- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
A AklinYolu1 vüelle benim tanıdğım arkadaş adanalı öyle gözlere sahip değil ama karizması vardır tabi
Bende öyle, benimki bazen ne buldun bende diye söylenir.. ama farkında değil ki neyi ile gönül kaptığının. Zaten şimdiki zamanda İnsanları materiel bir kıvamda gözlenmesi beni çok rahatsız eder;Ben daha beyniyle ilgilenirim. Benden zeki olmali ama o da zor.
Bende öyle, benimki bazen ne buldun bende diye söylenir.. ama farkında değil ki neyi ile gönül kaptığının. Zaten şimdiki zamanda İnsanları materiel bir kıvamda gözlenmesi beni çok rahatsız eder;
- İdeal Kilo
- İdeal Boy
- İdeal Makyaj sayesinde boya badanaya dönüşen yüzler
- İdeal Bülent Ersoy stilindeki Erkek kaşları
.. asıl önemli olan özellikleri çoğu unutmuş durumda.
iyi
şükür hamd yaradana toparladım canımmm
sen nasılsın kuzummm ,
Hayırlı Akşamlar :)
Ne konuştunuz bu kadarr
Çok şükür iyi olmana sevindim canım..
Ben de iyiyimm :)
Asiri yukleme oldu ondan. Almanyada misin?
Hosgeldin jelo.
Dondurmasini almis gelmis gicikligina yapiyon dimi.
Hosgeldin canim yanimdaki odaya gecebilirsin
hahhahhaha kilom da ne var be yahu enine boyuna hükümet gibi kadınım demi Berom attım taze resimlerimi heryerim orantılı
halamı diyettesin ya sal gitsin kışın başlarız bebem diyete yaz adı üstünde dondurma demek
Hadi be ben onlari photoshopla ne hale getiririm. Benimle iyi gecin.
Diyete hic giremedim ki surekli kilo aldim ama bi sor bakayim neden aldim.
Varyaaa kızamm çok sekilsinŞimdi burda 40 dk kaldı yani az kaldı ya ahterim ondan şimdi ben bi çıkayım damacanamı iceyim de bulasiklari hallederken sen yeni acarsin sonra buluşuruk hihi:)
ben biliyorum stresten almışsındır bu k.k adama kilo aldırıyor vallaa sürekli ban ekstrası da var almamak elde değil
Allahhh dünürüm gelmişEfenim hoş bulduk. Şöyle ki açın mezdekeyi sallyıp oranızı buranızı en az 30 dk oynayın:) hamurisi yemeyin tanimadiginiz kişilerden şeker almayin:) kilocuklar hooppii diye gidecektir:)
Hayirli aksamlar.
Hic sohbet muhabbet, baktin mi sayfalara.
Ben karatay diyetini uyguluyom Sucuklu yumurta lehmacun içli köfte yiyomm bi türlü zayifleyemeyomBi de karatay'i oneriyorlar. Ne kadar dogru hocam.
Sen mi banlandin inanmam. Kuzu gibi kadinsin sen.
Ben karatay diyetini uyguluyom Sucuklu yumurta lehmacun içli köfte yiyomm bi türlü zayifleyemeyom