⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Gunaydiiiiinnn.kolay gelsin yardım etmek isterdim ama bugün kuzularim ile köyden incez sehire:KK66: onlar seni operek enerji versin ablasi malum onlardaki enerjinin masallahi var:KK68::KK73:
Tesekkur ederim canim sanada gunaydin:KK37:
Ooo iyi eglenceler mi desem:KK73::KK73:
Ben ayakta uyuyorum kiz evin icinde kosuyor:confused:
Bizde kuzu/larini opuyoruz:KK74:
Abla mi tiyzi tiyzi:KK70:

Tesekkur ederim canim sanada gunaydin:KK37:
Ooo iyi eglenceler mi desem:KK73::KK73:
Ben ayakta uyuyorum kiz evin icinde kosuyor:confused:
Bizde kuzu/larini opuyoruz:KK74:
Abla mi tiyzi tiyzi:KK70:

Tamam tiyziii:)
Eğlence gibi gibi az kafa dagitmaca azcik ticarete atiliyorum canikomla onun için kartvizit bastircaz.BBosdurani Allah sevmez.
Öperim minik presnsesi.kuzularinida:KK37::KK36:

Oooo ne güzel Allah utandırmasın inşallah:)
Ne iş yapacaksınız?
Sağol canım amin.Evden sipariş üzerine ev yemekleri yapıyoruz arkadaşımla yeni başladık biraz tutturduk şükür şimdi dahada buyuyelim diye kartvizit ve broşür bastircaz.tatil kasabasında oturuyorum yazın iş güzel olur diye dua ediyoruz .ve becerebilirsek sonuna kadar ileride küçük şirin bir yer açmak istiyorum sezonluk kosgebe başvurup.hayat beni yemeden ben savasmaliyim hem çocuklar da gözümün önünde olur.Ha atanirsam bal kaymak bu kadar mücadeleye bile gerek kalmazda herşey nasip.
Sana da kolay gelsin kizceni de operimmmmm:21:

Aa ne guzel denk gelmis.:-)
Denk değil o karma karma:KK70::KK70:
Sağol canım amin.Evden sipariş üzerine ev yemekleri yapıyoruz arkadaşımla yeni başladık biraz tutturduk şükür şimdi dahada buyuyelim diye kartvizit ve broşür bastircaz.tatil kasabasında oturuyorum yazın iş güzel olur diye dua ediyoruz .ve becerebilirsek sonuna kadar ileride küçük şirin bir yer açmak istiyorum sezonluk kosgebe başvurup.hayat beni yemeden ben savasmaliyim hem çocuklar da gözümün önünde olur.Ha atanirsam bal kaymak bu kadar mücadeleye bile gerek kalmazda herşey nasip.
Sana da kolay gelsin kizceni de operimmmmm:21:
Canımm bravo vallahi azmine hayran kaldım... Başaracağından eminim böyle azim olduktan sonra:))
Hakkında hayırlısı
Ben de öperim bebişlerin gözlerinden

X