⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ooooo 3 saat girmedim sohbet almış başını yürümüş :halay:
Bos birakmayin sizde. Ben seni befer ile karistirmisim farkettin mi. :KK53:

Valla terazi burcuyum hayatımdan 15000 bölüm brezilya dizisi çıkar hayatimda bu aralar köklü reformlar yaptım.mutluyum.iki bebem var ve bekarim:KK68:

Sadece bu aralar mi? KK yi nerden buldun madem yeni uyesin. Yeni misin?Eski uye isen korkma bizden sir cikmaz. :KK70:

Bos birakmayin sizde. Ben seni befer ile karistirmisim farkettin mi. :KK53:

Sadece bu aralar mi? KK yi nerden buldun madem yeni uyesin. Yeni misin?Eski uye isen korkma bizden sir cikmaz. :KK70:
Eski uyeyim ama son birbuçuk senedir pek aktif degildim.Şimdi yeni uyeyim e bundada yenilik sartti.Bugün konu açtım bdv de bakabilirsiniz.

BDV oyle bi yer ki; bazen bosanmayacaksan ne diye konu actin deyip dovuyorlar adami. :KK70:

... ama sen dogru olani yapmissin. Zor olsa da dogru olan bu.
Teşekkürler.evet bdv garip pek takip etmezdim ama yaşadığım hazzı çok kişi bilsin istedim.belki ekonomik gücü koşulları çok iyi olupda benim yaptığımı yapamayanlara cesaret veririm dedim.

Teşekkürler.evet bdv garip pek takip etmezdim ama yaşadığım hazzı çok kişi bilsin istedim.belki ekonomik gücü koşulları çok iyi olupda benim yaptığımı yapamayanlara cesaret veririm dedim.

Sen zaten bosandigin icin linc girisimine maruz kalmadin.:KK53: Insan istediginde her seyi yapabiliyor yeter ki yapmaya gonlu olsun. :KK66:

X