- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.841
Ben sevmiyorum açıkçası :)
Kiz bi dur niye karıştım kıza bir sor :)))
Ben sevmiyorum açıkçası :)
Buruna bile sevmiyorum hatta. Ayak bileğine veya el bileğine dövme seviyorum ben. Dayak seviyorum izi kalsın
Kiz bi dur niye karıştım kıza bir sor :)))
Yaptıracağı yer konusunda kararsızdim . yani göbek bir mikrop kapsa enfeksiyon filan olsa düşünsene..Ayyy. .yani o yüzden diyorum sadece.ve yaşı daha 17:))
Sen cidden istiyorsan yaptır bence.insan hayata bir kez geliyor.istediğimizi yapmadiktan sonra anlamı ne ki yaşamanın. )
Bence yaptırma , dudak üstümde yada alt dudak altında da guzel oluyor . Yanaklarda pek beğenmedim ben . Mikrop kaptımı kötü olur , cok dikkat etmek gerek .Kizlar yeni konumuz dimple piercing. Yaptiran var mi. Korkmasam mi.Ne dusunuyorsunuz.
Ha sen destek mi istiyordunBana destek olacaktin oysaki. Sen git siradaki gelsin.
Boyle soyle iste. Zaten yedigimiz simit yuzunden hincim var size. Cok sagliksizmis. Duzen bozuldu dun. Cimento zu da ise yaramadi dun.
Ahaha o simitler beni mest ettı valla.öyle özlemişim ki varsın kilo yapsın yağ yapsin:)))Bana destek olacaktin oysaki. Sen git siradaki gelsin.
Boyle soyle iste. Zaten yedigimiz simit yuzunden hincim var size. Cok sagliksizmis. Duzen bozuldu dun. Cimento zu da ise yaramadi dun.
Bence yaptırma , dudak üstümde yada alt dudak altında da guzel oluyor . Yanaklarda pek beğenmedim ben . Mikrop kaptımı kötü olur , cok dikkat etmek gerek .
Ha sen destek mi istiyordun
Fikrimi sordun sandım destek ol deseydin ölümüne överdim
Ahaha o simitler beni mest ettı valla.öyle özlemişim ki varsın kilo yapsın yağ yapsin:)))
Evet gelincede ordan aldıklarımızi yedim akşam çayla peynirle ohhhh sefamiz olsun))
Ben seni birdahakine molens'a götüreceğim parmaklarını yiyeceksin.bana daha da hıncın olacak
İkinci aldığımız gevrekler daha iyiymiş , eve gelince onlarıda da mideye indirdimAhaha o simitler beni mest ettı valla.öyle özlemişim ki varsın kilo yapsın yağ yapsin:)))
Evet gelincede ordan aldıklarımızi yedim akşam çayla peynirle ohhhh sefamiz olsun))
Ben seni birdahakine molens'a götüreceğim parmaklarını yiyeceksin.bana daha da hıncın olacak
Valla size ne zaman uyarsa planlayın gidelim ))İkinci aldığımız gevrekler daha iyiymiş , eve gelince onlarıda da mideye indirdimo dediğin yere ne zaman gidiyoruz şimdiden iştahım kabardı
Okul tatıle girmeden , yada seneye kalır . Biraz kilo verelimde ödül yemegı olsun :)Valla size ne zaman uyarsa planlayın gidelim ))
Benim ödül bayağı bir gecikir o zaman. kilo vermeyi bırak alıyorum şu aralarOkul tatıle girmeden , yada seneye kalır . Biraz kilo verelimde ödül yemegı olsun :)
Bu konularda geri kafalı bi yeni nesilim luckoNasil yeni nesilsin sen yahu.
Bir öğünden bisey olmaz canım , zaten ocaktan sonraya kalır araya tatıl yeni yıl falan girecekBenim ödül bayağı bir gecikir o zaman. kilo vermeyi bırak alıyorum şu aralar
Olmazsa yemeyiz sadece içeriz
Havalı, kendini beğenmiş insanlardan nefret eder.
Mesafeli olmalısın, saygılı, boş konuşmayan insanlar ilgisini çeker.
Ve ilgili olmalısın, ilgi aslanın zaafıdır.
Nasıl biliyorum acabaNasil da biliyor .
Kendinden biliyorsun; )Nasıl biliyorum acaba
Tabiki luckomm :)Kendinden biliyorsun; )
Tabiki luckomm :)
Neden yahuKiz gulmekten olucem ama anlatamam suan :)