- 18 Şubat 2010
- 15.838
- 19.773
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.781
Oyle yapmaya calisiyorum zaten yuruyus bana gore en guzel spor:)
ppöööff çok sıkıldım ya
ay ben hiç bişey yapmıyorum ppööflemekten başkaBen de elimde kitap kullagimda müzik. Yiginla ütü ile birlikte oturuyorumgünler cok kisaldi. Aralik ayinda hep böyleyim. Saat sayiyorum tembel tembel
ay ben hiç bişey yapmıyorum ppööflemekten başka
Toprakkahve zaten en güzel spor yürüyüş ama hızlı yürüyüş . Butun vücudunu çalıştırıyor devam et tembellik yapma :)Öyle ama üseniyorum cogu zaman. Havalar isinicakmis bakalim belki gaza gelirim.
Ben de elimde kitap kullagimda müzik. Yiginla ütü ile birlikte oturuyorumgünler cok kisaldi. Aralik ayinda hep böyleyim. Saat sayiyorum tembel tembel
yok kız bende program çalıştımBen kitabim kapagini acip kapattim simdi hakkimi yemiyeyim
yok kız bende program çalıştımo kadar değilde vallahi şuan biri masaj yapsa hayır diyemem
Kız bu sefer hangi renk yaptın ,şimdiden söylede sok olmıyalım
Bende cok severim kimleri dinliyorsun 70 leeeerrr heyyy gidi 70 lerrrr
En sevdiğim renk Sanada cok yakışır benceDonem kadinisin sen. Bunu da nurelladan ogrendim.
Shock olacak bir renk degil.
Donem kadinisin sen. Bunu da nurelladan ogrendim.
Bana mı benzetiyorsun kimi isim olarak atsana merak ettimKiz iste benim stilim de bir kadin var bakulu tip olarak sana benzetiyorum . Huyu biraz calkantili zor bir hayat yasamis.
En sevdiğim renk Sanada cok yakışır bence
Bana mı benzetiyorsun kimi isim olarak atsana merak ettim
nur yerlitaş?Beyazlar olmasa hic boyayacagim yoktu benim.Bu boya bir tuhaf su gibi ondan zor oluyor.
Ismi kalmadi aklimda da guzel kadin. Ogrendigim an yazarim sana
neyin dönemiyim acep
valla o an ne denk geliyorsa :)) ama en çok sevdiğim budur :) bende yeri çok farklı :)