- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.381
Valla kızlar tartınız yoksa en azından bi eczaneye uğrayın koyun tartı fotonuzu adaletli olalım derim :)Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .
M e g g ve TopraKahveBob koyuyor . Onlari da seviyorum bu yuzden. Ikiletmiyorlar beni.
Yalniz bugun yine basliyoruz. En azindan sabahki kilonu soylersin.
Valla kızlar tartınız yoksa en azından bi eczaneye uğrayın koyun tartı fotonuzu adaletli olalım derim :)
Yanlış anlamayın yalan söyleyeceğimizden değil ama zaten menü bildirimi yapmıyoruz bari bunu yapalım derim ben yinede kaptan bilir onun kuralları çünkü
Kurallar bastan belli de . Arkadaslarim oldugu icin kiramiyorum da. Yoksa diyet topiginde iken cok katiydim bu konuda.
Tarti resmi konulunca daha bir grup olunuyor , daha bi kilo verme bilincinde oluyoruz ve daha cok motive oluyoruz. 15 kiloyu verdigim zaman bunu farketmistim ama yine vericem o kiloyu karar verdim . Sebep yoksa dedigin gibi birilerinin yalan soylenmesini engellemek degil.
Bırakma bırakma , kaçırdığın komediyi bir bilsen aghhh , ama modern family çoook süper yaa, tekrarlari zevkle izliyorum vallahi , kaçıncı sezondasin? konumUzla da yorum yapayım ; kız katil bize, barabar barabar barabar verek verek kiloları baraabargelirim kuzumama resim ıı ıh belki daha sonra
diyet yapmam lazım ya bıraktım sporu 1 kilo aldm ama çok fena oldum
hastalığım geçsin spora başlıycam
ayyy vermem lazım kendimi çirkin hissediyorum :S
friendsi bıraktım ama modern family devamnedense modern family'i daha bi hoşuma gidiyor
Ben resim koyma taraftariyim ama NIKITA da koymuyor ya . Sen de koyma bari .
M e g g ve TopraKahveBob koyuyor . Onlari da seviyorum bu yuzden. Ikiletmiyorlar beni.
Yalniz bugun yine basliyoruz. En azindan sabahki kilonu soylersin.
Eski donemden tarti resimlerim var. Ahhh agliycammm.Neyyyyyy ? 15 kilo mu verdin ??? Cabuk basari öyküsü anlat motive olalim
Siddete karsiyim. Yarin olmaz canim . Dovmek degil de soyledik ama basindan beri.tamam ya... Yarın zabaanan koyarim. dövseydin bu kadar acımazdi ama ben koyamadim napayım
Eski donemden tarti resimlerim var. Ahhh agliycammm.
Benim beynim sinyallere kapalı hannazmBeyninize sinyal gönderin
Mesela her sabah uyandığınız zaman ;
Bu gün canım hiçbir şey yemek istemiyor, iştahım yok " diyerek sesli veya içinizden beynininze sinyal yollayın .Koca bir bardak şu için ki midede açlık hissi yok olsun
Beyninize sinyal gönderin
Bu gün canım hiçbir şey yemek istemiyor, iştahım yok " diyerek sesli veya içinizden beynininze sinyal yollayın .Koca bir bardak şu için ki midede açlık hissi yok olsun
Ben de bir zamanlar 50 lilerdeydim. Ama kilo alip vermemistim. Bu kilolu halim 4 yildir benimle. Bir kere verdiysen yine yaparsin. Yilbasina 60 'li kilolarla girelim evet. Ilk hedafim 68
Bi kere 5te 5 diyetini yaparken meyve gününde ölüyördümEski donemden tarti resimlerim var. Ahhh agliycammm.
Beyninize sinyal gönderin
Bi kere 5te 5 diyetini yaparken meyve gününde ölüyördümgözüm karardı falan başım döndü hemen 1 tabak makarna yemiştim bi o zaman 60.200ü görmüştüm geçen sene kasımda. Bu sene 60.400e kadar indim yine camış gibi yiyorum 62.5 oldum yılbaşında 60ı görsem keşke :/
Anahtarı kapıda unutmuşlar giriverdim, motive edeyim dedim , teessüf ederim size
Beynimize subliminal mesaj gondererek mi.
Dur bakalim ben de zayiflarim belkim.