- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hoşgeldin :)29 yaşındayım bankacıyım kova burcuyum ve k.k 'ne ünlü enişte getirme olabilitesi en yüksek hatunum numaramı isterim
Canimcim bastiriyosun parayi kirmizi oluyo nikin. Havali oluyosun:))))Pro olunca ayrıcalıklar nedir acaba ve nasıl pro olunuyor merak ettim de
Benim takipcim sen misi. Cok belli etmiyim kendimi de bakalim hayal dunyanda nasil tanitacaksin beni merak ettim:)))günaydın sultanlar
akşamdan bu yana yazılanları okumak bayaaaaaa zamanımı aldı almış başını gitmiş buralar
@yasamak__guzeldir hayırlı olsun canım umarım işleriniz rast gider
@Denas14__ beni kovalar benzey-mur 'u ooo neşeli günler bizi bekler
Benim takipcim sen misi. Cok belli etmiyim kendimi de bakalim hayal dunyanda nasil tanitacaksin beni merak ettim:)))
Kovala bakalim:) kacan kovalanirmishayal dünyam çok geniş değildir benim reelde takılmayı severim onun için kovalimm beni seni biraz
Sana pek bi kanım kaynadi
çok kaçma bana da yardımcı olKovala bakalim:) kacan kovalanirmis
günaydın bizim ofis çok ideal şu an da ılıman iklim koşulları geçerliGünaydın gerçi bana gün coktaaaan aydı:) dönecem dedim sözümü tuttum bacılar:) anam bugün ne sıcak :/
hala mevcut fiko geçen sene el değiştirdi bodruma yerleşti sahibiAaaaah ahh geçmişe gittim yaaa, yeşilsu parkında az zaman geçirmedim, beğendikte az dolaşmadım, Karagöz, suburcu ooooooo
Hele kırkayak kebapçısının müdavimiydim:)
Yaa bi tane nohut dürümcüsü fiko vardı Antep lisesinin karşısındaki ara sokakta, tadı hala damağımda.. Gerçi sen küçüksün benden hatırlamazsın anlattığım zamanları... Neyse çenem düştü ben gideyim
iki gün öncesine kadar ayaklarımız üşüyo diye soba yaktıkAh ne güzel bir ofis o ofis:) benim ofis(mutfak) bu saatte kapalı iftara bikaç saat kala açarım ama serin olmak yerine iyice sıcak oljrmalum fırın ocak hepsi çalışınca. arnavut_biberi
Canım arada kaynamıştır mesajın, dün dedi zaten A AklinYolu1 mesajların hepsini göremeyebilirim diye, ben kendisini etiketledim görür bu sefer:)r
dün de yazdım almadı valla arada kaynadım galiba yarın bigün iş ciddiye biner filan vay bizi davet etmedin olmasın sonra yane
Aaaa Fikret Abi Bodruma mı yerleşti? Yoksa daha önce de mi el değiştirdi?hala mevcut fiko geçen sene el değiştirdi bodruma yerleşti sahibi
eski çarşının tadı kalmadı ya avm ler yerini aldı. kalabalık havasız alanlar oldu hayatımız.
beğendik yıkıldı şöyle ki epey zaman boş kaldı 10 yıl gibi
sonrasında şimdi yıktılar oraya yer altı otoparkı yapıyorlar.
çokta küçük değilim ya
fikret abiden başkası aldı şimdi o işletiyor ama mutfakta pişerenler filan değişmedi.Canım arada kaynamıştır mesajın, dün dedi zaten A AklinYolu1 mesajların hepsini göremeyebilirim diye, ben kendisini etiketledim görür bu sefer:)
Aaaa Fikret Abi Bodruma mı yerleşti? Yoksa daha önce de mi el değiştirdi?
Haydaaaa yeraltı otoparkı mı?
Yaaa umarım o güzelim pasajları yıkmamışlardır, apayrı birer dünyaydı onlar
yok kuzum etmez tabi lafın gelişi didim :) aslan gibi gadınlarız deyi .))
Yazık güzelim antebim ne hale gelmişfikret abiden başkası aldı şimdi o işletiyor ama mutfakta pişerenler filan değişmedi.
evet fatma ablamız yurt yapacaktır birilerinize peşkeş çekecektir evdeki hesap çarşıya uymadığı için son anda otoparkta cevrildi ki çok ihtiyaç vardı böyle bir şeye
pasajlar duruyor ama kimseler yok
kilisten ve suriyeden kaçak mallar artık gelmediği için çok ama çok pahalı
ama maarifin yani çarşı kısmında kalabalık çok her daim bunlarında yüzde sekseni arap
çarsıda çalışan elemanlar bile artık arap yani suriyeli
yanlız antepin yemeklerinin üzerine tanımıyorum yaYazık güzelim antebim ne hale gelmiş
Dicek bi kelime bulamıyorum...
Ağzının dadını biliyomuşsun sen de hayanlız antepin yemeklerinin üzerine tanımıyorum ya