- 15 Haziran 2016
- 174
- 291
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Valla terazi burcuyum hayatımdan 15000 bölüm brezilya dizisi çıkar hayatimda bu aralar köklü reformlar yaptım.mutluyum.iki bebem var ve bekarimSira yok bizde oda var. Sira numaram 6bin bilmem neydi.
Kaynasmak icin bol vaktiniz var. Bir fragman versen holisle sen?
Bos birakmayin sizde. Ben seni befer ile karistirmisim farkettin mi.Ooooo 3 saat girmedim sohbet almış başını yürümüş
Valla terazi burcuyum hayatımdan 15000 bölüm brezilya dizisi çıkar hayatimda bu aralar köklü reformlar yaptım.mutluyum.iki bebem var ve bekarim
İki Bebe var ve bekarlık ohhhhhh ne guzelValla terazi burcuyum hayatımdan 15000 bölüm brezilya dizisi çıkar hayatimda bu aralar köklü reformlar yaptım.mutluyum.iki bebem var ve bekarim
Söyleme dostuma söyler dostunun dostunaBos birakmayin sizde. Ben seni befer ile karistirmisim farkettin mi.
Sadece bu aralar mi? KK yi nerden buldun madem yeni uyesin. Yeni misin?Eski uye isen korkma bizden sir cikmaz.
Eski uyeyim ama son birbuçuk senedir pek aktif degildim.Şimdi yeni uyeyim e bundada yenilik sartti.Bugün konu açtım bdv de bakabilirsiniz.Bos birakmayin sizde. Ben seni befer ile karistirmisim farkettin mi.
Sadece bu aralar mi? KK yi nerden buldun madem yeni uyesin. Yeni misin?Eski uye isen korkma bizden sir cikmaz.
Basınca ex'in totosuna tekmeyi bekar kaldık.vallahem bekarim hem anneyim varni bana yanbakan.dimi :)İki Bebe var ve bekarlık ohhhhhh ne guzel
Söyleme dostuma söyler dostunun dostuna
Eski uyeyim ama son birbuçuk senedir pek aktif degildim.Şimdi yeni uyeyim e bundada yenilik sartti.Bugün konu açtım bdv de bakabilirsiniz.
Eski uyeyim ama son birbuçuk senedir pek aktif degildim.Şimdi yeni uyeyim e bundada yenilik sartti.Bugün konu açtım bdv de bakabilirsiniz.
Bende ilk defa bdvde konu açtım dahada açmam.allah actirmasin okutsun sadeceBiz ve 500 bin uye okuyor. + ziyaretciler raaad olun.
Hosgeldin. Numara verelim mi sana da?
BDV ciyim ama bugun pek bakmadim.
Basınca ex'in totosuna tekmeyi bekar kaldık.vallahem bekarim hem anneyim varni bana yanbakan.dimi :)
Oku komşum :)Sen benim komşum oldun sanırsam. okuyacam şimdi bdv de konunu komşu:)
Amin.her kadin güçlüdür içindeki gücü farketsin yeter ki bu bana has değil sadece sadece daha güçlü kılan iki pirlantam varAllah yardımcın olsun canım..
Hakkında hayırlısı olsun, okudum konunu, güçlüsün, Allah gücünü daha da artırsın..
Bende ilk defa bdvde konu açtım dahada açmam.allah actirmasin okutsun sadece
Am
Amin.her kadin güçlüdür içindeki gücü farketsin yeter ki bu bana has değil sadece sadece daha güçlü kılan iki pirlantam var
Teşekkürler.evet bdv garip pek takip etmezdim ama yaşadığım hazzı çok kişi bilsin istedim.belki ekonomik gücü koşulları çok iyi olupda benim yaptığımı yapamayanlara cesaret veririm dedim.BDV oyle bi yer ki; bazen bosanmayacaksan ne diye konu actin deyip dovuyorlar adami.
... ama sen dogru olani yapmissin. Zor olsa da dogru olan bu.
İyi madem benim ödevim kimdi yahu?Gomşii gonuşalım gaynaşalımmm malum ödevim sensinnn
Teşekkürler.evet bdv garip pek takip etmezdim ama yaşadığım hazzı çok kişi bilsin istedim.belki ekonomik gücü koşulları çok iyi olupda benim yaptığımı yapamayanlara cesaret veririm dedim.
cok sagol.Evet öyle.onlar için gözümü kırpmadan atıyorum adimlarimi çok küçük öylesine masum ve gunahsizlar ki.Allah bağışlasın canım benim..
En büyük desteğin onlar
İyi madem benim ödevim kimdi yahu?