⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ben daha beyniyle ilgilenirim. Benden zeki olmali ama o da zor.
Bende öyle, benimki bazen ne buldun bende diye söylenir.. ama farkında değil ki neyi ile gönül kaptığının. Zaten şimdiki zamanda İnsanları materiel bir kıvamda gözlenmesi beni çok rahatsız eder;
- İdeal Kilo
- İdeal Boy
- İdeal Makyaj sayesinde boya badanaya dönüşen yüzler
- İdeal Bülent Ersoy stilindeki Erkek kaşları

.. asıl önemli olan özellikleri çoğu unutmuş durumda.

Zaten guzel olan sevgili degildir, sevgili olan guzeldir. {Tolstoy }

Herkesin guzellik kavrami farkli evet cok fazla yakisikli istemiyorum ama Matt gibi yuzu olsun, Gerard gibi isigi olsun. Cok sey mi istiyorum.

hahhahhaha kilom da ne var be yahu enine boyuna hükümet gibi kadınım demi Berom attım taze resimlerimi heryerim orantılı

hahhahhaha kilom da ne var be yahu enine boyuna hükümet gibi kadınım demi Berom attım taze resimlerimi heryerim orantılı

Hadi be ben onlari photoshopla ne hale getiririm. Benimle iyi gecin.

halamı diyettesin ya sal gitsin kışın başlarız bebem diyete yaz adı üstünde dondurma demek

Diyete hic giremedim ki surekli kilo aldim ama bi sor bakayim neden aldim.

Şimdi burda 40 dk kaldı yani az kaldı ya ahterim ondan şimdi ben bi çıkayım damacanamı iceyim de bulasiklari hallederken sen yeni acarsin sonra buluşuruk hihi:)
Varyaaa kızamm çok sekilsin afiyet olsun bebem sahurda biz daha fazla su iciyoz kiinaberrrrrbulaşıklarda hallettim bikerem hihhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…