⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ben de Matt Damon hayraniyim. Olmayan kocamdan cok severim kendisini.

KV ni seviyorsan , BDV ye girme linc ederler.

Yaz kızım sultan 21 nimara feraceli terazi gızı

Kalici isen yazayim gideceksen ih ih ferooo :)

Oo mersin hayalim

Ben de Matt Damon hayraniyim. Olmayan kocamdan cok severim kendisini.

KV ni seviyorsan , BDV ye girme linc ederler.

Kalici isen yazayim gideceksen ih ih ferooo :)
Bdv ile pek ilgili diilim zati:)
Sen kaç yaşındasın Lucky, benim Kızkardeşim 31 yaşında ve hala bekar, evlenmeyi de düşünmüyor, daha erkenmiş öyle diyor

A AklinYolu1 o da iyimiş, bulursun kafa dengi birini. Ben evlenmeyi bile düşünmezdim. Karşı cinsiyetle yazışmayı bile uzak tutardım kendimden hele görüşmek o da ne yani? Bilmezdim. Şimdi benim ''herüf'' de kaptım seni ülen diye stand up çeker bana. Bilmiyor ki o şansı benim verdiğimi

lingen kayınvalide ile herkes anlaşamıyor nedense, benim ki ben kadar çatlak
Hatta ''anamla sen çok cacaca'' yapıyorsunuz diyor benim cevabımda; eh Erkekler anasının huyuna benzeyeni tercih ederler hiç çeneni yorma derim

Ahahahaaa ne güzel valla:)
Benim kv de deli benim gibi

Bdv ile pek ilgili diilim zati:)
Sen kaç yaşındasın Lucky, benim Kızkardeşim 31 yaşında ve hala bekar, evlenmeyi de düşünmüyor, daha erkenmiş öyle diyor

35+ diyorum geciyorum. Daha fazla sorma. Daha okuycam ben adam olucam. Okulla ugrasiyorum iste. Bilgisayar alaninda, Ikinci yuksek lisansimi yaptim. Is bakicam haftaya . Yani bunlar beni son gorusleriniz.

Bence de daha erken.

Abisi varsa Matt Damon a benziyorsa buraya yolla.

Terazilerden pinti ciktigi nerede gorulmus kuru iftira gel alayim Ben sana sortunu

Dur biraz daha fakir edebiyati yapayim. Takim alirsin belki.

Zayiflama kampina bile gonderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…