- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.581
Ahaha koptumMuhabbeti sarmiyor iste . Ilgi filan bahane. Hoslansaydin ilgisizligi bilem hosuna giderdi senin.
Simdi kadinlarin borusu otuyor zaten.
Sekil A>
Ahaha koptum
Haklısın sanırım luckom çok etkilensem hemencik buluşurdum 6 aydır erteliyordum
Hahah keyfim yerine geldi karikatürler harikaAynen oyle. Bugun erkeklere giydirme gunum niyeyse
Neyse bu kadar yeter/
Bu da zeki olan. Arada tek tuk cikiyor.Hahah keyfim yerine geldi karikatürler harika
AyyyyBu da zeki olan. Arada tek tuk cikiyor.
Ayyyy
Böyle ezik hatunlar da var dimi gerçek hayatta
Tutulur tabi kolay lokmaEzik mezik bunlar tutuluyor.
Tutulur tabi kolay lokma
Ayy şerro erkekler bunları kızgın maşayla dövceksin
Benim 7 ay olduIliski seysi. Analizi.
Benim 7 ay oldu
Bende adamdan saymıyorum aşk olsunBen hatirlamiyorum bile. Adam yerine koymadigim icin.
Ben cay icmeye gidiyorum. Iyi geceler.
Ben üzülünce cok kilo aliyorumBenim kalben üzülmem gerekiyor iştahtan kesilmem içinbi sevgili yapıp ayrılayım 2 haftada 6 kilo gider garanti
Valla 64ten inemiyordum ex yüzünden 1 haftada 61e düştüm sonra 60.500e düştüm sonra duruma alıştım yemeye devamBen üzülünce cok kilo aliyorum
Ben üzülünce cok kilo aliyorum
Valla 64ten inemiyordum ex yüzünden 1 haftada 61e düştüm sonra 60.500e düştüm sonra duruma alıştım yemeye devamdur pazartesi kesin başlıyorum odaklandım
Şişiyorum lucko ya 64ü görcem zorlarsamAynen stres olunca da. Tamamen dunyadan kopmam gerek kilo vermek icin.
Senin odaklanman da benim gibi . Tatliyi kesicem dedim lokumu goturdum.
ama bu kez taktim.
Şişiyorum lucko ya 64ü görcem zorlarsam
21 aralıkta 61i hedefliyorum sonra devam edersek 21 ocakta da 58i hedefliyorum
Duygusal açlık sanırım lucko ya :/Ac misin yoksa duygusal acliktan mi yiyorsun. Hic menu yazmiyorsun ki yorum yapayim.
Devam ederiz buyuk ihtimalle zaten tarti gunleri 2 ye indi. Kimseyi zorlamaz ama ben yukleyebildigim zaman yukluyorum. Beni motive ediyor cunku.
Duygusal açlık sanırım lucko ya :/
Baya geç uyandım 1 gözleme yedim iki lokma da ekmek yedim 10 yeşil zeytin biraz peynir 2 cherry domates şekersiz çayNe yedin bugun yaz bakalim.Atlamadan
toprak sen de yorum yap.
Baya geç uyandım 1 gözleme yedim iki lokma da ekmek yedim 10 yeşil zeytin biraz peynir 2 cherry domates şekersiz çay
2 saat sonra şekerli nescafe 2 lokum
Akşam iki kase çorba bi tabak makarna 1 dilim ekmek
1 saat sonra şekersiz çay 3 bardak ve 5 bisküvi
Dana gibi yiyorum işte
Ama diyetteyken;
Sabah 1 dilim ekmek 1 domates biraz peynir zeytin şekersiz çay 1 yumurta
Öğle: şekersiz kahve
Ara: 1 elma
Akşam ne yemek varsa 1 tabak ve ekmeksiz
Sonrasında sadece çay
Böyleydi