⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ben sevmiyorum açıkçası :)
Buruna bile sevmiyorum hatta. Ayak bileğine veya el bileğine dövme seviyorum ben. Dayak seviyorum izi kalsın

Kiz bi dur niye karıştım kıza bir sor :)))
Yaptıracağı yer konusunda kararsızdim . yani göbek bir mikrop kapsa enfeksiyon filan olsa düşünsene..Ayyy. .yani o yüzden diyorum sadece.ve yaşı daha 17:))
Sen cidden istiyorsan yaptır bence.insan hayata bir kez geliyor.istediğimizi yapmadiktan sonra anlamı ne ki yaşamanın. )

Ben sevmiyorum açıkçası :)
Buruna bile sevmiyorum hatta. Ayak bileğine veya el bileğine dövme seviyorum ben. Dayak seviyorum izi kalsın

Bana destek olacaktin oysaki. Sen git siradaki gelsin.

Boyle soyle iste. Zaten yedigimiz simit yuzunden hincim var size. Cok sagliksizmis. Duzen bozuldu dun. Cimento zu da ise yaramadi dun.

Boyle soyle iste. Zaten yedigimiz simit yuzunden hincim var size. Cok sagliksizmis. Duzen bozuldu dun. Cimento zu da ise yaramadi dun.
Ha sen destek mi istiyordun
Fikrimi sordun sandım destek ol deseydin ölümüne överdim

Ahaha o simitler beni mest ettı valla.öyle özlemişim ki varsın kilo yapsın yağ yapsin:)))
Evet gelincede ordan aldıklarımızi yedim akşam çayla peynirle ohhhh sefamiz olsun))
Ben seni birdahakine molens'a götüreceğim parmaklarını yiyeceksin.bana daha da hıncın olacak

Bence yaptırma , dudak üstümde yada alt dudak altında da guzel oluyor . Yanaklarda pek beğenmedim ben . Mikrop kaptımı kötü olur , cok dikkat etmek gerek .

Sen zaten sevmezsin de moderncadi hayal kirikligina ugratti. Dedim yeni nesildir ama ama iste.

Daha da topige ugramam .

Ha sen destek mi istiyordun
Fikrimi sordun sandım destek ol deseydin ölümüne överdim

Nasil yeni nesilsin sen yahu.

Kilo degil de insulin direnci yine oynadi dun. O hissi sevmiyorum.

İkinci aldığımız gevrekler daha iyiymiş , eve gelince onlarıda da mideye indirdim o dediğin yere ne zaman gidiyoruz şimdiden iştahım kabardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…