- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Tamam kovserim sıraya diziciim. Her gün birinize gelicek temizligi derlemesi şeysi yapıcek oleeyy:))
Mersinin puanlari yuksek canim ya. Arslankoy yaylasi var oranin. Arkadasim ing. Ogrt. 85 puanla ancak atandi oraya oda 7yil once.Zaten şehir için deel benim için özelöyetmen olursam ilk orayı yazcam
Tamam kovserim sıraya diziciim. Her gün birinize gelicek temizligi derlemesi şeysi yapıcek oleeyy:))
hilos kiz sana da bir numara verelim mi?
Onu bana gomşu yap dicem olmaz dicennn
Olursa 22 numara olacak ama istiyor mu ki?
Iki haftada oynamalar olur belki komsu olursunuz.
Bu aralar en cok ihtiyacim muhabbet. Gündüz pek aktif olamasamda geceleri muhabbete tam gaz katılırım.
Anamm fransız mi kaldım. Bakiim valla fransız kaldım. Ne numarasi kız? Ver hele merak ettim. Olmadı arar numarayı telefona üflerim:-D A AklinYolu1
Burcu ne .
Hosgeldin. Numara alacaksan yazayim 23 e.
Azcik aciklasan numara alınca nolcak.? Konuya vakıf olamadım
Iyi birşeydir sen ver numarayi
Yanlış alıntı yapmışım
Himmm güzelmiş en azindan kaynasiriz.nasılsa zamanla anlarım benim kafa bu aralar kosesiz jeton gibi.Iki hafta sonra gelmeyenleri silip, alttaki komsuyu tanitiyoruz. Ornek benim altimdaki komsu hannaz. Ben onu taniticam gibi. hannaz silinirse lingen gibi.
Yani suan icin sadece sohbet . Sohbet icin numaraya gerek yok. Numara almadan da sohbet edebilirsin ama odev icin gerekli. Bir kere silinince bir daha eklenemezsin.
ornek: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kk-oujetjei-kizaja-uyjay-ojei.760777/
Sıra numarasıda mı yohtir?
Himmm güzelmiş en azindan kaynasiriz.nasılsa zamanla anlarım benim kafa bu aralar kosesiz jeton gibi.
Sıra numarasıda mı yohtir?
Ooooo 3 saat girmedim sohbet almış başını yürümüş