⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

lingen lingen yeğenime arkadaşlık yollarken ve mesaj yazarken hemen kabul edip yazdı. Garibim o da ailenin sorununu anlamadı gitti.

Neyse burayıda işkal ettik teşekkür ederim canlar :KK31::KK33:

Ya sen kuzenim yazınca ben bu kadar büyük beklemiyordum açıkcası, bayağı yaşları da varmış yani...
Hakkınızda hayırlısı..
İnşaAllah herşey istediğin gibi olur canım..

Yeni daha totomun üstüne oturdum =) sabah kalktım çocuklara kahvaltı hazırla yedir sonra ikisinide banyoya soktum yıkadim giydirdim sonra işleri halledip evden çıktık anneme geldim yemeğe şöleee bi el attım sonra avmye gittim büyük oğlana kıyafet kendime elbise aldım şimdi geldim anneme iftar hazırlığı küçüğü yemek yedircem iftardan sonra dişciye gitmem lazım offf:işsiz:

Hee bide tasi taragi toplayıp eve dönücemm:uykucu:
Cok farkli degiliz valla. Okula gittim geldim yemek yaptim. Ortaligi topladim. Kizin karnini doyur oglaninkini doyur bulasiklar falan. Kizi uyuttum. Simdi oglumla sulu boya yapiyoruz. Bakalim ne zaman sadece kendime zaman kalacak. Wc de bi sansim olur mu acep:KK14:

Ya sen kuzenim yazınca ben bu kadar büyük beklemiyordum açıkcası, bayağı yaşları da varmış yani...
Hakkınızda hayırlısı..
İnşaAllah herşey istediğin gibi olur canım..
Aynen canım var bayağı. Bakalım değerlendirmek ister ise olmayacak fırsatı sunuyoruz, eğerki tersine tepecek karşılaştığımda suskunluğumdan yararlanmak bitmiştir demektir. Saygıdan birşey demedik.

Cok farkli degiliz valla. Okula gittim geldim yemek yaptim. Ortaligi topladim. Kizin karnini doyur oglaninkini doyur bulasiklar falan. Kizi uyuttum. Simdi oglumla sulu boya yapiyoruz. Bakalim ne zaman sadece kendime zaman kalacak. Wc de bi sansim olur mu acep:KK14:
Benim wc nin kapısını oğlum her girdiğimde kiriyo:kızgın:girmemeyi tercih ediyom bende:KK70:

Allahım ortalığı istemeden karıştırdım :KK43: Sanırım anlatım bozukluğu yaptım. Hey Allahım ya.Lingencim sen her yorum yaptığında senin yorumunun altında Johnny Depp in söylediği sözün almancasi çıkıyor. İşte orda ne demiş onu söyler misin anlamında yazmıştım :oops:

X