- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.401
Kızlaaaaar ben de tartımın resmini atayım mııııı
Seni takipten cikarayim mi.
Boy kacti senin.
Yıkana yıkana çekmediysem1.59 falan olması lazım
Ee o zaman normal kilon. Sifir beden degilsin. Kalabilirsin.
Kilomu nerden biliyosun hiç söylemedim kiiii, belkim Ben de 70 falanımdır , tartımın resmini atayım mı diyorum ısrarla
55 demistin bi ara. Unuttum sanma. Arka plandaki ben. Ondeki sen.
Dedin bacim , valla dedin , ay bunlardan kafamı kalıyor , yapacam neydi aklımda diyorum çıkıyorum dışarı , aha çocukları beslicem şimdi , yarım gün okulları var bugün , hayte niki devamSiddete karsiyim. Yarin olmaz canim . Dovmek degil de soyledik ama basindan beri.
Vah vaaaah bak şimdi gördün mü sen ,ben ne kadar kilo vermişim yazık bana ,şimdi 55 in de altındayım eriyor muyum acaba
Dedin bacim , valla dedin , ay bunlardan kafamı kalıyor , yapacam neydi aklımda diyorum çıkıyorum dışarı , aha çocukları beslicem şimdi , yarım gün okulları var bugün , hayte niki devam
Vah vah kilo mu verdin istemeden sen. En gicik oldugum tipler.
Sadece carsamba gunu geceye kadar vakit var diyoruz. Eeee daha ne diyelim. Hadi yukle geceye kadar. Bes dk ni almaz.
55 demistin bi ara. Unuttum sanma. Arka plandaki ben. Ondeki sen.
Hepinizin bir hedef kilosu var ,benim neden olmasın
45 kiloya düşünce hepinize kapak olacak tartımın resmi
Resim açılmadı ama merak ettim :)
Bugun tartil o zaman geceye kadar da olur. O konuda esneklik yapamiycam. Yarin olmaz.
verek verek hadi hopp bi kiBırakma bırakma , kaçırdığın komediyi bir bilsen aghhh , ama modern family çoook süper yaa, tekrarlari zevkle izliyorum vallahi , kaçıncı sezondasin? konumUzla da yorum yapayım ; kız katil bize, barabar barabar barabar verek verek kiloları baraabar
O zaman sen bundan al.
Simdi hikayeme gelelim. Bir kis gunuydu. Olay kucuk bir kasabada geciyordu. :)))
Insulin direnci var ben de. Ucakta Karatayin kitabini okudum kendime teshisi koydum.
75 kiloydum , 72 ye cabuk dustum. Bir sure ekmek ve tatli yemedim. 4 ay kadar insulin direncini kirdim. Ondan sonra istedigimi yedim lahmacun pizza dondurma. Bir sure 60 kiloda kaldim bunlara ragmen.
Sonra bi gun sicak diye kolaya basladim. O gunden sonra duzenim yine bozuldu tatli filan derken gecen sene bu donem 66 kilo filandim. Gerisini de siz biliyorsunuz.
tamam beaaa üstüme gelmeyin hastayım bbeeennn
verek verek hadi hopp bi ki
modern family 2. sezondayımvallaha billaha bazen netten bazen yorgunluktan bazen de can sıkıtısından izlemedim..ama iyi gidiyorum
Ben uyuya uyuya kilo veriyorumona hiç gerek yok canım
Isine gelmeyince luckkky resim acilmadi. Hadi ordan.
sen kurucusun..olamaz..senin şikayet etmen olmamalı olmasın..Ben de hastayim bir gun sikayet ettigimi gordunuz mu.
Bana da sezonluk diziler lazim. Soyle Smallville tarzi, charmed tarzi. Icinde ask olan dram tarzi sevmiyorum ben.