- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
zayiflama kampi derken , bizim ev demek istedim daha ucuza gelir
O zaman karatay hoca bizi kandiriyor eski usul kibrit kutusu diyeti yapalım =)bunları yiyerek zayıflayan varmı :))))) bende yiyorum bunlardan amme hiç zayıflayamadım :)))
Ben karatay diyetini uyguluyom Sucuklu yumurta lehmacun içli köfte yiyomm bi türlü zayifleyemeyom
Hayırlı akşamlar canlar , nörüyonuz bakiyim
yok be yahu benim banım zor olurama eskiden çok yiyordum ban hatta diyordum yazım da içimde kalmasın banı yiyimmm kuzu gibi değilim yahu tersim pis
bunları yiyerek zayıflayan varmı :))))) bende yiyorum bunlardan amme hiç zayıflayamadım :)))
Hee evet tatlım şu kendin pişir kendin yelerde varIftar diyoduk yeaa sahur karıştırma şimdi:-D eline sağlık bebeem. Ramazan boyu plastik tabak kullansak ne hoş olur köpük bardak bidee. Şu kullan at masa örtüleri Ohh missShizuka-
Iftar diyoduk yeaa sahur karıştırma şimdi:-D eline sağlık bebeem. Ramazan boyu plastik tabak kullansak ne hoş olur köpük bardak bidee. Şu kullan at masa örtüleri Ohh missShizuka-
Hayırlı akşamlar canlar , nörüyonuz bakiyim
Şaka lukycim lahmacun 10 günde bi bi tane Sucuklu yumurta ayda 1 tane içli köfte ayda bi tane öyle bi öküzlük yapmam =)Hepsini beraber yersen tabi zayiflayamazsin.
Hayirli aksamlar.
Bak extrasi ne o zaman.
Zayiflaniyor bunlarla ama yagsiz ve ekmeksiz olacak.
Yarın şu meftune hanımı bana yollasana ablası çok halsizim yaaBizim şu meftune hanim da şehir efsanesi oldu zaten is başa düştü :)))
Hı hı sonra kilolar yapış yapış oramıza buramıza yapışsın
Yarın şu meftune hanımı bana yollasana ablası çok halsizim yaa
ay Ben bi elime bi gecirsem o meftuneyi ahh ah:))
O biri gün de bize yollaa, gelsin şu odayı toparlasın artık yaa içim şiştii