⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ben once 67 sonra 57 sonra 55 haha. 77.700 imkansiz en fazla 71.7.

Kim taniyor kizim seni arada kayniyoruz iste.

Kizlar chinese soyledim bugunku yemegim chinese + patates kizartmasi+ayran. Oradan yuruycem artik.
Kızartma yeme lucko gı
Benimde ilk hedef 61 sonra 58 sonra 56 final

ay kirildim

A AklinYolu1 saka maka kizi duymadan önce iyiki verdim su bir kac kiloyu. Dügün varmis. Yaza. Aileler tanisacak. Kac kisi arkadasini kardesini buldu. Benim de bulmam yakindir
Bizim de 2 komşunun düğünü var birinde tulum birinde şık bi elbise veya etek giymeyi düşünüyorum en az 58 olmam gerek :/

Koku dislerimin arasina giriyor.

Kızartma yeme lucko gı
Benimde ilk hedef 61 sonra 58 sonra 56 final

Ben bu beslenmeyle 15 kilo vermis insanim. Patatessiz bi hayat dusunemiyorum.

ay kirildim

A AklinYolu1 saka maka kizi duymadan önce iyiki verdim su bir kac kiloyu. Dügün varmis. Yaza. Aileler tanisacak. Kac kisi arkadasini kardesini buldu. Benim de bulmam yakindir

Sen kendini bosver dugunde bana birini bul toprak.

Koku dislerimin arasina giriyor.

Ben bu beslenmeyle 15 kilo vermis insanim. Patatessiz bi hayat dusunemiyorum.

Sen kendini bosver dugunde bana birini bul toprak.

Harbi mi :)
Bana da birini bul toprak 29a kadar olabilir yaşı

Kendiniz bulun anacim. Bekarlik sultanlik hem üstelik ben burda tanimiyorum kimseyi. Italya ya calisin almanya yi napacaksiniz

Harbi mi :)
Bana da birini bul toprak 29a kadar olabilir yaşı

Sen cekil once ben gordum.

Kendiniz bulun anacim. Bekarlik sultanlik hem üstelik ben burda tanimiyorum kimseyi. Italya ya calisin almanya yi napacaksiniz

Sen bulacakken ben ne diye ugrasip durayim. Hem diyetten kolum kalkmiyor bu aralar.

Referanssiz adamlarla gorusmuyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…