim, diyor ki:
Eğer aynı anda iki kişiyi seversen, ikinciyi seç çünkü birinciyi sevseydin ikinci kişi olmazdı
lingen lingen anaaaa gacusu boşanma davası açmış belki o haber dir :KK70: tehtit olayları falan
Oooo hepsinden haberim var:işsiz::işsiz:
Bilmediğim bişe söyle:KK70::KK70:

Anam mükemmel film çeviriyor fena değili mi kalmış :KK49:

Kız öyle desene, beynim yandı benim burda:KK70:
Hemen çevireyim, diyor ki:
Eğer aynı anda iki kişiyi seversen, ikinciyi seç çünkü birinciyi sevseydin ikinci kişi olmazdı

Oooo hepsinden haberim var:işsiz::işsiz:
Bilmediğim bişe söyle:KK70::KK70:
Yeni manitaya mektupta yazmış onu da biliyor musun? :KK70:

lingen lingen yok yok karısı ile boşanma esnasında manita yapmış nominsiz öyle bir söylentiler var :KK70:
Kız yok, eski eşinden ayrıldığı sıra bu şimdiki karısı olacak şırfıntıya yazdığı gedichtten bahsediyon sen hani o gedichtle beraber bi hafta boyunca hergün kırmızı birer gül de yollamıştı o olaydan bahsediyon sen

X