- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Mənim gözəl qonşu xoş geldin :)Ben de azıcık kendimi tanıtayım
İsmin Fatime, 21 yaşındayım, nişanlıyım.. (adamı askere gönderdim, git gel sonra evlenelim dedim)
Aranıza Azerbaycandan katılıyorum :)
Okumuyorum, çalışmıyorum.. Evdeyim yani :)
Mənim gözəl qonşu xoş geldin :)
az çok biliyoruz birşeyler.Xoş gördük canım :)
az çok biliyoruz birşeyler.
Evet benzerlik var, aslında konuşması hemen kavranacak derecede.. mühim olan birde yazmasını becermek.Benziyor da biraz o yüzden anlaşılıyor :)
Şimdiye kadar kullanmadın ve şifre o zamandan beri aynı kaldıysa olabilir. Bir ara haber bültenlerinde yine sosyal ağ şifrelerin kaptırıldığını okumuştumBi mesaj gelmis bana facebooktan. Sifrenizi resetleyin diyor. Benim hesap 7 senedir kapali. Biri mi hackliyor acaba?
Facebook un oyunları olabilir tekrar aç diye yapıyo olabilirler =)Bi mesaj gelmis bana facebooktan. Sifrenizi resetleyin diyor. Benim hesap 7 senedir kapali. Biri mi hackliyor acaba?
Aynen, ben de diyorum bu cevap ne demek diyeBos birakmayin sizde. Ben seni befer ile karistirmisim farkettin mi.
Sadece bu aralar mi? KK yi nerden buldun madem yeni uyesin. Yeni misin?Eski uye isen korkma bizden sir cikmaz.
Evet benzerlik var, aslında konuşması hemen kavranacak derecede.. mühim olan birde yazmasını becermek.
Şimdiye kadar kullanmadın ve şifre o zamandan beri aynı kaldıysa olabilir. Bir ara haber bültenlerinde yine sosyal ağ şifrelerin kaptırıldığını okumuştum
Facebook un oyunları olabilir tekrar aç diye yapıyo olabilirler =)
Aynen, ben de diyorum bu cevap ne demek diye
Evet spam mail de olabilir, gönderen adresi incelesen yetiyorGirmiyorum ki kapilsin.Simdi baktim herkese geliyormus. Linki tiklamamak gerekiyormus.
Sonra bir virus programi yuklerim telefonuma. Anlarim.
Acmiyorum bi 7 sene daha kapali olacak. Eskiden cok giriyordum. Sayfam vardi. Bir suru arkadasim. Zor kurtuldum.
Antepli yaptim seni.
Cebime gelmis. Halbuki emaile gelmesi gerekiyordu. Siz siz olun boyle seyleri tiklamayin. Tikladiginiz takdirde aliyorlar ne aliyorlarsa.Evet spam mail de olabilir, gönderen adresi incelesen yetiyor
Hayırlı geceler ve iyi uykular.Uykumun esiri oluyorumBen küçük adamimla uyumaya kacar.hepinize iyi geceler.
Hoşgeldinnnn:)
Ben iyiyim kendi adıma:)
Sen nasılsın
İyiyim. Canim bende Allah razı olsun
Cevap vereyim canım mesajına kalıcıyım inş bi bebeğim var ondan vakit bulursam girip yaziyorumBen de cikiyorum iyi geceler ESK . Sabahleyin boyle acin Jarrrr diye acin perdeleri.