⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Haftada nerdeyse 2 kilo verip de resim koymamak olmaz. -1.9 kg :rapci:

Tarti resimleri 21 aralik disinda mecburi degil . Yarisma da 21 Aralikta bitiyor.:silah:

Eklentiler

• 20161207_105333.jpg
    20161207_105333.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 36

Sen de az degilsin. 2.1 kg vermissin ama ben daha yeni basladim. Iddia ediyorum gecicem seni. :rapci:

Bravo luckooooo :)
Ben odaklanamıyorum of galiba irademi kuşanmam gerek artık :/
En azından 60.70e geri dönmem gerek

Yani ben sorunumu biliyordum. Ekmegi kesmeye calistim, meyveyi kestim. Yarari oldu.

Sorununu cozmen gerek psikolojik mi yoksa fiziksel mi en azindan ona gore yaparsin. Irade basta olmuyor sonradan geliyor.

Toprakla ben onu cozduk galiba. :KK73:

Sen de az degilsin. 2.1 kg vermissin ama ben daha yeni basladim. Iddia ediyorum gecicem seni. :rapci:

Yani ben sorunumu biliyordum. Ekmegi kesmeye calistim, meyveyi kestim. Yarari oldu.

Sorununu cozmen gerek psikolojik mi yoksa fiziksel mi en azindan ona gore yaparsin. Irade basta olmuyor sonradan geliyor.

Evet kilonun sebibi acikmanin sebebini bulmak cok ise yariyor. Ben buraya resim atmadan basladim 73-74 vardim ilk basladigimda.

Benim de karnim doymuyordu ya. Yemek yerken bile actim. :KK70:
Evet ya mütemadiyen aç geziyordum :KK70: ilk azaltinca lokmami sayarak cignedim. Yavas yiyeyim doyayim diye :KK70: bu defa kiriyorum seytanin bacagini. Eski kiloma dönüyorum. Evlenip yeterince yenge oldum. Evrim gecirdim evlendikten sonra. Zayiflayip eski ben olacam. Oh ise de basladim. Genc dinamik yenge olacam. :KK70:

Evet ya mütemadiyen aç geziyordum :KK70: ilk azaltinca lokmami sayarak cignedim. Yavas yiyeyim doyayim diye :KK70: bu defa kiriyorum seytanin bacagini. Eski kiloma dönüyorum. Evlenip yeterince yenge oldum. Evrim gecirdim evlendikten sonra. Zayiflayip eski ben olacam. Oh ise de basladim. Genc dinamik yenge olacam. :KK70:

Ya degil mi kac sene yasiycaz zaten. Kilolara olum. :KK49:

Benim kalben üzülmem gerekiyor iştahtan kesilmem için :KK70: bi sevgili yapıp ayrılayım 2 haftada 6 kilo gider garanti :KK70:

Madem uzulmen gerekiyor. Sevgilin yok diye uzul sen de. :KK70:
Hahah ona alıştım lucko ya kabullendim yani :KK70: biri vardı ama değşük bi teraziydi bende ilgi manyağıyım dedim biz seninle olamayız buluşma iptal :-) çabaladı biraz ama cevap dahi vermedim bu durum bile üzmedi beni :KK70:

Cok erken karar vermissin. Belki ilgi gosterecekti ama isi cikti belki. :KK70:
Sevgili olmak istiyordu önce tanıyalım dedim ilgisini az buldum ona da söyledim oda sevgili olmadan nasıl ilgi göstereyim ki dedi bende önem veren insan ilgisini gösterir iş anlaşması mı sanki bu dedim. Bu tripleri ortaokul sevgilileri birbirine yapıyor dedi bende kızdım buluşma iptal dedim ve msjlarına cevap vermedim. :KK70:

Sevgili olmak istiyordu önce tanıyalım dedim ilgisini az buldum ona da söyledim oda sevgili olmadan nasıl ilgi göstereyim ki dedi bende önem veren insan ilgisini gösterir iş anlaşması mı sanki bu dedim. Bu tripleri ortaokul sevgilileri birbirine yapıyor dedi bende kızdım buluşma iptal dedim ve msjlarına cevap vermedim. :KK70:

Ilgi gosterseydi de diyecektin ki. Sevgili olmadan ne bu ilgi . :KK70:

Bence yeterince ilgini cekmemis. Kuru bahaneler bunlar. :KK45:

Ilgi gosterseydi de diyecektin ki. Sevgili olmadan ne bu ilgi . :KK70:

Bence yeterince ilgini cekmemis. Kuru bahaneler bunlar. :KK45:
Ahaha yok lucko ilgiyi severim laf etmezdim o zaman :KK53:
Ya açıkçası muhabbeti sarmıyordu ona da dedim bunu ama bi trip atsam arym konuşalım mesajla çözülmez diyordu buluşmadan karar verme diyodu en son kızıp buluşma iptal deyince oda dedi bahane uydurma diye :KK70: bahane değil valla o kadar gamsız olmasaydı oda :KK53:

Ahaha yok lucko ilgiyi severim laf etmezdim o zaman :KK53:
Ya açıkçası muhabbeti sarmıyordu ona da dedim bunu ama bi trip atsam arym konuşalım mesajla çözülmez diyordu buluşmadan karar verme diyodu en son kızıp buluşma iptal deyince oda dedi bahane uydurma diye :KK70: bahane değil valla o kadar gamsız olmasaydı oda :KK53:

Muhabbeti sarmiyor iste . Ilgi filan bahane. Hoslansaydin ilgisizligi bilem hosuna giderdi senin.

Simdi kadinlarin borusu otuyor zaten.

Sekil A>

48eb13acbb87ee338f522fc93b2835b2.jpg

X