- 15 Haziran 2016
- 174
- 291
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Gunaydiiiiinnn.kolay gelsin yardım etmek isterdim ama bugün kuzularim ile köyden incez sehireGunaydinlar
Konagi biraz havalandirayim temizliyim
Tesekkur ederim canim sanada gunaydinGunaydiiiiinnn.kolay gelsin yardım etmek isterdim ama bugün kuzularim ile köyden incez sehireonlar seni operek enerji versin ablasi malum onlardaki enerjinin masallahi var
Tesekkur ederim canim sanada gunaydin
Ooo iyi eglenceler mi desem
Ben ayakta uyuyorum kiz evin icinde kosuyor
Bizde kuzu/larini opuyoruz
Abla mi tiyzi tiyzi
Gunaydin johnnyHerkese günaydın...
Ben de kızımı kaldırıp hazırlayıp okula götürcem ordan işe... Arada uğrarım... Görüşürüzzz
Ooo kolay gelsin hayirli ugurlu olsun insallah:))Tamam tiyziii:)
Eğlence gibi gibi az kafa dagitmaca azcik ticarete atiliyorum canikomla onun için kartvizit bastircaz.BBosdurani Allah sevmez.
Öperim minik presnsesi.kuzularinida
Günaydın denascım :)Gunaydin johnny
Hayirli gunler
Sağol ccanım hepimiz tiyziyiz beaOoo kolay gelsin hayirli ugurlu olsun insallah:))
Yas genc de 2bebe olunca otomatik tiyzi oluyorum
Oooo ne güzel Allah utandırmasın inşallah:)Tamam tiyziii:)
Eğlence gibi gibi az kafa dagitmaca azcik ticarete atiliyorum canikomla onun için kartvizit bastircaz.BBosdurani Allah sevmez.
Öperim minik presnsesi.kuzularinida
Aa ne guzel denk gelmis.Günaydın denascım :)
Bak gülüyon ama johnnyle o kadar kaynaşmışım ki burdaki numaram bile adamın uğurlu sayısı
Gorusuruz canim kolayliklar:))Sağol ccanım hepimiz tiyziyiz bea
Ben kacar emzirme molam bitti bol muhabbetler hepinize.
Sağol canım amin.Evden sipariş üzerine ev yemekleri yapıyoruz arkadaşımla yeni başladık biraz tutturduk şükür şimdi dahada buyuyelim diye kartvizit ve broşür bastircaz.tatil kasabasında oturuyorum yazın iş güzel olur diye dua ediyoruz .ve becerebilirsek sonuna kadar ileride küçük şirin bir yer açmak istiyorum sezonluk kosgebe başvurup.hayat beni yemeden ben savasmaliyim hem çocuklar da gözümün önünde olur.Ha atanirsam bal kaymak bu kadar mücadeleye bile gerek kalmazda herşey nasip.Oooo ne güzel Allah utandırmasın inşallah:)
Ne iş yapacaksınız?
Denk değil o karma karmaAa ne guzel denk gelmis.
Canımm bravo vallahi azmine hayran kaldım... Başaracağından eminim böyle azim olduktan sonra:))Sağol canım amin.Evden sipariş üzerine ev yemekleri yapıyoruz arkadaşımla yeni başladık biraz tutturduk şükür şimdi dahada buyuyelim diye kartvizit ve broşür bastircaz.tatil kasabasında oturuyorum yazın iş güzel olur diye dua ediyoruz .ve becerebilirsek sonuna kadar ileride küçük şirin bir yer açmak istiyorum sezonluk kosgebe başvurup.hayat beni yemeden ben savasmaliyim hem çocuklar da gözümün önünde olur.Ha atanirsam bal kaymak bu kadar mücadeleye bile gerek kalmazda herşey nasip.
Sana da kolay gelsin kizceni de operimmmmm
Kimse bana böyle şeyler söylemediiii
Bilsem temizlik yapmak da var gelmezdimmmm
Niye kovaliyim ki aaagünaydın sultanlar
akşamdan bu yana yazılanları okumak bayaaaaaa zamanımı aldı almış başını gitmiş buralar
@yasamak__guzeldir hayırlı olsun canım umarım işleriniz rast gider
Denas14__ beni kovalar ben zey-mur 'u ooo neşeli günler bizi bekler