⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Vah vaaaah bak şimdi gördün mü sen ,ben ne kadar kilo vermişim yazık bana ,şimdi 55 in de altındayım eriyor muyum acaba

Vah vah kilo mu verdin istemeden sen. En gicik oldugum tipler.
Dedin bacim , valla dedin , ay bunlardan kafamı kalıyor , yapacam neydi aklımda diyorum çıkıyorum dışarı , aha çocukları beslicem şimdi , yarım gün okulları var bugün , hayte niki devam

Sadece carsamba gunu geceye kadar vakit var diyoruz. Eeee daha ne diyelim. Hadi yukle geceye kadar. Bes dk ni almaz.

Bugun tartil o zaman geceye kadar da olur. O konuda esneklik yapamiycam. Yarin olmaz.

tamam beaaa üstüme gelmeyin hastayım bbeeennn
verek verek hadi hopp bi ki
modern family 2. sezondayım vallaha billaha bazen netten bazen yorgunluktan bazen de can sıkıtısından izlemedim..ama iyi gidiyorum

Pis kola .

tamam beaaa üstüme gelmeyin hastayım bbeeennn

verek verek hadi hopp bi ki
modern family 2. sezondayım vallaha billaha bazen netten bazen yorgunluktan bazen de can sıkıtısından izlemedim..ama iyi gidiyorum

Ben de hastayim bir gun sikayet ettigimi gordunuz mu.

Bana da sezonluk diziler lazim. Soyle Smallville tarzi, charmed tarzi. Icinde ask olan dram tarzi sevmiyorum ben.

Ben uyuya uyuya kilo veriyorum ona hiç gerek yok canım

En sevmedigim.

Ben de hastayim bir gun sikayet ettigimi gordunuz mu.

Bana da sezonluk diziler lazim. Soyle Smallville tarzi, charmed tarzi. Icinde ask olan dram tarzi sevmiyorum ben.
sen kurucusun..olamaz..senin şikayet etmen olmamalı olmasın..
neyse ..şöyle ki modern family komedi dizisi..bende aşk meşk acıtasyon sevmiyorum
bi ara başka dizilere de bakıcam ama uuufff can sıkıtısından bişey yapasım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…