- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Yeni geldimm
Kız yat uyu hahahah eziyet etme kendineKusura bakma canım bu saatte anca bu kadar farkedebilirdim bunu
Gözümün biri tam biri yarım açık anla halimi
Burcum yayGirdigin kadar. Seni de 24 numara yapiyorum o zaman. Burcunu da yazarsan ?
Hosgeldin arzumcum.
Oyle cok zor odevler degiller. Sohbete herkes katilabiliyor ama numara alanlar daha cok katiliyor. Bir alttaki uyeyle komsu oluyor.Onu esprili bir sekilde tanitiyor. Sonra anket acip oylama yapiyoruz.
Ornek ben hannazi tanitiyorum. O silinirse onun altindaki komsuyu gibi...
Iki hafta hic bi sey yok. Sonra bi liste gozden geciriliyor , girmeyenler siliniyor. Silinecek olanlardan kastim, numara alan ama hic ortada gorunmeyen uyeler...
Ondan sonraki iki hafta da bu odev basliyor. Maksat hem eglence, hem de birbirimizi tanimak.
-----------------------------------------------------
Kalici mi gidici olduklarini bilmediklerimi daha ekleyemiyorum listeye. Yarin butun gun disaridayim ama aksam gelince eklerim. Son durum bu. Iyi geceler arkadaslar.
Oda Numarasi
Sultanlarimiz Burcu
1 A AklinYolu1 Aslan
2 @hannaz Aslan
3 @lingen Aslan
4 @Ahter-i Dunbaledar Terazi
5 @HanimKelesimiGetir Terazi
6 @Pinkhouselife61 Boga
7 @COLIN Terazi
8Dahlia_ Akrep
9 @miladre Koc
10 @Denas14__ Kova
11 @arnavut_biberi Akrep
12 @zey-mur Kova
13 @Mazef Ikizler
14 @befer Yay
15 @FallenAngel Aslan
16 @manzana_verde Aslan
17 @rodase Terazi
18 @hayal114 Akrep
19 @beratti Terazi
20 @Jelesec ?
21Feraceli Terazi
22 @hilos_lalis Yay
23 @yasamak__guzeldir Terazi
24guiding88 ?
Nise ben yatam dayanamicamAynı durumdayızz
Kız yat uyu hahahah eziyet etme kendinebende 8dk sonra uyku mod
Kapat gözleri 2 dakika max
Niye uyumadığım daha kimseye belli değil, bana bile
Kapat gözleri 2 dakika max
Ya hahahahahGöz kapanır o kolay, kafamı nasıl kapatayım, düğmesi olsa hiç fena olmazdı, bi saatten sonra kapatıp uyurdumm
Ya hahahahahuyumamakta ısrarcıysan birşey diyemiiiyyiiciğimm
Kafan doluysa normalMaalesef öyleyim :)) Ben de sıkıldım bu durumdan ama uyuyamıyorummmm
Kafan doluysa normal
Aklın kk da kalıyo bence ne yazdilar diye ondandirŞurdan bir delik açıp kafamı tamamen boşaltım uyuyasım varrr
Beni geç ben anormalim artık, sen niye uyumuyorsunnn ? :)
Ah ne güzel olur yapabilsekŞurdan bir delik açıp kafamı tamamen boşaltım uyuyasım varrr
Beni geç ben anormalim artık, sen niye uyumuyorsunnn ? :)
Aklın kk da kalıyo bence ne yazdilar diye ondandir
Erkek arkadaşından mi ayrisin:)Keşke öyle olsa
Benim aklım başka şehirde... İyi midir, bir sıkıntısı var mıdır, bugün orucunu nasıl tuttu, yemek yeyip doydu mu ve s. ve s....
Ah ne güzel olur yapabilsekbende bilmiyorum ya ve bebeğim sabahın köründe kalkacak ben halaa ayaktayım kendimle zorum neysee bilemedim sarj bitti bitecek zaten uyurum o bahaneyle
Erkek arkadaşından mi ayrisin:)
Allah kavuştursun o zaman sokakta kalmiyo merak etme emin ellerde yiyodur iciyodur için rahat olsun nerde yapıyo askerliğiniAsker canım benimkisi :)
Allah kavuştursun o zaman sokakta kalmiyo merak etme emin ellerde yiyodur iciyodur için rahat olsun nerde yapıyo askerliğini