- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ya bu arada ben de kendimi tanıtayım 37 yaşındayım 7 yaşında bi kızım var Almanya'da yaşıyorum, kv ile karşılıklı dairelerde oturuyorum, Bi çoğunun aksine kvmi çok severim çok da iyi anlaşırız, karşı dairesini tutana kadar da alnımın damarı çatladı onu da belirteyim:)
Profilden de anlaşılacağı üzere Johnny Depp hayranıyım hem de yaklaşık 30 senedir, kocamdan bile çok seviyom o derece
Malatya Antep Mersin meleziyim :))
İşte beyle
Yaz kızım sultan 21 nimara feraceli terazi gızı
Oo mersin hayalimYa bu arada ben de kendimi tanıtayım 37 yaşındayım 7 yaşında bi kızım var Almanya'da yaşıyorum, kv ile karşılıklı dairelerde oturuyorum, Bi çoğunun aksine kvmi çok severim çok da iyi anlaşırız, karşı dairesini tutana kadar da alnımın damarı çatladı onu da belirteyim:)
Profilden de anlaşılacağı üzere Johnny Depp hayranıyım hem de yaklaşık 30 senedir, kocamdan bile çok seviyom o derece
Malatya Antep Mersin meleziyim :))
İşte beyle
Kilo almaman icin dondurma almiyorum hayatimkilo vermek icin ugrasiyorsun o kadar sana bu kotulugu yapamam
Bdv ile pek ilgili diilim zati:)Ben de Matt Damon hayraniyim. Olmayan kocamdan cok severim kendisini.
KV ni seviyorsan , BDV ye girme linc ederler.
Kalici isen yazayim gideceksen ih ih ferooo :)
Kız neyini hayal ediyon mersinin:)Oo mersin hayalim
Ahahahaaa ne güzel valla:)A AklinYolu1 o da iyimiş, bulursun kafa dengi birini. Ben evlenmeyi bile düşünmezdim. Karşı cinsiyetle yazışmayı bile uzak tutardım kendimden hele görüşmek o da ne yani? Bilmezdim. Şimdi benim ''herüf'' de kaptım seni ülendiye stand up çeker bana. Bilmiyor ki o şansı benim verdiğimi
lingen kayınvalide ile herkes anlaşamıyor nedense, benim ki ben kadar çatlak
Hatta ''anamla sen çok cacaca'' yapıyorsunuz diyor benim cevabımda; eh Erkekler anasının huyuna benzeyeni tercih ederler hiç çeneni yorma derim
Bdv ile pek ilgili diilim zati:)
Sen kaç yaşındasın Lucky, benim Kızkardeşim 31 yaşında ve hala bekar, evlenmeyi de düşünmüyor, daha erkenmiş öyle diyor
A AklinYolu1 o da iyimiş, bulursun kafa dengi birini. Ben evlenmeyi bile düşünmezdim. Karşı cinsiyetle yazışmayı bile uzak tutardım kendimden hele görüşmek o da ne yani? Bilmezdim. Şimdi benim ''herüf'' de kaptım seni ülendiye stand up çeker bana. Bilmiyor ki o şansı benim verdiğimi
lingen kayınvalide ile herkes anlaşamıyor nedense, benim ki ben kadar çatlak
Hatta ''anamla sen çok cacaca'' yapıyorsunuz diyor benim cevabımda; eh Erkekler anasının huyuna benzeyeni tercih ederler hiç çeneni yorma derim
Terazilerden pinti ciktigi nerede gorulmuskuru iftira gel alayim Ben sana sortunu
Zayiflama kampina bile gonderirim35+ diyorum geciyorum. Daha fazla sorma.Daha okuycam ben adam olucam. Okulla ugrasiyorum iste. Bilgisayar alaninda, Ikinci yuksek lisansimi yaptim. Is bakicam haftaya . Yani bunlar beni son gorusleriniz.
Bence de daha erken.
Abisi varsa Matt Damon a benziyorsa buraya yolla.
Dur biraz daha fakir edebiyati yapayim. Takim alirsin belki.
Zayiflama kampina bile gonderirim
zayiflama kampi derken , bizim ev demek istedim daha ucuza gelirBiliyorum canim bilmez miyim.
zayiflama kampi derken , bizim ev demek istedim daha ucuza gelir
Kalıcıyımmm cınımmBen de Matt Damon hayraniyim. Olmayan kocamdan cok severim kendisini.
KV ni seviyorsan , BDV ye girme linc ederler.
Kalici isen yazayim gideceksen ih ih ferooo :)
Zaten şehir için deel benim için özelKız neyini hayal ediyon mersinin:)
Hele bi git şimdi nefes alabiliyon mu sıcaktan
Ama onun haricinde çooook güzel bir şehirdenizi yeter :))
Tamam fero yaziyorum o zaman seni 21 numaraya.Kalıcıyımmm cınımm
A AklinYolu1 aslında biri var İngiltere'den ama İskoçya'ya yerleşti eh birde başı bağlı mı değil mi bilemeyecem