⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ben chinese ve chips yedim. Simdi de cay iciyorum arada cay boyandi tamam. :halay:

Sen ne yedin.

Cidden koy hayati. Bazen elektrikler gidiyor uyuz oluyorum . Burada olmaz ya ondan.:confused:
Bildirmişler önceden sözde benim hep olduktan sonra haberim olur zaten. komşu biliyor ben bilmiyordum. ağzı açık geziyorum ya. vur kafasına al ağzından lokmayı hesabı safın teki oldum iyice. havalar etkiliyor bence ))

Bildirmişler önceden sözde benim hep olduktan sonra haberim olur zaten. komşu biliyor ben bilmiyordum. ağzı açık geziyorum ya. vur kafasına al ağzından lokmayı hesabı safın teki oldum iyice. havalar etkiliyor bence ))
Ozellikle saklamislardir.:KK66: Kisin zaten mal gibiyiz. :KK51:
Aaaaa Almanyadamisin sende ne güzel..güzeldir oralarda ;')

toprak bizi oraya aldir. :halay:

Ozellikle saklamislardir.:KK66: Kisin zaten mal gibiyiz. :KK51:

toprak bizi oraya aldir. :halay:
Valla kız gidelim buralardan..hem ben almanca da biliyorum. bknz ,İch liebe dich..
Tackle. .eine zwing dring . .tamsm yazılısı hatalı olabilir ama söylerken iyiyim.bu beş kelime beni idare eder orda dimi toprak?))

Valla kız gidelim buralardan..hem ben almanca da biliyorum. bknz ,İch liebe dich..
Tackle. .eine zwing dring . .tamsm yazılısı hatalı olabilir ama söylerken iyiyim.bu beş kelime beni idare eder orda dimi toprak?))

Ben de az fransizca ve ispanyolca biliyorum. Takilayim sana. :KK45:

Almanya'ya gelip napacaksiniz? Almanca ögrenmeye ömür yetmez :KK70: ama dogasi cok güzel insan haklari falan zaten iyi. Is bulmak cok zor. 4 yil aradim :KK70:

Salau ça va @AklinYolu1 je habitè a Alamond. Habiter tu a London? Je m'appele Toprak? :KK70: je parle Français.
Un
deux
très
quatr
ceng
six
:KK70: :KK70: bu kadar benim fransizca. O da Allah bilir yanlistir :KK70: ama şovumu yaptim baya yazdim :KK70:

I can't speak english. Ekşily i must as soon as possible learn to speak english. Bir kac gün uzaklasmayi denicem. Dil calismam lazim :KK45::KK45::KK53::KK53:

Almanya'ya gelip napacaksiniz? Almanca ögrenmeye ömür yetmez :KK70: ama dogasi cok güzel insan haklari falan zaten iyi. Is bulmak cok zor. 4 yil aradim :KK70:

Salau ça va A AklinYolu1 je habitè a Alamond. Habiter tu a London? Je m'appele Toprak? :KK70: je parle Français.
Un
deux
très
quatr
ceng
six
:KK70: :KK70: bu kadar benim fransizca. O da Allah bilir yanlistir :KK70: ama şovumu yaptim baya yazdim :KK70:

I can't speak english. Ekşily i must as soon as possible learn to speak english. Bir kac gün uzaklasmayi denicem. Dil calismam lazim :KK45::KK45::KK53::KK53:

Bir dile takarsam 6 ayda ogrenirim ama yerinde olacak. Almanya da japonca ogrenecek halimiz yok.

Ben suan kilo veriyorum benim aksiyonlar yilbasindan sonra basliyor.

Neyse filme basladim suan. Arada bakarim .

Bir dile takarsam 6 ayda ogrenirim ama yerinde olacak. Almanya da japonca ogrenecek halimiz yok.

Ben suan kilo veriyorum benim aksiyonlar yilbasindan sonra basliyor.

Neyse filme basladim suan. Arada bakarim .

Istemekle alakali gercekten. Ben bildigimi de unuttum. Ben de cizgi filim actim.ingilizce. :KK25:

Kizlar yeni konumuz dimple piercing. Yaptiran var mi. Korkmasam mi.:KK45: Ne dusunuyorsunuz.

get-permanent-dimples-with-piercing.jpg

Göbek ve kulak haricindeki bütün piercinglere karşıyım. Yani en azından benim tarzım değil. Yakışan yaptırsın ama birde pişman olduğunu düşün ömür boyu yanaklarında iki delikle yaşayacaksın..)

Göbek ve kulak haricindeki bütün piercinglere karşıyım. Yani en azından benim tarzım değil. Yakışan yaptırsın ama birde pişman olduğunu düşün ömür boyu yanaklarında iki delikle yaşayacaksın..)

Iste onlar gamze oluyor sonradan:)

Ben baska piercing yaptirmam nose piercing yaptirdim iki kere. O da zor oluyordu burun silerken kapandi. Bir daha yaptirmam.

@ModernCadi beratti beratti TopraKahveBob TopraKahveBob siz ne dusunuyonuz. Beni yalniz birakmayin mayflowerla. Korkuyom. :KK70:

Önce göbeği eriteyim de.koca göbeğin üstünde dusunemiyorum bile.Ama kızım yaptırdı öyle güzel oldu ki..önce karşı çıkmıştım hijyen sorunu olur diye ama şimdi mutluyuz :-)

Kizim olsa karismam 18 yasindan sonra istedigini yaptirsin ama ben de gobegi sevmiyorum be mayo. Aslinda ne dil , ne kas hic biri cekici gelmedi bana. :KK53:

X