⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Valla kızlar tartınız yoksa en azından bi eczaneye uğrayın koyun tartı fotonuzu adaletli olalım derim :)
Yanlış anlamayın yalan söyleyeceğimizden değil ama zaten menü bildirimi yapmıyoruz bari bunu yapalım derim ben yinede kaptan bilir onun kuralları çünkü

Kurallar bastan belli de . Arkadaslarim oldugu icin kiramiyorum da. Yoksa diyet topiginde iken cok katiydim bu konuda.

Tarti resmi konulunca daha bir grup olunuyor , daha bi kilo verme bilincinde oluyoruz ve daha cok motive oluyoruz. 15 kiloyu verdigim zaman bunu farketmistim ama yine vericem o kiloyu karar verdim . Sebep yoksa dedigin gibi birilerinin yalan soylenmesini engellemek degil.

Neyyyyyy ? 15 kilo mu verdin ??? Cabuk basari öyküsü anlat motive olalim

Beyninize sinyal gönderin
Mesela her sabah uyandığınız zaman ;
Bu gün canım hiçbir şey yemek istemiyor , iştahım yok " diyerek sesli veya içinizden beynininze sinyal yollayın .Koca bir bardak şu için ki midede açlık hissi yok olsun

Bırakma bırakma , kaçırdığın komediyi bir bilsen aghhh , ama modern family çoook süper yaa, tekrarlari zevkle izliyorum vallahi , kaçıncı sezondasin? konumUzla da yorum yapayım ; kız katil bize, barabar barabar barabar verek verek kiloları baraabar

tamam ya... Yarın zabaanan koyarim. dövseydin bu kadar acımazdi ama ben koyamadim napayım

Benim beynim sinyallere kapalı hannazm

Ben de bir zamanlar 50 lilerdeydim. Ama kilo alip vermemistim. Bu kilolu halim 4 yildir benimle. Bir kere verdiysen yine yaparsin. Yilbasina 60 'li kilolarla girelim evet. Ilk hedafim 68

Simdi hikayeme gelelim. Bir kis gunuydu. Olay kucuk bir kasabada geciyordu. :)))

Insulin direnci var ben de. Ucakta Karatayin kitabini okudum kendime teshisi koydum.

75 kiloydum , 72 ye cabuk dustum. Bir sure ekmek ve tatli yemedim. 4 ay kadar insulin direncini kirdim. Ondan sonra istedigimi yedim lahmacun pizza dondurma. Bir sure 60 kiloda kaldim bunlara ragmen.

Sonra bi gun sicak diye kolaya basladim. O gunden sonra duzenim yine bozuldu tatli filan derken gecen sene bu donem 66 kilo filandim. Gerisini de siz biliyorsunuz.

Eski donemden tarti resimlerim var. Ahhh agliycammm.

Bi kere 5te 5 diyetini yaparken meyve gününde ölüyördüm gözüm karardı falan başım döndü hemen 1 tabak makarna yemiştim bi o zaman 60.200ü görmüştüm geçen sene kasımda. Bu sene 60.400e kadar indim yine camış gibi yiyorum 62.5 oldum yılbaşında 60ı görsem keşke :/

Sen sus sifir beden. Arkadaslar kim aliyor bunu iceri.

O goz donmeleri bende de var. Ayni 4 paket popcorn u bi anda bitirmem o sekil oldu.

O shock diyetler cok kotu. En iyisi karatay buna uy sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…