⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Off eveeetttt :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Yaptığım iyiliği belli etmeyi sevmiyorum :KK53:
Nasıl da içimi okuduuun :KK16:
Birde cadiyim diye geçiriyorsun yani:)
Sahiden aslında fena fikir değil. Birşeyler yemek isteyince böyle iğrenç şeyler düşünsek belki yemeyiz. :halay:
Senden rica edeyim.Her öğün şuraya kusmuk şeysi koysan nasıl olur?:KK53:
:kusmuk:

Birde cadiyim diye geçiriyorsun yani:)
Sahiden aslında fena fikir değil. Birşeyler yemek isteyince böyle iğrenç şeyler düşünsek belki yemeyiz. :halay:
Senden rica edeyim.Her öğün şuraya kusmuk şeysi koysan nasıl olur?:KK53:
:kusmuk:
Ahaha :KK70:
İnan o kadar nok boğazım ki şuraya nok resmi koysan telefonu kapatıp yine yerim öyle bi açlık bendeki :KK70: pazartesi başlıyorum bakalım geriden geliyorum ben siz yiyin simitleri kekleri :KK53:

İnan o kadar nok boğazım ki şuraya nok resmi koysan telefonu kapatıp yine yerim öyle bi açlık bendeki :KK70: pazartesi başlıyorum bakalım geriden geliyorum ben siz yiyin simitleri kekleri :KK53:
Hahaha ay sesli gülmeye çalıştım. usutmusum ses gitmiş içerde filmindeki alyanak gibi şey ettim:))
Bende öyleyim hiçbirşey çare etmez bendeki iştahı kesmeye.)
Hadi bakalım inşallah başarırsın pazartesi..biz yeriz kek böteki yerine evet:KK52:

Ben hayat yarısındayım şekerim..sanal değil gerçek şey. hayat okulu mezunuyum ben birde söylemesi ayıp. (İbrahim Tatlises)

Oxford yoktu orda adam ne yapsin. :KK53:

Hahah iyi ki söyledim ha :işsiz:
Popcorn yemiyorum en azından paket paket :63: :KK53:

Hıı dimi niye betimlediysem :KK45:

Ahaha kiskanc o en azindan tuzlu . :KK45:

Keki yiyen kim ben sadece simit yerim. :KK70:

Hahaha ay sesli gülmeye çalıştım. usutmusum ses gitmiş içerde filmindeki alyanak gibi şey ettim:))
Bende öyleyim hiçbirşey çare etmez bendeki iştahı kesmeye.)
Hadi bakalım inşallah başarırsın pazartesi..biz yeriz kek böteki yerine evet:KK52:
Afiyet bal şeker olsun :))

Bilsem cevaplardim zaten sorun degil. Boyle durumlarda google a bakarim hep. Nerde uygun satiliyor diye.

Diyete baslamak zorunda degilsin. Hazir olmadiginda baslama zaten.

Bu balmi neyde kullaniyorsun ki deyip konuyu acayim biraz. Dudak, fondoten?

Yarim boyam kalmisti onu yapicam . Koyu renk seviyorum suan. Yarin Mayflower75 Mayflower75 ve beratti beratti ile gorusuyoruz. Yoksa kilimi kipirdatmazdim. Onlar beni simit yemeye goturucekkk. :halay:
Alisveristeyim kizlar :halay: evet yarin simit yiyelim :-) bizim icin cok luks :-)

Ben gecen hafta gittigimde vardi :KK45: su boregide giyecegim :KK45:diyet topigine yazdiklarimiza bak:KK70:

Yarin karar vericem ben. :cool:

Ben ciktim zaten , bir girerken verdiler bi de cikarken :rolleyes:Sen olsaydin bi 10 kez girer cikardin :KK70:

Ne diyorsun orada yatardim ben. Bir sapkayla girerim , bir sapkasiz bi montlu bir montsuz. Bi sac toplu bi degil. :KK70:

X