⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Off eveeetttt
Yaptığım iyiliği belli etmeyi sevmiyorum
Nasıl da içimi okuduuun
Birde cadiyim diye geçiriyorsun yani:)
Sahiden aslında fena fikir değil. Birşeyler yemek isteyince böyle iğrenç şeyler düşünsek belki yemeyiz.
Senden rica edeyim.Her öğün şuraya kusmuk şeysi koysan nasıl olur?

Ahaha
İnan o kadar nok boğazım ki şuraya nok resmi koysan telefonu kapatıp yine yerim öyle bi açlık bendeki pazartesi başlıyorum bakalım geriden geliyorum ben siz yiyin simitleri kekleri

Ahaha
İnan o kadar nok boğazım ki şuraya nok resmi koysan telefonu kapatıp yine yerim öyle bi açlık bendeki pazartesi başlıyorum bakalım geriden geliyorum ben siz yiyin simitleri kekleri
Hahaha ay sesli gülmeye çalıştım. usutmusum ses gitmiş içerde filmindeki alyanak gibi şey ettim:))
Bende öyleyim hiçbirşey çare etmez bendeki iştahı kesmeye.)
Hadi bakalım inşallah başarırsın pazartesi..biz yeriz kek böteki yerine evet

Ben hayat yarısındayım şekerim..sanal değil gerçek şey. hayat okulu mezunuyum ben birde söylemesi ayıp. (İbrahim Tatlises)

Oxford yoktu orda adam ne yapsin.

Hahah iyi ki söyledim ha
Popcorn yemiyorum en azından paket paket

Hıı dimi niye betimlediysem

Ahaha kiskanc o en azindan tuzlu .
Ahaha

Keki yiyen kim ben sadece simit yerim.

Afiyet bal şeker olsun :))

Alisveristeyim kizlar evet yarin simit yiyelim bizim icin cok luks

Ben gecen hafta gittigimde vardi su boregide giyecegim diyet topigine yazdiklarimiza bak

Yarin karar vericem ben.

Ben ciktim zaten , bir girerken verdiler bi de cikarken Sen olsaydin bi 10 kez girer cikardin

Ne diyorsun orada yatardim ben. Bir sapkayla girerim , bir sapkasiz bi montlu bir montsuz. Bi sac toplu bi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…