⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .:KK70:
M e g g M e g g ve TopraKahveBob TopraKahveBob koyuyor . Onlari da seviyorum bu yuzden. Ikiletmiyorlar beni. :KK60:

Yalniz bugun yine basliyoruz. En azindan sabahki kilonu soylersin. :KK70:
Valla kızlar tartınız yoksa en azından bi eczaneye uğrayın koyun tartı fotonuzu adaletli olalım derim :)
Yanlış anlamayın yalan söyleyeceğimizden değil ama zaten menü bildirimi yapmıyoruz bari bunu yapalım derim ben yinede kaptan bilir onun kuralları çünkü :63:

Valla kızlar tartınız yoksa en azından bi eczaneye uğrayın koyun tartı fotonuzu adaletli olalım derim :)
Yanlış anlamayın yalan söyleyeceğimizden değil ama zaten menü bildirimi yapmıyoruz bari bunu yapalım derim ben yinede kaptan bilir onun kuralları çünkü :63:

Kurallar bastan belli de . Arkadaslarim oldugu icin kiramiyorum da. Yoksa diyet topiginde iken cok katiydim bu konuda.

Tarti resmi konulunca daha bir grup olunuyor , daha bi kilo verme bilincinde oluyoruz ve daha cok motive oluyoruz. 15 kiloyu verdigim zaman bunu farketmistim ama yine vericem o kiloyu karar verdim . Sebep yoksa dedigin gibi birilerinin yalan soylenmesini engellemek degil.

Kurallar bastan belli de . Arkadaslarim oldugu icin kiramiyorum da. Yoksa diyet topiginde iken cok katiydim bu konuda.

Tarti resmi konulunca daha bir grup olunuyor , daha bi kilo verme bilincinde oluyoruz ve daha cok motive oluyoruz. 15 kiloyu verdigim zaman bunu farketmistim ama yine vericem o kiloyu karar verdim . Sebep yoksa dedigin gibi birilerinin yalan soylenmesini engellemek degil.

Neyyyyyy ? 15 kilo mu verdin ??? Cabuk basari öyküsü anlat motive olalim :KK66:

Beyninize sinyal gönderin :kahve:
Mesela her sabah uyandığınız zaman ;
Bu gün canım hiçbir şey yemek istemiyor :KK43:, iştahım yok:KK43: " diyerek sesli veya içinizden beynininze sinyal yollayın :KK51:.Koca bir bardak şu için ki midede açlık hissi yok olsun :KK50:

gelirim kuzum :KK70: ama resim ıı ıh :KK70: belki daha sonra
diyet yapmam lazım ya bıraktım sporu 1 kilo aldm ama çok fena oldum :KK70:
hastalığım geçsin spora başlıycam

ayyy vermem lazım kendimi çirkin hissediyorum :S
friendsi bıraktım ama modern family devam :KK70: nedense modern family'i daha bi hoşuma gidiyor
Bırakma bırakma , kaçırdığın komediyi bir bilsen aghhh , ama modern family çoook süper yaa, tekrarlari zevkle izliyorum vallahi , kaçıncı sezondasin? konumUzla da yorum yapayım ; kız katil bize, barabar barabar barabar verek verek kiloları baraabar

Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .:KK70:
M e g g M e g g ve TopraKahveBob TopraKahveBob koyuyor . Onlari da seviyorum bu yuzden. Ikiletmiyorlar beni. :KK60:

Yalniz bugun yine basliyoruz. En azindan sabahki kilonu soylersin. :KK70:
:110: tamam ya... Yarın zabaanan koyarim. dövseydin bu kadar acımazdi :KK14: ama ben koyamadim napayım :KK15:

Neyyyyyy ? 15 kilo mu verdin ??? Cabuk basari öyküsü anlat motive olalim :KK66:
Eski donemden tarti resimlerim var. Ahhh agliycammm. :KK51:

index.php

Bu gün canım hiçbir şey yemek istemiyor :KK43:, iştahım yok:KK43: " diyerek sesli veya içinizden beynininze sinyal yollayın :KK51:.Koca bir bardak şu için ki midede açlık hissi yok olsun :KK50:
Benim beynim sinyallere kapalı hannazm :-) :-)

Ben de bir zamanlar 50 lilerdeydim. Ama kilo alip vermemistim. Bu kilolu halim 4 yildir benimle. Bir kere verdiysen yine yaparsin. Yilbasina 60 'li kilolarla girelim evet. Ilk hedafim 68

Simdi hikayeme gelelim. Bir kis gunuydu. Olay kucuk bir kasabada geciyordu. :)))

Insulin direnci var ben de. Ucakta Karatayin kitabini okudum kendime teshisi koydum.

75 kiloydum , 72 ye cabuk dustum. Bir sure ekmek ve tatli yemedim. 4 ay kadar insulin direncini kirdim. Ondan sonra istedigimi yedim lahmacun pizza dondurma. Bir sure 60 kiloda kaldim bunlara ragmen.

Sonra bi gun sicak diye kolaya basladim. O gunden sonra duzenim yine bozuldu tatli filan derken gecen sene bu donem 66 kilo filandim. Gerisini de siz biliyorsunuz.

Eski donemden tarti resimlerim var. Ahhh agliycammm. :KK51:

index.php
Bi kere 5te 5 diyetini yaparken meyve gününde ölüyördüm :KK70: gözüm karardı falan başım döndü hemen 1 tabak makarna yemiştim :KK70: bi o zaman 60.200ü görmüştüm geçen sene kasımda. Bu sene 60.400e kadar indim yine camış gibi yiyorum 62.5 oldum yılbaşında 60ı görsem keşke :/

Sen sus sifir beden. Arkadaslar kim aliyor bunu iceri. :KK45:

Bi kere 5te 5 diyetini yaparken meyve gününde ölüyördüm :KK70: gözüm karardı falan başım döndü hemen 1 tabak makarna yemiştim :KK70: bi o zaman 60.200ü görmüştüm geçen sene kasımda. Bu sene 60.400e kadar indim yine camış gibi yiyorum 62.5 oldum yılbaşında 60ı görsem keşke :/

O goz donmeleri bende de var. Ayni 4 paket popcorn u bi anda bitirmem o sekil oldu. :KK45:

O shock diyetler cok kotu. En iyisi karatay buna uy sen.

X