⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

yasamak__guzeldir yasamak__guzeldir bdv'de konunuzu okudum ve gücünüze hayran kaldım. Belli ki çocuklarınızdan alıyosunuz o gücü de ama, onlara verdiğiniz önem zaten verdiğiniz kararı da epey yönlendirmiş.
Verdiğiniz kararlar sizi ve çocuklarınızı hep mutlu kılsın, ailem dağılmasın diye bir ömür sinmektense cesur bi adım atmanızı tekrar alkışlıyorum valla :)

Bos
Sen zaten bosandigin icin linc girisimine maruz kalmadin.:KK53: Insan istediginde her seyi yapabiliyor yeter ki yapmaya gonlu olsun. :KK66:
Bosanmayinca lincmi ediyorlar.kimse başına gelmeden bilemez işin içinde şiddet ve ihanet yoksa bir sans olur tabiki.yinede ben kendimden başkasının işine karışmam yaw.

yasamak__guzeldir yasamak__guzeldir bdv'de konunuzu okudum ve gücünüze hayran kaldım. Belli ki çocuklarınızdan alıyosunuz o gücü de ama, onlara verdiğiniz önem zaten verdiğiniz kararı da epey yönlendirmiş.
Verdiğiniz kararlar sizi ve çocuklarınızı hep mutlu kılsın, ailem dağılmasın diye bir ömür sinmektense cesur bi adım atmanızı tekrar alkışlıyorum valla :)

Çok sagol canım iyiki acmisim konuyu valla:) 10 insandan 8 i sadece moral bozucu şeyler söylediği için bazen savaşmaktan konuşmaktan yoruluyorum.

Hemde ne takip ne takip, ben benim herifi iyi bıktırdım şimdi sıra benim komşuda :eğlence::halay:

Kiz yeni hamile ona gore haberin olsun. :cool:

Bos

Bosanmayinca lincmi ediyorlar.kimse başına gelmeden bilemez işin içinde şiddet ve ihanet yoksa bir sans olur tabiki.yinede ben kendimden başkasının işine karışmam yaw.

Bosanmayacaksan konuyu niye actin mesela. :confused:

Ben de oneriyorum yeri geldiginde ama konu sahibi bosanmayinca sinirlenmiyorum. Ustune gitmiyorum.

Hatta konu sahibini korudugum icin ban bile yedim. :KK53: Tamam kocasi bi pislik olabilir ama yine de karar onundur.

yasamak__guzeldir yasamak__guzeldir bazen insan paylaşacak birini ararken, hayatından anlatırken karşı tarafın anlayış göstermesini bekler ki ne yazık ki anlayış görebilmek ahırlıkta samanın içinden toplu iğneyi filtrelemek gibi birşeydir.

Bir Konu okudum genç bayan mevlüt e gitmiş daha söz yok nişan yok, üyelerin çoğu vay arkadaş sen nasıl şimdiden içli dışlı olabiliyorsun. Bu nedir?! :KK57:

Kiz yeni hamile ona gore haberin olsun. :cool:

Bosanmayacaksan konuyu niye actin mesela. :confused:

Ben de oneriyorum yeri geldiginde ama konu sahibi bosanmayinca sinirlenmiyorum. Ustune gitmiyorum.

Hatta konu sahibini korudugum icin ban bile yedim. :KK53: Tamam kocasi bi pislik olabilir ama yine de karar onundur.
Iyide pislik olduğunu bile bile de tutuyor onu anlamıyorum ışte herneyse herkesin kendi hayatı sadece ne istediğini bilmesi lazım insanın lucky.

Ha birde benim komşum kim oluyor şimdi kimi takip etcem biktircam valla çok pis biktiririm uykum yoksa

Iyide pislik olduğunu bile bile de tutuyor onu anlamıyorum ışte herneyse herkesin kendi hayatı sadece ne istediğini bilmesi lazım insanın lucky.

Ha birde benim komşum kim oluyor şimdi kimi takip etcem biktircam valla çok pis biktiririm uykum yoksa

Herkesin kapi disari edecek gucu olmayabiliyor.

Kimse gelmezse beni yazacaksin sen. Alt komsu yok sende. :spor:

yasamak__guzeldir yasamak__guzeldir bazen insan paylaşacak birini ararken, hayatından anlatırken karşı tarafın anlayış göstermesini bekler ki ne yazık ki anlayış görebilmek ahırlıkta samanın içinden toplu iğneyi filtrelemek gibi birşeydir.

Bir Konu okudum genç bayan mevlüt e gitmiş daha söz yok nişan yok, üyelerin çoğu vay arkadaş sen nasıl şimdiden içli dışlı olabiliyorsun. Bu nedir?! :KK57:
Işte buna karşıyım olabilir gidebilir istediği şekilde görüşebilir belli bir sinir araya çizgi koyarak.ben o konularda çok tutucu değilim kocaman insanlarız öyle değilmi dogruyuda yanlisida ayırt edebiliriz.ve bunu bize kimsenin öğretmesine gerek yok.aslında en büyük eksiklik saygı birbirimize saygimizin olmadığı bir hayat yaşıyoruz

Ben de azıcık kendimi tanıtayım :KK33:

İsmin Fatime, 21 yaşındayım, nişanlıyım.. (adamı askere gönderdim, git gel sonra evlenelim dedim :KK53:)
Aranıza Azerbaycandan katılıyorum :)
Okumuyorum, çalışmıyorum.. Evdeyim yani :)

Odev icin daha erken cunku iki hafta icinde mutlaka gelmeyenler/ silinenler olacak. O yuzden aktif olmayan uyeleri yazmayin. Sonra vaktiniz gider uzulursunuz.

ama goz ucuyla taciz edebilirsiniz simdilik. :21:

Gelmesin diyim o zaman.zoru çok severim sende zor duruyorsun.

Alakam olmaz zor kim ben kim. :ıslık:

X