- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.801
Şakın yazma baktım bana benziyen yok , hepsinde Dudaklar dolguBeyazlar olmasa hic boyayacagim yoktu benim.Bu boya bir tuhaf su gibi ondan zor oluyor.
Ismi kalmadi aklimda da guzel kadin. Ogrendigim an yazarim sana
Hadi göğüsler silikon desen , bisey demiycemŞakın yazma baktım bana benziyen yok , hepsinde Dudaklar dolgu
Şakın yazma baktım bana benziyen yok , hepsinde Dudaklar dolgu
Sen beğen , arkadasım olduğun icin olduğu olabilir mi acaba :))Yarin gosteririm sana ben begeniyordum halbuki.
Yok sen daha guzelsin.Sen beğen , arkadasım olduğun icin olduğu olabilir mi acaba :))
Şimdi , bu mesajın üzerine sana Londra daki butun guzel simitleri yedireceğimYok sen daha guzelsin.
Bana ne diyet de olduğun hiç önemli değil , sana butun gevrekler helal olsunŞimdi , bu mesajın üzerine sana Londra daki butun guzel simitleri yedireceğim
Şimdi , bu mesajın üzerine sana Londra daki butun guzel simitleri yedireceğim
Ay sohbeti kaçırmışım ya ama ya...
Geldi mayflower alyanak hehehe)
Bana ne diyet de olduğun hiç önemli değil , sana butun gevrekler helal olsun
Ay sohbeti kaçırmışım ya ama ya...
Geldi mayflower alyanak hehehe)
Evet ben iyi bir dedektif olduğum için beratti yi şak diye buldum.Siz ikiniz tanidik cikmistiniz degil mi?
Evet ben iyi bir dedektif olduğum için beratti yi şak diye buldum.)
Ayyy birbirimizi bulalım biz brnce..toprakkahvecimA AklinYolu1 duy bunlari. Sitede ne dedektif ruhlu kadinlar varbenim de hafizam iyidir. Direkt hatirladim olayi bir dedektif de benim aslinda
Ayyy birbirimizi bulalım biz brnce..toprakkahvecim
Ya benim WiFi çok yavaşladı bu gece..sinir ediyor beni.sularda kesildi yetmez gibi.londra'nin göbeğinde köy hayatı yaşıyoruz ))
Ayyy birbirimizi bulalım biz brnce..toprakkahvecim
Ya benim WiFi çok yavaşladı bu gece..sinir ediyor beni.sularda kesildi yetmez gibi.londra'nin göbeğinde köy hayatı yaşıyoruz ))