- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.741
İştahınız kaçsın diyeSelam kizlar bugün koca bir fincan cappucino ictim.Mayflower75 ben neyi nicin tutmadim anlamadim al yanak bitiriyor beni sesi orijinal gecmis olsun sana.
A AklinYolu1 bugün 68 beklerken 69.600 gördümhanginiz nazar degdirdi. M e g g uyyyy ne ya kusmuk mok falan iyk
İştahınız kaçsın diye
400 gr daha al şunu bi düz hesap 70 yapalım
Insallah karsina tatlilar baklavalar gelir. Komsular mantilar börekler yollar. Markette vs. Bedava cikomata dagitirlar da denk gelirsin insallah .
Tamam hirsini yemeklerden degilde bizden cikartGorusuruz yarin butun hirsimi alicam sizden.
Tamam hirsini yemeklerden degilde bizden cikart
Öyleyimdir ellerimle gözleme yapayim sana olur mu ?
Canımmm ne kadar iyisin
Sen de diyette misin arkadasim ?
Evet ben her zaman diyetteyim Toprakkahvesaka bir yana normal kilom 58 4 kilo fazlam var.
Patatesli sevmem peynirli yapÖyleyimdir ellerimle gözleme yapayim sana olur mu ?patatesli
Yok simdi yogunum sali yaparim ama merak etmePatatesli sevmem peynirli yap
Pazartesi başlıyorum o zamana kadar yerim hedef ocak 21de 58
Pazartesiden itibaren kapalıyız mideyi devrediyoruzYok simdi yogunum sali yaparim ama merak etme
Selam kizlar bugün koca bir fincan cappucino ictim.Mayflower75 ben neyi nicin tutmadim anlamadim al yanak bitiriyor beni sesi orijinal gecmis olsun sana.
A AklinYolu1 bugün 68 beklerken 69.600 gördümhanginiz nazar degdirdi. M e g g uyyyy ne ya kusmuk mok falan iyk
İştahınız kaçsın diye
400 gr daha al şunu bi düz hesap 70 yapalım
Tamam hirsini yemeklerden degilde bizden cikart
Sen de diyette misin arkadasim ?
Yok simdi yogunum sali yaparim ama merak etme
Pazartesiden itibaren kapalıyız mideyi devrediyoruz
Afiyet olsun guzeldi aslinda kamacino.
Kesin kendi nazarindir cok ucuyordun.
Duz olsun biz kesir sevmiyoruz. Bakin mesela ben 71.0 im suan.
Istahim kapali benim yarin gorursun.
200 gram fazlasi var inanma.
Sali aksam yap fazla ciksin tartida.
Kararli gordum ama pazartesi nasil konusucan bakalim.
Bende görücem bakalım kendimi bu kadar iddialı konuşuyorum ama
uctum uctum cakildirttiniz . O yediyi bir daha görmicem.
Senin gordugun sana yeter artik dur orada.
Yediyi gorme sekizi gor. Aaaa kavgada soylenmez.
O zaman 68de kalırsın 67ye düşemezsin 7 var neticedeuctum uctum cakildirttiniz . O yediyi bir daha görmicem.
Canim ben direkt 66 ya inecegim icin.O zaman 68de kalırsın 67ye düşemezsin 7 var neticede
BurdaPiçak nirdi
67 e dusebilirim ben 7 yi seviyorum.O zaman 68de kalırsın 67ye düşemezsin 7 var neticede
Bekle bakalim cikar misin artik iner misin.Canim ben direkt 66 ya inecegim icin.