- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.761
67.100e düşeceksin direkt 66 olamyceksin gör bakCanim ben direkt 66 ya inecegim icin.
Burda
67 e dusebilirim ben 7 yi seviyorum.
Bekle bakalim cikar misin artik iner misin.
Ahaha 77.700 belki dimiBurda
67 e dusebilirim ben 7 yi seviyorum.
Bekle bakalim cikar misin artik iner misin.
67.100e düşeceksin direkt 66 olamyceksin gör bak
Ahaha 77.700 belki dimi
Bende 57 istiyorum bi parça
Ben kac kosiye ifşa oldum acaba. Bütün haytimin detayi burda
Kızartma yeme lucko gıBen once 67 sonra 57 sonra 55 haha. 77.700 imkansiz en fazla 71.7.
Kim taniyor kizim seni arada kayniyoruz iste.
Kizlar chinese soyledim bugunku yemegim chinese + patates kizartmasi+ayran. Oradan yuruycem artik.
Bizim de 2 komşunun düğünü var birinde tulum birinde şık bi elbise veya etek giymeyi düşünüyorum en az 58 olmam gerek :/ay kirildim
A AklinYolu1 saka maka kizi duymadan önce iyiki verdim su bir kac kiloyu. Dügün varmis. Yaza. Aileler tanisacak. Kac kisi arkadasini kardesini buldu. Benim de bulmam yakindir
Kızartma yeme lucko gı
Benimde ilk hedef 61 sonra 58 sonra 56 final
ay kirildim
A AklinYolu1 saka maka kizi duymadan önce iyiki verdim su bir kac kiloyu. Dügün varmis. Yaza. Aileler tanisacak. Kac kisi arkadasini kardesini buldu. Benim de bulmam yakindir
Harbi mi :)Koku dislerimin arasina giriyor.
Ben bu beslenmeyle 15 kilo vermis insanim. Patatessiz bi hayat dusunemiyorum.
Sen kendini bosver dugunde bana birini bul toprak.
Koku dislerimin arasina giriyor.
Ben bu beslenmeyle 15 kilo vermis insanim. Patatessiz bi hayat dusunemiyorum.
Sen kendini bosver dugunde bana birini bul toprak.
Harbi mi :)
Bana da birini bul toprak 29a kadar olabilir yaşı
Şimdi değil zati zayıflayıncaKendiniz bulun anacim. Bekarlik sultanlik hemüstelik ben burda tanimiyorum kimseyi. Italya ya calisin almanya yi napacaksiniz
Harbi mi :)
Bana da birini bul toprak 29a kadar olabilir yaşı
Kendiniz bulun anacim. Bekarlik sultanlik hemüstelik ben burda tanimiyorum kimseyi. Italya ya calisin almanya yi napacaksiniz
Sen cekil once ben gordum.
Sen bulacakken ben ne diye ugrasip durayim. Hem diyetten kolum kalkmiyor bu aralar.
Referanssiz adamlarla gorusmuyorum artik.
Oyle yapmaya calisiyorum zaten yuruyus bana gore en guzel spor:)Saglikla ver insallahonu da