- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.204
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.721
Ben hayat yarısındayım şekerim..sanal değil gerçek şey. hayat okulu mezunuyum ben birde söylemesi ayıp. (İbrahim Tatlises)Sen yarismada degilsin gerek yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hayat yarısındayım şekerim..sanal değil gerçek şey. hayat okulu mezunuyum ben birde söylemesi ayıp. (İbrahim Tatlises)Sen yarismada degilsin gerek yok.
Hahah iyi ki söyledim haPekmez ve lokumla kahvalti eden migo mu soyluyor bunu.
O kilo veriyor da cok hizli. Kim birinci olacak diye kapisiyoruz.
Hıı dimi niye betimlediysemAyyyy sabah sabah kusmuklu şey de olması ama")))
Ay çok güldüm birde yazıyor hahahaa)))
Bence psikojik bu.iyilik yapmaya çalışıyorsun yani. hani kusmuk deyince midemiz bulansın çok yemeyelim diye..Hahah iyi ki söyledim ha
Popcorn yemiyorum en azından paket paket
Hıı dimi niye betimlediysem
Off eveeettttBence psikojik bu.iyilik yapmaya çalışıyorsun yani. hani kusmuk deyince midemiz bulansın çok yemeyelim diye..
Birde cadiyim diye geçiriyorsun yani:)Off eveeetttt
Yaptığım iyiliği belli etmeyi sevmiyorum
Nasıl da içimi okuduuun
AhahaBirde cadiyim diye geçiriyorsun yani:)
Sahiden aslında fena fikir değil. Birşeyler yemek isteyince böyle iğrenç şeyler düşünsek belki yemeyiz.
Senden rica edeyim.Her öğün şuraya kusmuk şeysi koysan nasıl olur?
Hahaha ay sesli gülmeye çalıştım. usutmusum ses gitmiş içerde filmindeki alyanak gibi şey ettim:))Ahaha
İnan o kadar nok boğazım ki şuraya nok resmi koysan telefonu kapatıp yine yerim öyle bi açlık bendeki pazartesi başlıyorum bakalım geriden geliyorum ben siz yiyin simitleri kekleri
Ben hayat yarısındayım şekerim..sanal değil gerçek şey. hayat okulu mezunuyum ben birde söylemesi ayıp. (İbrahim Tatlises)
Hahah iyi ki söyledim ha
Popcorn yemiyorum en azından paket paket
Hıı dimi niye betimlediysem
Ahaha
İnan o kadar nok boğazım ki şuraya nok resmi koysan telefonu kapatıp yine yerim öyle bi açlık bendeki pazartesi başlıyorum bakalım geriden geliyorum ben siz yiyin simitleri kekleri
Çıkmam lazım kızlar işlet beni bekliyor uffg,
Sonra yine görüşürüz
Afiyet bal şeker olsun :))Hahaha ay sesli gülmeye çalıştım. usutmusum ses gitmiş içerde filmindeki alyanak gibi şey ettim:))
Bende öyleyim hiçbirşey çare etmez bendeki iştahı kesmeye.)
Hadi bakalım inşallah başarırsın pazartesi..biz yeriz kek böteki yerine evet
Alisveristeyim kizlar evet yarin simit yiyelim bizim icin cok luksBilsem cevaplardim zaten sorun degil. Boyle durumlarda google a bakarim hep. Nerde uygun satiliyor diye.
Diyete baslamak zorunda degilsin. Hazir olmadiginda baslama zaten.
Bu balmi neyde kullaniyorsun ki deyip konuyu acayim biraz. Dudak, fondoten?
Yarim boyam kalmisti onu yapicam . Koyu renk seviyorum suan. Yarin Mayflower75 ve beratti ile gorusuyoruz. Yoksa kilimi kipirdatmazdim. Onlar beni simit yemeye goturucekkk.
Westfield deyim canim bedava latte dagitiyorlardi aklinyolu burda olsa kacirmazdiberatti kız sen nerdesin acaba?
Alisveristeyim kizlar evet yarin simit yiyelim bizim icin cok luks
Westfield deyim canim bedava latte dagitiyorlardi aklinyolu burda olsa kacirmazdi
Ben gecen hafta gittigimde vardi su boregide giyecegim diyet topigine yazdiklarimiza bakKolay gelsin sana da.
Ben internetten aliyorum artik kapiya geliyor. Elimde olsa hic cikmiycam evden.
Kasarli simit var midir acaba?
Ben ciktim zaten , bir girerken verdiler bi de cikarken Sen olsaydin bi 10 kez girer cikardinAtlayip gelirim kafami bozma.
ama sana yetisemem ki.
Ben gecen hafta gittigimde vardi su boregide giyecegim diyet topigine yazdiklarimiza bak
Ben ciktim zaten , bir girerken verdiler bi de cikarken Sen olsaydin bi 10 kez girer cikardin
Hahahhahaa Allah iyiligini versin :)) pilim bitmek uzere sonra gorusuruzYarin karar vericem ben.
Ne diyorsun orada yatardim ben. Bir sapkayla girerim , bir sapkasiz bi montlu bir montsuz. Bi sac toplu bi degil.
Hahahhahaa Allah iyiligini versin :)) pilim bitmek uzere sonra gorusuruz