- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Allah kavuştursun o zaman sokakta kalmiyo merak etme emin ellerde yiyodur iciyodur için rahat olsun nerde yapıyo askerliğini
Evet çok şeker bende çok seviyorum kedileri ama nankör olmayanlariBu arada bir kedi hastası olarak resmine bayıldım, gülüyorum her gördüğümde :))
Niye anlamı yok :)Amin canımm çok sağol..
Orası öyle tabi, aklım kabul ediyor da yüreğime söz dinletemiyorum :)) illa ki düşünecekk :)))
Azerbaycanda yaşıyorum canım ben :) yani yerini söylememin bir anlamı yok sanırım :)
Evet çok şeker bende çok seviyorum kedileri ama nankör olmayanlari
Azeri misin Azerbaycanda mj oluyor genceOlsun hadi :)
Gencede yapıyor :)
Ben tutmuyayim seni hazır uykun gelmişken sevgilerBen de kaçıp biraz uyuyayım :)
Bol bolll uyu evlenip bebişin oldugunda uyumadigin günlere bipbipBen yine bekarlık sultanlık modundayım, uyanma zorunluluğum yoksen uyusana bebeğin varmışş :) Allah bağışlasın bu arada
Azeri misin Azerbaycanda mj oluyor gence
Ben tutmuyayim seni hazır uykun gelmişken sevgilerve hayırlı geceler canim
Türkçeyi güzel konusuyosun e zaten dillerimizde yakın ama bazı farklılıklar var demi:) memnun oldum bu aradaEvet canım azeriyim :) Gence de burada :)
Bol bolll uyu evlenip bebişin oldugunda uyumadigin günlere bipbipamin canim sagol:)) sizide allah kavustursun .. bende yatayım artık iyi uykularr sultanlar
Türkçeyi güzel konusuyosun e zaten dillerimizde yakın ama bazı farklılıklar var demi:) memnun oldum bu arada
Evet anlasılıyo :) orada ramazan nasıl geciyo bi arkadaşla konuşmuştuk yıllar önce türkiyeden daha kötü durumda demişti Azerbeycan için öyle mi gerçektenÖyle :) Biraz harf biraz ses farklılığı var tabi :) ama her iki dili de ilk defa duysan bile anlamaya zorlanmazsın bence :)
Ben de canım :)
Evet anlasılıyo :) orada ramazan nasıl geciyo bi arkadaşla konuşmuştuk yıllar önce türkiyeden daha kötü durumda demişti Azerbeycan için öyle mi gerçekten
Burda yine bişeyler yapiliyo Çadırlar kuruluyo filan iftar davetleri veriliyo ramazana saygı var en azından Allah bu güzellikten mahrum etmesin bizleriBence hala öyle :)
Hiç Ramazan havası yok buralarda maalesef..
Herkesin Ramazanı kendi evinde, o kadar..
Burda yine bişeyler yapiliyo Çadırlar kuruluyo filan iftar davetleri veriliyo ramazana saygı var en azından Allah bu güzellikten mahrum etmesin bizleri
Tamam canım gorusuruz hayırlı geceler bende yattımAminnn.. Keşke burda da olsa ama nerdeee...
Canım artık kaçma vakti :)) yoksa yastığım bilgisayarım olucak :))
Görüşürüz canım..